Μακεδονικός Κοζάνης: Διαμαρτυρία για την διαιτησία του κ. Καρατέρπου..

Ζητάει την εξαίρεσή του από τα παιχνίδια της ομάδας     
Ας στερηθούμε τα "άριστα "σφυρίγματά του ..

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του κ. Καρατέρπου εξέδωσε ο Μακεδονικός Κοζάνης :
Ο Μακεδονικός Κοζάνης συγχαίρει  τον διαιτητή κύριο Καρατέρπο για την πολύ καλή διαιτησία που κατά τον ίδιο νομίζει ότι είχε στο παιχνίδι  μας   κόντρα στην  ΑΕΚ. 
 Όχι δε θα διαμαρτυρηθούμε για τα συνεχή φάουλ που έδινε εις βάρος μας βάζοντας μας συνέχεια μέσα στην περιοχή μας.  

Δε θα διαμαρτυρηθούμε που τα φάουλ υπέρ μας στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεπερνούν τα τρία !!!!!
Όχι δε θα διαμαρτυρηθούμε  για την φάση που δύο παίκτες της ΑΕΚ συγκρούονται μεταξύ τους και ο Ζαχαριάδης φεύγει μόνος του προς την εστία αλλά ανακόπτεται από τον κ. Καρατέρπο για εφεύρεση φάουλ επιθετικό !!!!!!!!!.
Δε θα διαμαρτυρηθούμε τέλος για τη ευαισθησία στα πολλά φάουλ που  έδειχνε με το παραμικρό υπέρ της ΑΕΚ αλλά δεν είχε την ίδια ευαισθησία   στα υπέρ μας . φάουλ, ακόμα και πάνω στον τερματοφύλακα μας.
Βρισκόμαστε όμως στη δυσάρεστη θέση μετά από πολλά χρόνια να ζητήσουμε την εξαίρεση του κ. Καρατέρπου από τα παιχνίδια μας και να στερηθούμε έτσι τα άριστα κατ αυτόν σφυρίγματά του.
Σ ένα παιχνίδι ντέρμπι αλλά καθαρό με τις δύο  ομάδες κατά γενική ομολογία να παραδίδουν μαθήματα σωστής αγωνιστικής συμπεριφοράς , έγινε αυτός ο πρωταγωνιστής και του αξίζουν τα εύσημα.!!! 


Το Δ.Σ του Μακεδονικού

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.