Α’ ΕΠΣΚ: Καλπάζει η Εράτυρα … έκτη σερί νίκη …. (βίντεο)

Αναγέννηση Εράτυρας – ΑΕ Ελίμειας 3-0

Χάρμα οφθαλμών και αυτή την αγωνιστική η Αναγέννηση Εράτυρας η οποία νικώντας την Α. Ε. Ελίμειας με 3 – 0 πέτυχε την έκτη συνεχόμενη νίκη της στο γήπεδο Β Βικιάρης με τους φιλάθλους της να την κατα χειροκροτούν.. Οι γηπεδούχοι είχαν υπομονή και κυκλοφορούσαν σωστά τη μπάλα με αποτέλεσμα να πετύχουν μια εύκολη νίκη…


Γκολ και φάσεις

Τα πρώτα 20 λεπτά κύλησαν με την γηπεδούχο ομάδα να έχει την κατοχή της μπάλας και τις δύο ομάδες να αλλάζουν πάσες στο χώρο του κέντρου..
Στο 29 ωραία ενέργεια των φιλοξενούμενων με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαρκοδήμου.

Στο 30 και 31 οι γηπεδούχοι δεν θα καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ με τον Αντωνιάδη.
4 λεπτά αργότερα, όμως εξαιρετική κάθετη πάσα του Λαζαρίδη στον Μαυρίδη ο οποίος με την σειρά του θα πασάρει στον Αντωνιάδη και ο τελευταίος δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 1 – 0.

Στο 39 ο Αποστολόπουλος θα δώσει ωραία στον Λαζαρίδη το σουτ του οποίου θα αποκρούσει με δεύτερη προσπάθεια ο Παναγιωτίδης.
Στο 53 ο Μήλιος θα σουτάρει ψηλά άουτ.

Στο 56 σου του Δημητριάδη θα αποκρούσει με τα πόδια ο Παναγιωτίδης.
Στο 69 ο Λαζαρίδης θα βρει τον Αντωνιάδη, αυτός με τη σειρά του θα σεντράρει ο Αποστολόπουλος ο όποιος θα εκμεταλλευτεί την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων κάνοντας το 2 – 0.

Στο 72 εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων θα διώξει σε κόρνερ ο Ζαρκοδήμος.
Στο 75 γυριστό σουτ του Λαζαρίδη θα διώξει σε κόρνερ ο Παναγιωτίδης.
Στο 77 ο Λαζαρίδης θα βρει ωραία τον Τζιώτζη ο οποίος με σέντρα σουτ θα κάνει το 3 – 0.
Στο 80′ σαν σε replay ο Λαζαρίδης θα βρει τον Τζιώτζη ο οποίος » κρεμάει » τον τερματοφύλακα με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Στο 89′ ο νεαρός Ζαρκοδήμος θα μπει ωραία στην μικρή περιοχή, θα δώσει στον Κίλη κι αυτός στον Τσίτσαρη ο οποίος θα προσπαθήσει να βρει και πάλι τον Ζαρκοδήμο με τους αμυντικούς της Α. Ε. Ελίμειας να διώχνουν και έτσι να γράφεται το τελικό 3 – 0 .

Άριστη η διαιτησία του Μπαϊραμίδη και των βοηθών Ιωαννίδη Β. και Χονδροματίδη.

Αναγέννηση Εράτυρας ( Βικιάρης ) : Ζαρκοδήμος, Κίλης, Μήλιος,Μούστα, Τσιόρκας, Δημητριάδης, Αποστολόπουλος, Λαζαρίδης ( 87′ Ζαρκοδήμος Γ.), Τζιώτζης, Αντωνιάδης ( 74′ Τσίτσαρης ) , Μαυρίδης


Α. Ε. Ελίμειας ( Κουτσώνας ) : Παναγιωτίδης, Μελισσινός ( 67′ Κότζιας ) , Μανιάκας, Γιαπράκας, Μανωλάς, Παρτάλης ( 74′ Τσιόγκας), Μαλούτας ( 46′ Καρανάνος ) , Παπαδόπουλος , Πασχαλίδης, Κοντοδήμος,Δαλαμάκος



Σχόλια