Καστοριά: Καθορίζει το μέλλον η Συνέλευση

Θέτει υποψηφιότητα για Πρόεδρος ο Ουσταμπασίδης 

Σε ρυθμούς της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα λάβει χώρα την Τετάρτη στην Αίθουσα συνεδριάσεων της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς (πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς), κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας.
Η Έκτακτη Συνέλευση κρίνεται άκρως σημαντική για το μέλλον της ακριτικής ομάδας. Η παραίτηση του κ. Καλλίνικου από τον προεδρικό θώκο και η ανάληψη της ομάδας από την Επιτροπή Σωτηρίας, φανερώνουν το μέγεθος της διοικητικής αβεβαιότητας αλλά και του διοικητικού τέλματος στο οποίο έχει περιπέσει η Καστοριά.


Ασφαλώς και οι ευθύνες είναι πολλές για όλους όσους έχουν πάρει τα ηνία της ακριτικής ομάδας και οι οποίοι την έχουν οδηγήσει σε διοικητικό αδιέξοδο.

Πάντως αξίζει να τονιστεί ότι ενδιαφέρον για να βγάλει την Καστοριά από το... βούρκο έχει εκφράσει ο πρώην πρόεδρος κ. Ουσταμπασίδης ο οποίος και θα βάλει υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο.

Ωστόσο εάν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και αναλάβει ο κ. Ουσταμπασίδης είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα πράγματα ενδεχομένως και να μην βελτιωθούν καθώς υπάρχουν αντίθετες απόψεις για την ενασχόλιση του κ. Ουσταμπασίδη εκ νέου με τα κοινά της ομάδας, ενώ σενάρια θέλουν ορισμένα μέλη να εκφράζουν την πρόθεση για αναστολή λειτουργίας της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Το αγωνιστικό
Αποκατάσταση και αποθεραπεία περιελάμβανε η σημερινή μέρα για τους παίκτες της Καστοριάς, μετά το χθεσινό φιλικό με την Κοζάνη.

Άπαντες στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο αφήνουν πίσω την άδικη ήττα στην Αλεξανδρούπολη, και στρέφουν το βλέμμα στο επόμενο ματς που είναι εντός έδρας απέναντι στον Ορφέα της Ελευθερούπολης. Ένα παιχνίδι κομβικού βαθμολογικά χαρακτήρα, καθώς η ιστορική ομάδα βρίσκεται στη τελευταία θέση και με τη θηλιά να αρχίζει να σφίγγει, δε χωρά αμφιβολία πως το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι Σπανός, Τούλιος και Γιαννουλίδης ξεπέρασαν το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν ξανά στα πλάνα του προπονητή κ. Βαλή.

Ρεπορτάζ: Π. ΜΠΑΤΣΗΣ

Σχόλια