ΑΣ Βελβεντό – ΑΣ Ρήγας: «αγωνίζομαι για να κάνω φίλους» (φωτο)

Ο Αθλητικός Σύλλογος Βελβεντού "Το Βελβεντό" διοργάνωσε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο "Ρήγας" Θεσσαλονίκης αγώνες στίβου "Αγωνίζομαι για να κάνω φίλους" την Κυριακή 9-11-2014.
Οι αθλητές ήταν παιδιά γεννημένα από το 2002-2009. Οι μικροί πρωταγωνιστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στα αγωνίσματα δρόμου 40m, 50m, 60m, 400m, 600m, 1000m , σε άλματα μήκους καθώς και ρίψεις ιατρικής μπάλας.

 Οι αγώνες έδωσαν την ευκαιρία σε παιδιά μικρής ηλικίας να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους χωρίς το άγχος της βαθμολογίας καθώς όλοι κέρδισαν το χειροκρότημα της γεμάτης κερκίδας σε κάθε τους προσπάθεια. Οι μικροί αθλητές γνωρίστηκαν μεταξύ τους και έδωσαν ραντεβού για την Θεσσαλονίκη στο στάδιο Καυτατζόγλειο.

Το Δ.Σ του Α.Σ. 'Βελβεντού' ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και κυρίως τον κ. Κατσίκα Φώτη για την επίδειξη στο άλμα επί κοντό που έκανε στα παιδιά του συλλόγου μας δίνοντας τους στην ευκαιρία να προσπαθήσουν σ' ένα ακόμα άθλημα του στίβου.

Η Γραμματέας - Έφορος Στίβου Α.Σ. Βελβεντού

Λινάρδου Ανθή









Σχόλια