Α' ΕΠΣΚ: Αποθέωση επιθετικού ποδοσφαίρου στον Άργιλο .. Άστραψε το Κλείτος !!! (φωτο - βίντεο)

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης κατόπιν κοινής συνεννόησης των δύο σωματείων Ελίμειας και Αστραπής Κλείτου  και λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου Κρόκου, αποφάσισε τη μεταφορά του αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ – ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ για τον Β΄ Γύρο.
Έτσι την Κυριακή 30/11/2014  διεξήχθη ο αγώνας του Β΄ Γύρου (26η αγωνιστική) ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ – Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ στο γήπεδο Αργίλου.

Αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου και εντυπωσιακή νίκη του Κλείτου επί της Ελίμειας με σκορ 6-2.
Είναι απ αυτά τα παιχνίδια που παρακαλάς να μη τελειώσουν  και μόλις τελειώσουν μένουν για καιρό χαραγμένα στη μνήμη σου.
Με χατ τρικ  του Γιώργου Παπαδόπουλου δύο γκολ  του Χρήστου Βοριαζίδη και ένα του  Ηλία Παπαδημητρίου η Αστραπή βάλθηκε να τρελάνει κόσμο με την εντυπωσιακή φετινή της πορεία.
Τα γκολ για την Ελίμεια πέτυχαν οι Μανιάκας και Μαλούτας (πέναλτι)
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με το σκορ να είναι 2-2 και τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει  τίποτα δεν προμήνυε το τι θα επακολουθούσε στο δεύτερο μέρος.  
Στο β’ ημίχρονο η Ελίμεια φάνηκε να μένει από δυνάμεις σε αντίθεση με την Αστραπή που συνέχισε να πυροβολεί κατά ριπάς και να φτάνει το σκορ στο 6-2.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 4΄σουτ Μελισσινού μπλοκάρει ο Μουζάκης
Στο 8΄φόυλ του Κουλουκίδη αποκρούει ο Παναγιωτίδης σε κόρνερ , το κόρνερ εκτελεί ο Μαντζιάρης , σουτ του Νάννου απομακρύνουν οι αμυντικοί . Η μπάλα θα φτάσει στον Μελισσινό που θα φύγει στην αντεπίθεση μόνος , αλλά ο Μουζάκης θα πέσει στα πόδια του και θα αποσοβήσει τον κίνδυνο.
Στο 10΄σουτ του Παπαδημητρίου η μπάλα θα φύγει από τα χέρια του Παναγιωτίδη και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0
Στο 13΄ο Μανιάκας θα κλέψει και από πλάγια με ωραίο σουτ θα γράψει το 1-1
Στο 15΄φάουλ του Κουλουκίδη αποκρούει ο Παναγιωτίδης ο Νάννος παίρνει το ριμπάουντ   και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιτ.
Στο 16΄κόρνερ Κουλουκίδη , ανάποδο ψαλιδάκι του Βοριαζίδη , λίγο έξω.
Στο 20΄κάθετη Γκουντουβά , στον Βοριαζίδη σουτ αποκρούει ο Παναγιωτίδης , νέο σουτ από κοντά Μαντζιάρη , κοντράρει και η μπάλα απομακρύνεται.  
Στο 27΄ωραίο φάουλ Κοντοδήμου  αποκρούει ο Μουζάκης
Στο 32΄νέο φάουλ Κοντοδήμου και νέα απόκρουση του Μουζάκη
Στο 39΄ ο Βοριαζίδης ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ απομακρύνει επάνω από τη γραμμή ο Παπαδόπουλο
Στο 44΄φάουλ με τον Παπαδημητρίου στον Μαντζιάρη, μέσα στην περιοχή πάσα με τη μία   στον  Παπαδόπουλο που θα σημειώσει το 2-1.  
Στο 45΄Η Ελίμεια θα κερδίσει πέναλτι (χέρι στον Κυριακίδη) , θα το εκτελέσει ο Μαλούτας και ισοφαρίσει σε 2-2.
Στο 55΄Παπαδόπουλος ωραία πάσα στον  Παρτάλη που θα πιάσει το διαγώνιο σουτ λίγο έξω.
Στο 57΄Κουλουκίδης φάουλ , κεφαλιά πάσα του Βοριαζίδη στον Παπαδόπουλο που από κοντά θα ξαναδώσει το προβάδισμα στο Κλείτος 3-2.
Στο 60 ΄κόρνερ Μαντζιάρη , κεφαλιά Παπαδόπουλου αποκρούει ο Παναγιωτίδης.
Στο 62΄σουτ Βοριαζίδη , νέα απόκρουση , Παναγιωτίδη.
Στο 65΄μόνος ο Βοριαζίδης με πλασέ κάνει το 4-2.
Στο 79΄παράλληλη σέντρα του Τζαλαζίδη κι από κοντά ο Παπαδόπυλος θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 5-2.
Στο 81΄ο Νάνος θα δώσει στον Βοριαζίδη που δε θα δυσκολευτεί να γράψει το τελικό 6-2.


Αστραπή Κλείτου (Παπαδόπουλος Θ.):  Μουζάκης, Σαββίδης, Κουλουκίδης, Κυριακίδης, Παπαδημητρίου, Νάννος (82΄Κυρικλίδης), Παπαδόπουλος , Βοριαζίδης, Γκουντουβάς (56΄Σπυριδόπουλος),Τζαλαζίδης, Μαντζιάρης (66΄Καραμάρκος).


ΑΕ Ελίμειας (Κουτσώνας):  Παναγιωτίδης, Μελισσινός (88΄Πήττας), Μανιάκας, Μανώλας, Μαλούτας (75΄Καρατζέτζος), Παπαδόπουλος, Δαλαμάνος, Κολέτσος (82΄Καλύβας), Καρανάνος, Κοντοδήμος.


Διαιτητής:  Ζούγρας

Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Μπακατάρη

Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΤΟΥΣ...ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΣ ,ΔΥΝΑΜΗ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ,ΑΡΙΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΜΕ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ ,ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.Η ΟΜΑΔΑΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ Ή ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ.

      Διαγραφή
  2. το παιχνίδι είχε δυο όψεις ,στο πρώτο ημίχρονο η Αστραπή ήταν κακή ,η Ελίμεια κατάφερνε να κρατάει μακρυά τους αντιπάλους και με πολλά κερδισμένα φάουλ έξω απο την περιοχή να βάζει την μπάλα στα καρέ του Κλείτου,το 1-1 έγινε πολύ γρήγορα στα πρώτα λεπτά ,όμως φαινόταν οτι ποιοτικά ο Κλείτος ήταν πολύ καλύτερος όμως είχε σε άσχημη μέρα τα χαφ του με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελείώσει 2-2 ,στο δεύτερο ημίχρονο φαινόταν οτι ήταν θέμα χρόνου η Αστραπή να κερδίσει και μάλιστα εύκολα , σ αυτό συνετέλεσαν και οι αλλαγές του προπονητή της Αστραπής αλλά και η πολύ κακή μέρα που βρέθηκε το κεντρικό δίδυμο της Ελίμειας,παργματικά κάθε φάση μυριζε γκόλ για την Αστραπή και αν ο τερματοφύλακας Παναγιωτίδης δεν έκανε κάποιες όμορφες αποκρούσει τότε το σκόρ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο ,ηδη μετά το 4-2 η Ελίμεια πέταξε λευκή πετσέτα και η Αστραπή έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη ,σίγουρα ηταν ενα πολυ ομορφο ματς και μπράβο στην Αστραπή που έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολυ καλή ομάδα και τον κόσμο της για την πολυ όμορφη ατμόσφαιρα ,καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.