Α’ ΕΠΣΚ: Πολύ καλή εμφάνιση και άνετη νίκη για το Μακεδονικό Φούφα (βίντεο)

Μακεδονικός Φούφα – Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 5-2
Με μαέστρο και σκόρερ τον Τοπάλη και άξιο συμπαραστάτη τον Χάιτα ο Μακεδονικός Φούφα κέρδισε άνετα και εύκολα την αξιόμαχη ομάδα της Αναγέννησης με 5-2.
Η Αναγέννηση έκανε το λάθος να προηγηθεί αλλά οι παίκτες του Νίκου Εμμανουηλίδη ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα και κατάφεραν ακριβώς στο 45ο να περάσουν και μπροστά.

Με την ψυχολογία πλέον υπέρ τους οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους στην επανάληψη, πέτυχαν γρήγορα ακόμα 2 γκολ και κλείδωσαν τη νίκη.
Στα τελευταία λεπτά μάλιστα πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα, είχαν δοκάρι και έχασαν ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ.

Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 6ο ο Φαχαντίδης έκανε τη μπροστινή μπαλιά για τον Παρλάνη που αφού κοντρόλαρε με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 12ο ατομική προσπάθεια και σουτ Χάιτα απέκρουσε ο Παπανικολάου και 4 λεπτά μετά σέντρα ακριβείας του Λ. Κεσκιλίδη, κεφαλιά ψαράκι του Τοπάλη και 1-1.
Στο 23ο δυνατό σουτ του Παπανικολάου απέκρουσε δύσκολα ο Παπανικολάου και λίγο πριν το ημίχρονο ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ και ο Θ. Κεσκιλίδης με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν καταιγιστικό για τον Φούφα αφού στο 52ο ο Τοπάλης με άπιαστο αριστερό σουτ έκανε το 3-1 και στο 60ο εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ και ο Χάιτας με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 4-1.

Στη συνέχεια ο Μακεδονικός έριξε τους ρυθμούς του και έτσι η Αναγέννηση κατάφερε να μειώσει με σουτ του Φασούλα στο 81ο.
Στο υπόλοιπο διάστημα οι παίκτες του Φούφα όμως πήραν και πάλι τον έλεγχο και στο 85ο ο Λεσάι μπήκε από δεξιά στη περιοχή έδωσε στον Χάιτα που γύρισε πολύ όμορφα και με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα για το 5-2.
Στο 88ο το σουτ από τον ίδιο παίκτη πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 90ο κόρνερ Τοπάλη κεφαλιά από το Χάιτα και πάλι στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Τσιγγένη (Χονδροματίδης- Συμεωνίδης)

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Περιχανά, Κεσκιλίδης Λ. (71ο Μίμης), Συμεωνάκος, Κοτζαφίλιος, Φαχαντίδης, Σιδηρόπουλος, Κεσκιλίδης Θ. (78ο  Λεσάϊ), Τοπάλης,  Χάϊτας,
Χ΄΄ Ρούμπης (46ο Μαργιορίδης).

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: Παπανικολάου, Τσιντός Π., Αραμπατζής, Φαχαντίδης (62ο Τζιούτζιος), Cobo, Γκέκας, Παρλάνης, Τσιντός Χ., Κουτσομήτρος (65ο Φασούλας), Κοσμίδης (68ο Λούσιος), Ανδρονικίδης.


Γραφείου Τύπου Μακεδονικού Φούφα




Σχόλια