Α' ΕΠΣΚ: Πήρε αυτό που ήθελε ο Μακεδονικός Σιάτιστας (βίντεο)

Μακεδονικός Σιάτιστας - Ακρινή 1-0   
Χάρη στο γκολ με κεφαλιά του Τσικόπουλου στο 57ο λεπτό, ύστερα από σούτ του Χ. Τσιούκρα, ο Μακεδονικός Σιάτιστας νίκησε την Ακρινή με 1-0 στη Σιάτιστα.
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι  με ελάχιστες τελικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες, ο Μακεδονικός Σιάτιστας  νίκησε την Ακρινή με 1-0 στο στο Δημ. Στάδιο Σιάτιστας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης Α΄κατηγορίας.

 Σκόρερ της αναμέτρησης ο Τσικόπουλος με έξοχη κεφαλιά στο 57', ύστερα από σούτ του Χ. Τσιούκρα, με τον σέντερ φορ του Μακεδονικού να βρίσκει δίχτυα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.

Στο 10ο λεπτό ο Παπαρίζος κάνει την σέντρα διώχνουν οι αμυντικοί πρίν ο Δαίνας γίνει απειλητικός.
19ο λεπτό φάουλ για την Ακρινή δύσκολα ο Βήττας αποκρούει την μπάλα στην συνέχεια ο Νασιόπουλος διώχνει μακριά.

28ο λεπτό ο Στεργίου μπαίνει από αριστερά κάνει το σούτ στην πορεία της μπάλας ο Τσικόπουλος δεν την βρίσκει και φεύγει άουτ.

Το ημίχρονο κλείνει   με χαμένη ευκαιρία από την Ακρινή
.
Στο β' ημιχ. ο Μακεδονικός μπήκε δυνατά και με το καλημέρα στο 50ο λεπτό ο Παπαρίζος με σούτ έξω από την περιοχή διώχνει σε κόρνερ δύσκολα ο τερματοφύλακας της Ακρινής.
Το γκολ της νίκης ήρθε ύστερα από σούτ του Χ. Τσιούκρα έξω από την μεγάλη περιοχή δύσκολα απέκρουσε ο τερματοφύλακας η μπάλα σηκώθηκε ψηλά και με κεφαλιά ο πρώτος σκόρερ του Μακεδονικού Τσικόπουλος στο 57ο λεπτό σκόραρε και έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Τελευταία φάση του αγώνα με τον Δαϊνα με σούτ στο 80ο λεπτό λίγο άουτ.
Η Ακρινή στο β' ημιχ. μετά το γκολ δεν μπόρεσε να βρεί τον δρόμο για την εστία του Βήττα.

Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς): Βήττας, Μυλωνάς, Κατσαντώνης, Νασιόπουλος, Τσούκρας Χ. Στεργίου Κ., Ντέρος Β, Στεργίου Θ., Παπαρίζος, Δαϊνάς, Τσικόπουλος 
 Επανεμφάνισή έκανε μετά από έναν χρόνο περίπου, το σέντερ φόρ του Μακεδονικού  Π. Τσακνάκης, έπαιξαν ακόμα ο Ντέρος Α. Τσούκρας Γ.
Ρεπορτάζ για το www.siatista.info Γ.Γ



Σχόλια