Β’ ΕΠΣΚ: Πολύτιμο διπλό στη Κρυόβρυση ο Ατρόμητος (βίντεο)

Ηρακλής Κρυόβρυσης - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 0-2
Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας πιο ουσιαστικός πήρε ένα πολύτιμο διπλό μέσα στην Κρυόβρυση η οποία κατρακυλά επικίνδυνα στη βαθμολογία.
Ήταν ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, με πολλά φάουλ και λάθη και από τις δυο ομάδες και τα μόνα που άξιζαν ήταν τα γκολ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδα του Ατρόμητου σημείωσε τα γκολ στην αρχή του αγώνα (45΄΄) και στο τέλος (92΄).

Φάσεις και γκολ
Με γκολ από τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στα 45'''  ξεκίνησε το παιχνίδι όταν σε σουτ του Παναγιώτου απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά στην συνέχεια ο Αγγελίδης και σημείωσε το 0-1.
Στο 4ο ευκαιρία υποψία ευκαιρίας για την Κρυόβρυση όταν σε ένα ωραίο σε εκτέλεση φάουλ του Τσενόλι απέκρουσε ο τερματοφύλακας που έλεγχε όμως τη μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 70ο ωραίο σουτ του Παναγιώτου πέρασε λίγο άουτ.
Τέλος στις καθυστέρησης (93΄) σε μια αντεπίθεση του Ατρόμητου η μπάλα έφτασε στον Παναγιώτου, που μπήκε μόνος του έκανε το πλασέ και σημείωσε το 0-2 .


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Ιωννίδης Ι. με επόπτες τις κ.κ Μπέλτσου και Βαρδιάμπαση.

Ηρακλής Κρυόβρυσης : Αντωνιάδης, Αργυρόπουλος, Βλάχος Στ, Λαζαρίδης, Βλάχος Ν, Τσενόλι, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος Β., Μπαμπίνης ( 50ο Βουλομένος), Ματσιγγάρης Κ.( 55ο Ματσιγγάρης Χρ.).  


Ατρόμητος Πτολεμαΐδας: Ψαρράς, Κωστάκογλου, Αμοιρίδης, Καρανίσας, Χαρίσης, SINANI, Καραπέγιος (63οΤεντζογλίδης), Μπαλτζής, CELA ( 79ο Κιζιρίδης), Παναγιώτου, Αγγελίδης (88ο Πασχαλίδης).

Θ. Ηλιάδης 

Σχόλια