ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΛΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕΡΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 13/12/2014 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ

Με μεγάλη μας λύπη το Σάββατο παρακολουθήσαμε τον αγώνα Μακεδονικού Σιάτιστας εναντίον της Αναγέννησης Εράτυρας όπου δυστυχώς πρωταγωνιστές ήταν ο διαιτητής Κος Καρατέρπος με τους βοηθούς του.
Αναρωτιόμαστε αν η συνείδηση τους είναι καθαρή μετά τα έκτροπα που κάνανε εναντίον μας.
Το ΔΣ του Μακεδονικού Σιάτιστας και οι φίλαθλοι δίνουμε τα διαπιστευτήρια μας με την συμπεριφορά μας σε όλους τους αγώνες και οι δυστυχώς οι κύριοι αυτοί διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα ενώ εμείς κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον προσελκύσουμε.


Κύριοι της ΕΠΣ κάντε κάτι ΤΩΡΑ!!!!!!

Για το ΔΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΙΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σχόλια

  1. Οταν ευνοειστε δεν μιλατε ομως κ. Χαιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλού με ξύνεις Γιάννη μου και αλλού εχω φαγούρα....!
    Οποιός ήταν στο γήπεδο είδε τι έγινε...ωραίο το κόλπο με τις ανακοινώσεις να κερδίσουμε το έδαφος που χάσαμε απο την κακή απόδοση , τις βρισιές και την ανικανότητα μας..
    Γιατί κακά τα ψέματα ο Μακεδονικός ήταν κατώτερος των περιστάσεων και ολόκληρου του αγώνα....οπότε πικρία μόνο η αντίπαλη ομάδα πρέπει να νοιώθει γιατί δικαιούνταν τη νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΤΟΥ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ........ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Κ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΒΛΗΘΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΩΝΙΑ ΣΤΟ ΤΖΙΩΤΖΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για την κοκκινη στον ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ γιατι δεν λετε τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ αυτήν την φάση που λες , ο παίχτης που δέχεται την κουτουλιά δε θα έπρεπε να βρίσκεται καν στον αγωνιστικό χώρο...θα έπρεπε να αποβληθεί στο δεκάλεπτο...για άκουσε λίγο τις δηλώσεις του προπονητή του....άλλωστε ο συγκεκριμένος παίχτης είναι γνωστός για τον εριστικό του χαρακτήρα και την αδυναμία του στο πτύειν (το γνωστό σε όλους μας ,χλεπίδι ) !!!

      Διαγραφή
    2. Εγω σε ρωταω για την κοκκινη στον ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. Συμφωνω μαζι σου ομως...

      Διαγραφή
    3. Αφού με ρωτάς λοιπόν , με απόλυτη ειλικρίνια σου λέω πως ο συγκεκριμένος παίχτης του Μακεδονικού εκβίασε τη φάση για να κερδίσει ότι καλύτερο μπορούσε...ήταν κοκορομαχία άνευ ουσίας...βέβαια αν είχε απόβληθεί όπως έπρεπε ( και τρωγόταν γι αυτό ) δε θα είχε γίνει τίποτα...εννοείται κατακριτέες και απαράδεκτες οι όποιες αντιαθλητικές συμπεριφορές...όπως π.χ εισβολή των '' υγιών φιλάθλων '' !

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.