A’ ΕΠΣΚ: Σπουδαία νίκη με ανατροπή για την ΑΕΠ

ΑΕΠ Καραγιαννίων  – Μακεδονικός Φούφα  3-2

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για την ΑΕΠ την οποία επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή της Θωμά Λιάμη.

Παίζοντας υπέροχα στο πρώτο μισό του αγώνα όπου και έχασε μεγάλες ευκαιρίες η γηπεδούχος κατάφερε τελικά να κερδίσει με 3-2 τον μέχρι χθες πρωτοπόρο και να συνεχίσει ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων (8 νίκες 1 ισοπαλία).

Στο δεύτερο μέρος η μπάλα παίχθηκε πιο πολύ στο χώρο του κέντρου οι ομάδες πρόσεξαν να μη δεχθούν κάποιο γκολ παρά να δημιουργήσουν με αποτέλεσμα ουσιαστικά να υπάρξουν μόλις δυο καλές στιγμές μία για κάθε ομάδα.
Το μελανό σημείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός του παίκτη της ΑΕΠ Λιάμη Θωμά στο 69΄ όταν σε διεκδίκηση της μπάλας έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας απ’ τον πόνο με το   αποτέλεσμα των εξετάσεων να δείχνει ρήξη εμπρόσθιου χιαστού και μηνίσκο.
Οι παίκτες του Γιάννη Σαμαρά παρουσία περίπου 400 φίλων του ποδοσφαίρου για ένα ακόμα παιχνίδι κατά διαστήματα είχαν καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας και παρότι δέχθηκαν γκολ στο 40 δευτερόλεπτο και χάσανε πέναλτι στο έβδομο λεπτό, βρήκαν το ψυχικό σθένος να γυρίσουν το παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα:

1΄ ο Χατζηρούμπης από δεξιά θα βγάλει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι λάθος αντίδραση της άμυνας και ο αμαρκάριστος Σιδηρόπουλος μόνος του μετά από διπλή προσπάθεια και με σουτ θα κάνει το 0-1.
5΄ οι γηπεδούχοι θα βρεθούν στην επίθεση με το Σαββούδη ο οποίος όμως θα πιάσει αδύναμο σουτ το οποίο θα μπλοκάρει ο Σακαρίδης.
6΄ ο Δημόπουλος θα βγάλει ωραία πάσα στον Γκέτσιο αυτός θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή και πλάγια από το Σακαρίδη πέναλτι για την ΑΕΠ. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Σαββούδης αλλά ο Σακαρίδης με ωραία εκτίναξη στην δεξιά γωνιά του θα μπλοκάρει την μπάλα.
15΄ οι Σαββούδης Γκέτσιος Κωνσταντινίδης θα αλλάξουν ωραία την μπάλα το σουτ όμως του τελευταίου θα περάσει σύριζα άουτ από το κάθετο αριστερό δοκάρι του Σακαρίδη.
18΄ ο Σαββούδης θα βγάλει παράλληλη σέντρα στον Κωνσταντινίδη σουτ από το σημείο του πέναλτι πάλι ο Σακαρίδης θα πει όχι στον επιθετικό της ΑΕΠ.
30΄ όμοια με την προηγούμενη φάση αυτή τη φορά ο Κωνσταντινίδης με σουτ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα 1-1.
35΄ ο Δημόπουλος θα βρει μέσα στην περιοχή τον Τραπεζανλίδη αυτός με ωραία κίνηση ενώ είναι με την πλάτη προς την εστία θα γυρίσει και με σουτ θα βάλει μπροστά τους γηπεδούχους 2-1.
39΄ ο Σαββούδης θα προσπαθήσει να διώξει την μπάλα μέσα απ’ την περιοχή της ομάδος του δεν θα βρει την μπάλα αλλά το πόδι του Κεσκελίδη και το πέναλτι που θα υποδειχθεί θα μετατρέψει σε γκολ ο Τοπάλης 2-2.
44΄ κάθετη μπαλιά του Μετικάνου στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων ο Σαββούδης θα βρεθεί μόνος απέναντι από τον Σακαρίδη αλλά αντί να σουτάρει θα σπάσει στον επερχόμενο Κωνσταντινίδη ο οποίος δεν θα μπορέσει να σουτάρει και η ευκαιρία θα χαθεί.
73΄ στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι με τον Τοπάλη ο οποίος υπό την πίεση του Αλεξανδρή θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα περάσει βασανιστικά έξω απ’ το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζηνόβιου.
74΄ οι γηπεδούχοι στην επίθεση με τον Τραπεζανλίδη ο οποίος θα δεχθεί μπαλιά στην πλάτη της άμυνας μετά από λάθος απόκρουση κεφαλιά του Κοτζαφίλιου και με σουτ δεν θα αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Σακαρίδη κάνοντας το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Θάνου με βοηθούς τους κ. κ. Ρίγγο και Στεφούλη. 

ΑΕΠ Καραγιαννίων(Σαμαράς Γιάννης) Ζηνόβιος Τσίλης Δημόπουλος Αλεξανδρής Ζερβανταρίδης Λιάμης (69΄ λ. τ. Χουιλίδης)  Μετικάνος  Κωνσταντινίδης Τραπεζανλίδης Σαββούδης (90΄ Πιστόλας) Γκέτσιος (92΄ Παπακωνσταντίνου)

Μακεδονικός Φούφα  ( Εμμανουηλίδης) Σακαρίδης Δούφας (80΄ Κεσκιλίδης Ελ.)  Περιχανά (59΄ Μίμης) Ίτσκος Κοτζαφίλιος Φαχαντίδης (46΄ Χάιτας) Σιδηρόπουλος Χατζηρούμπης Κεσκιλίδης Αθ. Τοπάλης Μαργιορίδης


Το Δ. Σ. της ΑΕΠ, οι συμπαίκτες και οι φίλοι της ομάδας, εύχονται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Λιάμη Θωμά ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Σχόλια

  1. Eutixwss den itan offsidee gt mas ta spasanee autess tiss meres opote dikaio to apotelesma! !!ΜΕ ΤΙΜΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.