Γ’ ΕΠΣΚ: Θρίαμβος στου Ατρόμητου Δροσερού επί του Ηρακλή (βίντεο)

Ατρόμητος Δροσερού - Ηρακλής Πτολεμαΐδας  1-0

Την 2η συνεχόμενη νίκη στην έδρα του πέτυχε ο Ατρόμητος Δροσερού κερδίζοντας την πρωτοπόρο ομάδα της Ακαδημίας Ηρακλή με 1-0.
Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και με χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους που ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν νέα συνεχόμενη απώλεια, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα ενώ ο Ατρόμητος είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες με μοιραίο το Κάλφα αλλά ευτυχώς για αυτόν και την ομάδα του δεν το πλήρωσαν.
Πρέπει να σημειωθεί πως η Ακαδημία έπαιζε από το 77ο με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Ξανθόπουλου (είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές) και στις καθυστερήσεις με 9 λόγω αποχώρησης του Βερύκοκου.

Φάσεις - γκολ
Στο 11ο γέμισμα του Καραγάτσογλου ο Κάλφας έπιασε το γυριστό σουτ με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Αμέσως μετά ο Μιχαηλίδης με κάθετη μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Ράντζογλου που πέρασε και τον Παππά αλλά πλάσαρε άουτ.
Στο 18ο μπροστινή μπαλιά του Κωνσταντίνου για τον Κάλφα που προσπάθησε να πλασσάρει τον Παναγιωτίδη αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια.
Στο 23ο και το 26ο τα σουτ του Μιχαηλίδη πέρασε ελάχιστα έξω και στο 29ο Κωνσταντίνου και Κάλφας (δύο φορές) δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από κοντά.
Αμέσως μετά σουτ του Παπάζογλου από το κέντρο απέκρουσε δύσκολα ο Παναγιωτίδης με τον Κάλφα να μη μπορεί στη συνέχεια να σκοράρει.
Στο 33ο ο Μιχαηλίδης βρέθηκε μόνος μέσα στη περιοχή απέναντι στον Παππά με τον Τύπη να τον ανατρέπει. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βερύκοκος αλλά ο Παππάς έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε.
Στο 41ο έγινε το 1-0 όταν ο Ξυνός εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωνσταντίνου με κεφαλιά σκόραρε.
Στο 49ο ο Κάλφας προσπάθησε να πλασάρει τον Παναγιωτίδη από πλάγια αλλά η μπάλα πέρασε άουτ ενώ στο δίλεπτο 55-56 ο ίδιος παίκτες είδε τα σουτ που επιχείρησε να φεύγουν ελάχιστα έξω το πρώτο και αν αποκρούεται από τον Παναγιωτίδη το 2ο. αντίστοιχα.
Στην επόμενη φάση σέντρα του Παναγιωτίδη κοντινό σουτ του Μιχαηλίδη άουτ και στο 59ο εκτέλεση φάουλ του Κάλφα ελάχιστα έξω.
Στο 62ο ο Τεπετζής προσπάθησε από πολύ μακριά να σκοράρει σε κενή εστία αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω και στο 65ο η εκτέλεση φάουλ του Παπάζογλου δεν βρήκε στόχο.


Ατρόμητος Δροσερού: Παππάς, Τεπετζής, Τύπης, Παπάζογλου, Κωνσταντίνου, Παναγιωτίδης, Καραγάτσογλου, Καλόγηρος, Κάλφας, Μαρασλής (62ο Τσιότσιας), Ξυνός (88ο Πούλιος).

Ακαδημία Ηρακλής: Παναγιωτίδης, Βουγιούκας, Ξανθόπουλος, Ρωσσίδης Μ., Ρωσσίδης Ι., Χαραλαμπίδης, Μιχαηλίδης, Πουταχίδης (57ο Σάκος), Ράντζογλου (46ο Ναθαναηλίδης), Βερύκοκος, Καρκαντώνης (69ο Κριτσάνης).

Διαιτητής: Ιωαννίδης

Βοηθοί: Χονδροματίδης- Κανδυλιώτης

Θ. Ηλιάδης
Βίντεο Αμπατζίδης Βασίλης 


Σχόλια