Α’ ΕΠΣΚ: Ένα διαιτητικό λάθος υποχρέωσε το Φούφα σε ήττα (φωτο - βίντεο)

ΑΕΠ Καραγιαννίων - Μακεδονικός  Φούφα 3-2

Ένα τραγικό διαιτητικό λάθος του β΄ επόπτη Στεφούλη υποχρέωσε τον Μακεδονικό Φούφα στην 2η φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα και την υποχώρηση του στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Μιλάμε για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος αφού η φάση ήταν πεντακάθρη  και την είδαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο, αλλά όχι και ο βοηθός που «πήρε στο λαιμό του και το διαιτητή» που δεν είχε ξεκάθαρη άποψη.
Πιο συγκεκριμένα στο 76ο έγινε μια μπροστινή μπαλιά για τον Τραπεζανλίδη που βρισκόταν τουλάχιστον 3 μετρά μπροστά από τους αμυντικούς του Μακεδονικού. Αυτός κινήθηκε προς τη μπάλα (άρα είχε ενεργό ρόλο στη φάση) η οποία έφτασε σε αυτόν αφού βρήκε ελάχιστα τον Κοτζαφίλιο (χωρίς να αλλάξει πορεία η μπάλα από την πάσα ). Ο επόπτης θεώρησε ότι η μπάλα άλλαξε κατοχή (κάτι τέτοιο δεν έγινε) ο διαιτητής αποδέχθηκε την άποψη του και το γκολ μέτρησε.
Στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν από τους ανθρώπους του Φούφα αποβλήθηκε ο προπονητής του Νίκος Εμμανουηλίδης και δεν άλλαξε φυσικά τίποτα.
Ένα τραγικό λάθος από τον επόπτη που καθόρισε το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να σκαρφαλώνουν πλέον στην 3η θέση 1 βαθμό πίσω από τον Μακεδονικό και 2 πίσω από τον πρωτοπόρο πλέον Εορδαϊκό.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος (εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του Μακεδονικού σε κέντρο και άμυνα) που ήταν πλούσιο σε γκολ και φάσεις με τον Μακεδονικό να ισορροπεί στην επανάληψη να έχει την πρωτοβουλία αλλά να επηρεάζεται πάρα πολύ από την 5λεπτη διακοπή για το τραυματισμό του Λιάμη (μάλλον σοβαρός) και στη συνέχεια από το 3ο γκολ που δέχτηκε και περισσότερο τον τρόπο που το δέχτηκε.

Η ζωή όμως συνεχίζεται υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα ενώ την Τετάρτη υπάρχει και κύπελλο.

Φάσεις και γκολ 

Δεν είχαν περάσει παρά 40΄΄ από την έναρξη του παιχνιδιού όταν ο Χατζηρούμπης σέντραρε και ο Σιδηρόπουλος από κοντά με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-1.
Στο 6ο λεπτό όμως λάθος της άμυνας του Φούφα από δεξιά ο Γκέτσιος μπήκε στη περιοχή και εκεί ανατράπηκε από τον Σακαρίδη. Το «καθαρό» πέναλτι εκτέλεσε ο Σαββούδης αλλά ο Σακαρίδης έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε.
Στο 8ο το σουτ του Κεσκιλίδη απέκρουσε δύσκολα ο Ζηνόβιος ενώ στο 15ο και στο 18ο τα σουτ από τον Κωνσταντινίδη πέρασαν ελάχιστα άουτ το πρώτο και αποκρούστηκε από τον Σακαρίδη το δεύτερο.
Τα κενά στην άμυνα του Φούφα ήταν πολλά και έτσι στο 20ο ο Τραπεζανλίδης νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Σακαρίδη και τέσσερα λεπτά μετά κόρνερ Τοπάλη, διώχνει ο Ζηνόβιος αλλά το σουτ του Κοτζαφίλιου στη συνέχεια πέρασε άουτ.
Το 5λεπτο 30-35 ήταν εφιαλτικό για τον Μακεδονικό αφού δέχτηκε 2 γκολ. Στο 30ο ο Σαββούδης έκανε ότι ήθελε από δεξιά μπήκε στη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Κωνσταντινίδη για το 1-1 και 5 λεπτά μετά σέντρα από τον Δημόπουλο, αδράνεια της άμυνας και ο Τραπεζανλίδης με σουτ από κοντά έκανε το 2-1.
Ο Φούφας όμως κατάφερε να αντιδράσει άμεσα και έτσι στο 38ο ο Κεσκιλίδης ανατράπηκε μέσα στη περιοχή από τον Σαββούδη και το πέναλτι που υποδείχτηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Τοπάλης για το 2-2.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Σαββούδης μπήκε μόνος στη περιοχή αλλά αντί να σουτάρει προτίμησε να δώσει στον Κωνσταντινίδη και η ευκαιρία χάθηκε.

Η επανάληψη δεν θύμιζε με τίποτα το πρώτο μέρος, ο Μακεδονικός «έδεσε» το κέντρο του με την είσοδο του Χάϊτα στο 65ο αυτός δεν μπόρεσε να βρει για λίγο την μπάλα σε σέντρα του Σιδηρόπουλου και στο 75ο έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Τοπάλη όταν από πλεονεκτική θέση πέρασε ελάχιστα άουτ.
Αμέσως μετά ακολούθησε η φάση του 3ου γκολ στην οποία αναφερθήκαμε, στο 80ο κόρνερ  Τοπάλη κεφαλιά Ίτσκου απέκρουσε δύσκολα ο Ζηνόβιος και στο 90ο κεφαλιά του Χάϊτα η μπάλα πέρασε άουτ.
Η διαιτησία του κ. Θάνου ήταν άριστη αφού για την φάση του γκολ ευθύνεται ο βοηθός του που τον «κρεμάει». Έδειξε κίτρινες στους Αλεξανδρή, Δημόπουλο, Σαββούδη και Γκέτσιο από την Α.Ε.Π. και Σακαρίδη, Περιχανά, Φαχαντίδη και  Σιδηρόπουλο από τον Φούφα.

Α.Ε.Π. Καραγιαννίων: Ζηνόβιος, Λιάμης (69ο λ.τ. Χουϊλίδης), Μετικάνος, Αλεξανδρής, Ζερβανταρίδης, Κωνσταντινίδης, Δημόπουλος, Τσδίλης, Τραπεζανλίδης, Σαββούδης (90ο Πιστόλας), Γκέτσιος (91ο Παπακωνσταντίνου).


Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Δούφας (80ο Κεσκιλίδης Λ.), Περιχανά (59ο Μίμης), Ίτσκος, Κοτζαφίλιος, Φαχαντίδης (46ο Χάϊτας), Σιδηρόπουλος, Χατζηρούμπης, Κεσκιλίδης Θ., Τοπάλης, Μαργιορίδης.
Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα
Βίντεο: Αμπατζίδης Βασίλης 





Σχόλια

  1. symfono na diagrafontai sxolia ivristika kai asxeta.apo kei kai pera omos prepei na diagrafontai kai reportaz parapliroforisis.se allo gipedo itan aftos pou egrapse to reportaz.an ipirxe podosferiki dikeosini,to mats eprepe na leiksei me scor 5 2 to ligotero.an theloume na ta vlepoume antikimenika kai na min[ krivoume ta skoupidia kato apo to xali]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό θα ήταν όταν γράφεις ένα σχόλιο να μας λες και το όνομα σου. Κανείς δεν είπε ότι η ΑΕΠ δεν ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν σκόραρε στις φάσεις που είχε. Στο δεύτερο ισορροπησε το παιχνίδι και ο Φουφας διαμαρτυρεται για το τρίτο γκολ της ΑΕΠ (με ενδιαφέρει η άποψη σου). Άξια κερδίσατε, συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ΑΕΠ.
      Χαιτας Νικος ( παίκτης φουφα)

      Διαγραφή
  2. το γραφείο τύπου του Φούφα ότι θέλει βλέπει κι ότι θέλει παραβλέπει χαχαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαιολογημένα τα παράπονα του Φούφα ..... γιατί από ότι πληροφορήθηκα δεν έχουν έντυπο τον κανονισμό Διαιτησίας. Συγχαρητήρια στον επόπτη που δεν τσίμπησε!!!!!
    Τάδε έφη ΠΟΝΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ23 Νοεμβρίου 2014 στις 8:12 μ.μ.

    ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΥΦΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aytoi sto grafei typou toy foufa na pane se kanena seminario diaitisias. o diaititis itan apsogos. liga itan ta 3. Eordaikara koryfi pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ¨Οσο για το <> (μου αρέσει η ειρωνεία) πέναλτυ του Γκέτσιου μήπως ήταν και λίγο <> η λίγο <> η μήπως <> θα πώ εγώ:
    Ας σοβαρευτώ όμως ..... Ο κακός αγωνιστικά σήμερα Φούφας πέτυχε και δύο γκόλ αυτό ας το σκεφτεί η ΑΕΠ που έπρεπε σήμερα να ρίξει τουλάχιστον ΠΕΝΤΑΡΑ για να μην έχουμε τέτοιου είδους παραπληροφόρηση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. poio γραφειο τυπου ρε παιδια κανενας πιτσιρικας θα ειναι απο τους κλασικους που εχουν ολα τα χωρια που οταν χανει το χωριο του φταιει η διαιτησια,ο αντιπαλος παντα κανει 3 φασεις και βαζει γκολ ενω η δικια μας ομαδα παιζει μπαλαρα αλλα χανει απο ατυχια,δεν ειναι ρεπορταζ ,ειναι απλα μια υποκειμενικη ματια ενως κατοικου του φουφα που ΙΣΩΣ να μην ηταν καν στον αγωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
      υπαρχει ρεπορταζ,και στον Φουφα,και στην Σιατιστα,και στην Ερατυρα και στην ΑΕ Κοζανης ,και σε πολλες αλλες ομαδες.Εγω παντως σαν Εορδαικος με τα δυσκολιας βλεπω ρεπορταζ απο τον ΕΟΡ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ.Ας μιμηθουμε τα καλως κειμενα και τα ασχημα ας τα παρακαμψουμε.Οποιος εχει βιντεο ας το ανεβασει να ξεστραβοθουμε και εμεις που καποιοι προσπαθουν να μας ενημερωσουν(οπως μερικοι ειρωνευονται )καλο πρωταθλημα σε ολες τις ομαδες.ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  8. Ελπίζω να μην δεχτείτε ποτέ τέτοιο γκολ και όταν γίνει να σκεφτείτε όλα αυτά που γράφετε τώρα. Γιατί τα γραφτά μένουν, Περαστικά στο παλικάρι. καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι σίγουρος φίλε μου ότι αν δεχτούμε τέτοιο γκολ θα το αποδεχτούμε όσοι γνωρίζουμε τον κανονισμό. Αν όμως εσείς δεχόσασταν γκολ σαν αυτό που δεχτήκαμε μέσα στην σιάτιστα και μάλιστα με την παραδοχή του επόπτη και το κάναμε γαργάρα!!!!!! Εσείς τι θα κάνατε ...... θα μπαίνανε και οι φίλθλοι μέσα: Λέω εγω!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Megaliii I AΕΠ k oi neoi kanoness uparxoun gia na tousa gnwrizoumee!!!kaki apokrishh tou amuntikou pou pithanon na ithele na tin dwsei sto termaa me to kefalii kaneiss den xerei......k empasii periptosi t apotelesma einai dikaioo kamia apolutoss aliosi kai 2 goal pou evalee o foufas tuxaiross polu k pou den efagee 5 agio eixee!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο....άγιος λέγεται Σακαρίδης και είναι εκεί για να τα πιάνει. Ωραίος είσαι! Εσύ πού ήσουν στο γήπεδο, είδες πρόθεση του αμυντικού να δώσει στο τέρμα?? Για το Β΄ημίχρονο που έκανες ένα γκολ χωρίς να πατήσεις περιοχή, γιατί κλάταρες, την ώρα που οι φίλαθλοί σου γκρινιάζανε και που βολευόσουν με το 2-2, δεν μας λες τίποτα...

      Διαγραφή
    2. Ερωτηση . Ειδες τον αγωνα ΑΕΠ - ΦΟΥΦΑΣ ;;;

      Διαγραφή
    3. Ερωτηση στον εαυτο σου υποθετω πως ειναι...

      Διαγραφή
  10. bravo AEP!!!! an empainan ola ta dika sou kai kanena toy Foyfa, isos na htane 18- (-3).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υποθέσω ότι η ΑΕΠ έκανε 18 τελικές και ο ΦΟΥΦΑΣ 3: Αυτό εννοείς:

      Διαγραφή
    2. Το -3 κανεις πως δεν το ειδες...Μονα ζυγα δικα της η ΑΕΠ. Εκτος αν εσυ ειδες 18 της ΑΕΠ και...-3 του Φουφα. Αυτο εννοω...

      Διαγραφή
  11. Eνα πολύ όμορφο παιχνίδι με εναλλαγές σκορ, υπεροχής και συναισθημάτων!!! Στο Α΄η ΑΕΠ θα μπορούσε με το χαμένο πέναλτι (άκου ...θράσος να το πιάσει ο ΤΦ!!!), αλλά και σε 2-3 ακόμα περιπτώσεις να σκοράρει (αν τα σουτ, υπό καλές προϋποθέσεις, έβρισκαν εστία-αλλά πήγαν άουτ). Ο Φούφας, προηγήθηκε 0-1 πολύ νωρίς, είχε ακόμα ένα καλό σουτ εντός περιοχής που πήγε άουτ, ισοφάρισε με πέναλτι και έχοντας αρκετούς παίχτες σε πολύ άσχημη μέρα, ευτύχησε να πάει στο ημίχρονο χωρίς να χάνει. Στο Β΄ η εικόνα άλλαξε. Η ΑΕΠ ίσως κουράστηκε από την προσπάθεια του Α΄, ίσως βοήθησαν οι αλλαγές του Φούφα, κυρίως όμως από την απώλεια του Λιάμη (τραυματισμός-μάλλον σοβαρός και περαστικά του!!!), ο Φούφας έδειχνε καλύτερος στο γήπεδο και απειλούσε με σουτ εκτός εστίας-χωρίς να κάνει τη μεγάλη φάση. Το ματς κρίθηκε στο 75΄, όταν ο Τοπάλης μέσα στην περιοχή δεν κάνει το 2-3 σε φάση που αν έπεφτε ήταν πέναλτι και κόκκινη και στην αμέσως επόμενη φάση έγινε το 3-2, όπως έχει ήδη συζητηθεί και με τη γνώμη που έχει σχηματίσει ο καθένας για το αν ήτανε ή δεν ήτανε οφσάιντ. Πολύ καλό παιχνίδι, δυνατό, αθλητικό, χωρίς σκοπιμότητες και ψευτοτσαμπουκάδες, από 2 πολύ καλές ομάδες, που έχουν να δώσουν πολλά ακόμα. ΜΠΡΑΒΟ και στις 2 ομάδες!!!
    (Υ.Γ. Περαστικά στο...βουνό!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι στην Α Ε ΠΟΝΤΙΩΝ εχουν κανει ομαδαρα και αυτο οφειλεται στην προσπαθεια των ανθρωπων εκει στα χωρια τα τελευταια χρονια.περι διαιτησιας και η ΑΕΠ δικαια φωναζει για τους πρωτους αγωνες του πρωταθληματος .ο Φουφας νομιζω ειναι πολυ αδυνατος στο πρωταθλημα , ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ και Α Ε ΠΟΝΤΙΩΝ θα πανε για τον τιτλο.ΕΟΡΔΑΙΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει καμιά σημασία ποιος θα πάρει τον τίτλο. Για μένα σημασία έχει ο αγώνας που δίνουν όλα αυτά τα παιδιά και οι ρομαντικοί-φιλότιμοι που βρίσκονται σε όλες τις ομάδες και που ομορφαίνουν το σαββατοκύριακό μου
      Θλίβομαι βαθύτατα από την ΜΙΖΕΡΙΑ την ΓΚΡΙΝΙΑ και την κάθε είδους ΑΝΑΛΥΣΗ των ΕΙΔΙΚΩΝ από όπου και αν προέρχονται!!!!
      Όταν χάνει η ομάδα μου -για οποιονδήποτε λόγο - μπορεί να στενοχωριέμαι, όμως κοιτάζω το παιχνίδι της -γιατί ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ- αν έχει παίξει καλά δεν με νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το να βγουν όλα τα παιδιά υγιεί μέσα από τον αγώνα!!!
      Καλή επιστροφή και γρήγορη Μάκη Λιάμη!!!!!!
      Πάνος ΑΕΠ

      Διαγραφή
  13. Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥΕΙΝΑΙ ΕΞΥΒΡΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Β ΒΟΗΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΦ ΣΑΙΝΤ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ?

    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ? ΠΗΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΚΟΛ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦ ΣΑΙΝΤ.



    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με τον καινούργιο κανονισμό δεν είναι οφ σαιτ αν ο αμυντικός έχει ΠΡΟΘΕΣΗ να γυρίσει την μπάλα πισω και όχι άμα κάνει λάθος κοψιμο.Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο αμυντικός πηδαει ψηλά σε υπερενταση με σκοπό να κοψει μια μπαλιά που πάει στον επιθετικό(υπερτερεί θέση οφσαιτ) και δεν την φτανει (τουλάχιστον εγώ αυτό βλεπω). Αν πιστεύετε ότι έχει πρόθεση να γυρίσει την μπάλα πισω δεν ειναι. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

      Διαγραφή
    2. xaxaxaxaxxa...proti fora den exei video apo ksirolimni... tyxaio;;;

      Διαγραφή
    3. Δεν ειχε και στον αγωνα της Ακαδημιας Βοϊου !!!

      Διαγραφή
    4. Εγώ βλέπω μία καταπληκτική πάσα του αμυντικού προς τον αντίπαλο επιθετικό!!!

      Διαγραφή
    5. Δεν το λέω καθόλου ειρωνικά. Ο επιτιθέμενος έπρεπε να αφιερώσει το Γκολ στον αμυντικό!

      Διαγραφή
  14. οριστε το γκολ της ΑΕΠ https://www.youtube.com/watch?v=7jycFgOhbMo δειτε και παρομοιο οφσαιτ σε λαθος διωξιμο αμυντικου σε αγωνα champions league https://www.youtube.com/watch?v=wpJbx5HG1dk ακριβως ιδιες φασεις. μην λεμε οτι θελουμε.παρτε τα λινκ και δειτε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες λοιπόν παρόμοιο λινκ χωρίς πρόθεση αμυντικού να γυρίσει στον τερματοφύλακα https://www.youtube.com/watch?v=Us6ny31asaM.αυτό που λέτε όλοι κακή απόκρουση Έτσι ορίζεται η τροποποίηση του κανονισμού σε περιπτώσεις οφ σαιτ.

      Διαγραφή
    2. Κάνεις λαθος. Στο συγκεκριμένο βίντεο που είναι από σεμινάριο διαιτησίας έχει ένα κείμενο από κάτω και λέει ο αμυντικός ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ γύρνα την μπάλα πισω. Έτσι κρίνουν αυτή τη φαση και γιαυτο έχουν μπερδευτεί και όλοι οι διαιτητές. Αν κρίνεις ότι ο αμυντικός του φουφα θέλει να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφυλακα τότε δεν είναι οφσαιτ. Εγώ όμως άλλο βλεπω. Είναι κακή απόκρουση οπως στην περίπτωση 7 του συγκεκριμενου αρθρου.

      Διαγραφή
    3. Καλά φίλε μου ότι πεις. Ο καθένας μας βλέπει ότι θέλει και ότι του συμφέρει!
      Και εγώ σου λέω ότι δεν ήταν καθόλου οφσάντ γιατί η βαθιά μπαλιά γίνεται πίσω από το κέντρο και δεν μπορείς να μου αποδείξεις ότι ο επιθετικός ήταν πίσω από τον αμυντικό την ώρα που γίνεται η πάσα, καταρχήν η θέση και των δύο δεν φαίνεται στο βίντεο την ώρα της πάσας, άλλωστε δεν πιέζει καθόλου τον αμυντικό και παραδέξου επιτέλους πως κάνει μια φοβερή κεφαλιά πάσα και ο μικρός κάνει γκόλ.

      Διαγραφή
    4. Ο εποπτης ειπε οτι την ωρα της πασας ηταν οφσαιτ και το στηριξε σε λαθος παιξιμο του αμυντικου που τελικα δεν ισχυει. και δεν ειπε κανεις οτι πιεζει τον αμυντικο.μονο αμα γυρισει με προθεση ειναι οφσαιτ στο ξαναλεω.απλα ειναι τα πραγματα αλλα μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις.

      Διαγραφή
    5. Φάσκεις και αντιφάσκεις.
      Παραδέχεσαι την πρώτη άποψη του επόπτη, γιατί σε βολεύει και αμφισβητείς την δεύτερη απόφασή του.
      Τελικά αυτός ο επόπτης ότι βλέπει για εμάς είναι σωστός ότι βλέπει για τους άλλους ειναι λάθος!!!!

      Διαγραφή
  15. Σιγά σιγά θα μας πείτε τώρα ότι πληρώσαμε και την Διαιτησία........ αλλά έτσι είναι την κοντή της φταίει το μαλί!!!!!!!!! Εν κεν Γκόλ εν!!! Γιατί τόσο ζόρι δεν το καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ περίμενα το βίντεο!!! Και μετά το βίντεο....... Νεκρική σιγή!!!!!! Μήπως δικαιώνεται ο επόπτης: Μια λέξη ρε παιδιά..... έστω ...... κάναμε λάθος! έστω.... βιαστήκαμε και παίρνουμε πίσω αυτά που έγραψε το γραφείο τύπου αν ήταν το γραφείο τύπου του ΦΟΥΦΑ και όχι κάποιος γραφικός τύπος από τον ΦΟΥΦΑ.
    Τάδε έφη ΠΟΝΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. https://www.youtube.com/watch?v=QVSk_hy0h-w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολόιδια φάση που δίνετε οφσαιτ σύμφωνα με το να καινούργιο κανονισμο. Μπραβο φιλε για το βιντεακι.

      Διαγραφή
    2. Στο βίντεο ο βοηθός το σηκώνει λανθασμένα και ο διαιτητής παίρνει την φάση επάνω του και έχουμε συνέχεια τησ φάσης σωστά.η φάση είναι από dvd uefa rap 2013.1 σεμινάριο διαιτητών.

      Διαγραφή
  18. Μου φενεται δεν κατάλαβες τι εγινε. Άφησε την φαση να εξελιχθεί μήπως πάρει την μπάλα αυτός που έρχεται από πισω.με το που την ακουμπάει σφυρίζει και γυρνάει πίσω την φαση. Δηλαδή οφσαιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.