Α’ ΕΠΣΚ: «Έχτισε» τοίχο ο Αθανασιάδης ( βίντεο)

Αθανασιάδης Νίκος 
Αστραπή Κλείτου – ΑΕΠ Καραγιαννίων  0-0

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΠ να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί μια και απέναντι της βρήκε έναν Αθανασιάδη ο οποίος δεν έτρωγε γκολ με τίποτα. Στην αντίπερα όχθη η γηπεδούχος ομάδα έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς και με γεμίσματα από στημένες φάσεις προσπάθησε να κλέψει το τρίποντο.

Το φιλμ του αγώνα:

5΄ φάουλ από τα αριστερά όπως επιτίθεται η ΑΕΠ εκτελεστής ο Ίττης η μπάλα θα σκάσει μπροστά στον Αθανασιάδη αλλά πριν καταλήξει στα δίχτυα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα διώξει σε κόρνερ.
12΄ ο Τραπεζανλίδης από δεξιά θα πασάρει στο Σαββούδη αυτός πιο δίπλα στον Γκέτσιο σουτ ο Αθανασιάδης θα αποκρούσει εκ νέου.
23΄ σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στην γωνία του θα μπλοκάρει ο Αθανασιάδης
39΄ ο Τραπεζανλίδης παράλληλα σέντρα στο πρώτο δοκάρο ο Τσίλης σουτ στην κίνηση ψηλά άουτ.
48΄ ο Νάνος θα γεμίσει μέσα στην περιοχή για λίγο δεν θα προλάβει ο Βοριαζίδης.
52΄ ο Σαββούδης απέναντι από τον Αθανασιάδη δυνατό σουτ η μπάλα σύριζα απ’ το δοκάρι άουτ.
60΄ ο Μετικάνος κάθετη μπαλιά στον Τραπεζανλίδη σουτ με τα πόδια θα αποκρούσει ο Αθανασιάδης.
75΄ παράλληλη σέντρα του Κωνσταντινίδη ο Σαββούδης σουτ νέα μεγάλη επέμβαση του Αθανασιάδη.
80΄ επίθεση των γηπεδούχων από δεξιά σέντρα σουτ του Νάνου η μπάλα δύσκολα θα απομακρυνθεί απ’ το Ζηνόβιο.
90΄ο Τραπεζανλίδης θα βρεθεί μέσα στη μικρή περιοχή πρώτο σουτ θα κοντράρουν οι αμυντικοί στην επαναφορά νέο σουτ ο Αθανασιάδης θα δηλώσει και πάλι παρόν.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ζούγρας και βοηθοί οι κ. κ. Γεωργιάδης και Τσαμπάζης άριστοι.

Αστραπή Κλείτου (Παπαδόπουλος Θεόφιλος) Αθανασιάδης Σαββίδης Π. Κουλουκίδης Τζαλαζίδης Κυριακίδης Σπυριδόπουλος (76΄ Χριστοφορίδης)  Παπαδημητρίου Μαντζιάρης  Παπαδόπουλος (57΄ Καραμάρκος) Βοριαζίδης Νάννος (85΄ Καραφυλλίδης)

ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς Γιαν) Ζηνόβιος Τσίλης Δημόπουλος (89΄  Αναστασίου) Αλεξανδρής Ζερβανταρίδης  Λιάμης (84΄Χουϊλίδης) Ίττης Μετικάνος Τραπεζανλίδης Σαββούδης Γκέτσιος (71΄  Κωνσταντινίδης)  




Σχόλια

  1. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΤΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΠ ΤΟ 30' ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο..."ΑΡΙΣΤΟΣ"!!!!!!...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ.....ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΟΝΟ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!! ΑΡΙΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ....ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ""ΑΡΙΣΤΟΥ"...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΤΟΥ ΕΠΑΙΖΕ. ΑΠ'ΤΟ 30' ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ! ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΑΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ..."ΑΡΙΣΤΑ" ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ...."ΑΡΙΣΤΟΥ"!!!!! ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ(ΟΠΩΣ ΑΡΙΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑΤΕ) ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΤΕ ΨΗΛΑ...ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕ ΤΙΣ ΕΙΔΑΤΕ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΜΠΩΡΕΙΣ ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΞΑΔΕΡΦΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΡΕ ΞΑΔΕΡΦΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  4. κλασικα παει ενας με πολυ λιγες γνωσεις και γραφει ρεπορταζ για το χωριο του ,βλεπει μονο το χωριο του στο γηπεδο και θεωρει οτι παιζει μπαλαρα και αν καποιος πιστευε τα γραφομενα του θα πιστευε οτι ο Αθανασιαδης ειναι ο Τσεχ και εκανε 250 αποκρουσεις ,ο Κλειτος επαιζε απο το 30 με 10 ,κανενα τοιχος και καμια περγολα απλα ελλειψη αντικειμενικοτητας στο ρεποσταζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχετε δικιο ξεχασαμε την αποβολη.Συνεχεια του ρεπορταζ λοιπον"Στο 30 αποβληθηκε με κοκκινη καρτα ο Μαντζιαρης γιατι με προθεση και εκτος φασης χτυπησε αγκωνια και τραυματισε στο προσωπο αντιπαλο ποδοσφαιριστη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο στον Αθανασιαδη γιατι εκανε αριστη εμφανιση και σε αντιθεση με την ηλικια του παραμενει στην κορυφη.
    Συγχαρητηρια στο διαιτητη γιατι ενω δεν ειχε ουτε κιτρινη μεχρι το 30 δεν διστασε να εφαρμοσει κανονισμο στην αγκωνια του Μαντζιαρη με απευθειας κοκινη ενω λιγοι στο τοπικο διαιτητες θα την εβγαζαν.
    Οσο για εσας που σχολιαζετε παραπανω και συγνωμη για την εκφραση μαλλον εισασταν σε αλλο γηπεδο.Αν το χτυπημα αυτο το δεχοταν ποδοσφαιριστης δικο σας και δεν τον απεβαλε ο διαιτητης τι θα λεγατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι τωρα το έσωσες. ..ΡΕ. την μπάλα ο Μαντζιαρης την εχει.Τρωει μία,τρώει δύο κλοτσιες απλωνει χερι για προστασία,πέφτει κάτω ο παίκτης σου και ο κομπλεξαρας...δινει καρτα...δεν ήταν... ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΩΣΤΑ ΔΕ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑΜΕ.ΑΛΩΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΛΤΣΕΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. κυριεΖΟΥΓΡΑ μακαρι να ειχατε τη λαμψη του ΜΑΝΤΖΙΑΡΗ στα γηπεδα...ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΑΥΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε ξαδερφε τι είναι αυτά που λες <>?Δηλαδη μποξ παιζουμε η ποδοσφαιρο?Συμφωνω λοιπον μαζι σου και είναι κοκκινη γιατι ο λαμπερος Μαντζιαρης απλωνει το χερι του και ριχνει αγκωνια στον ποδοσφαιριστη που πεφτει κατω με ματωμενο προσωπο.Εσυ ο ιδιος το λες απλωνει το χερι τι δεν καταλαβαίνεις λοιπον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ξαδερφε,μου λες; εγω δεν ειμαι απ'τη Ζακυνθο.....!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.