Α’ ΕΠΣΚ: Χαμογέλασε και "χορεύει" στις 30 Δεκεμβρίου το Βόιο !!!

Ακ. Π. Βοΐου – ΑΕ Ελίμειας  2-1


Παρά τις τέσσερις βασικές ελλείψεις (Δ. Στεργιόπουλος, Αλεξίου, Καραγιάννης, Βασιλόπουλος) η Ακαδημία Βοϊου του Δημήτρη Κάλφα συνέχισε την ανοδική της πορεία. Στα αξιοσημείωτα ότι την πρώτη φετινή του συμμετοχή είχε ο Κώστας Ζιώγας, επανερχόμενος από τραυματισμό.
Η Ελίμεια παίζοντας χωρίς τους Παρτάλη, Πασχαλίδη, προσπάθησε και έχει παράπονα για τη φάση του 75΄.
Στο 8΄ κεφαλιά του Γιαπράκα πάνω από τα δοκάρια, στο 14΄ επέλαση του Σούλα, το σουτ όμως έφυγε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

 Στο 16΄ ο Γρηγοριάδης απέκρουσε με υπερένταση ωραίο πλασέ του Χάλου, δέκα λεπτά αργότερα σέντρα του Σούλα και με ωραία κεφαλιά ο Γιώργος Λαδάς πέτυχε το 1-0.
Στο 29΄ το φάουλ του Ελευθεριάδη βρήκε στη συμβολή των δοκών, στο 42΄ ο Μελισσινός με σέντρα-σουτ ξεγέλασε τον τερματοφύλακα (1-1).
Στο 57΄ σουτ του Χάλου έπεσε στη γωνία και απέκρουσε ο Γρηγοριάδης, στο 67΄ νέο σουτ του πρώτου πάνω από τα δοκάρια. Στο 69΄ ο Γρηγοριάδης απέκρουσε σε κόρνερ σουτ του Δονούλη. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Χάλος και με ωραίο, αριστερό σουτ ο Γιώργος Λαδάς πέτυχε το 2-1.
Στο 75΄ σουτ του Ματούλα στο χέρι του Σ. Στεργιόπουλου και οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για πέναλτι, στο 89΄ πλασέ του Σούλα ελάχιστα άουτ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Πανυτσίδη (Παπαδόπουλος, Χονδροματίδης), οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη φάση του 75΄.

Ακ. Π. Βοΐου (Κάλφας Δημήτρης): Αποστολίδης, Δ. Τουλιόπουλος, Σ. Στεργιόπουλος, ΧΡ. ΤΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΔΑΣ, Πατούρι, Παπουτσίδης, ΣΟΥΛΑΣ (90΄ Καλαϊτζής), ΧΑΛΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (80΄ Ζιώγας), Φασούλας (51΄ Δονούλης).
ΑΕ Ελίμειας (Κουτσώνας Δημήτρης – Ζαφειρίου Στράτος): Γρηγοριάδης, Μελισσινός, ΜΑΝΙΑΚΑΣ (90΄ Τσιόγκας), Γιαπράκας, Μανώλας, Ζιάγκας, Μαλούτας, Παπαδόπουλος, Δαλαμάνος (82΄ Καλύβας), ΤΣΙΡΕΚΑΣ (62΄ Καρανάνος), ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ.


«ΧΟΡΕΥΕΙ» Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Η ετήσια χοροεσπερίδα της Ακαδημίας Βοϊου θα γίνει στις 30/12 στο «center». Θα είναι λαϊκο-δημοτικο-ποντιακή βραδιά με εκπλήξεις και θα κληρωθεί 4ήμερο ταξίδι δύο ατόμων στην Κωνσταντινούπολη. Συμβολική τιμή εισόδου είναι στα 5 Ευρώ, που αποτελούν οικονομική ενίσχυση προς το σωματείο.   

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.