Α’ ΕΠΣΚ Πέρασε και το εμπόδιο της Ελίμειας ο Εορδαϊκός (φωτο - βίντεο)

ΑΕ Ελίμειας – Εορδαϊκός 0-3

Σ΄ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Εορδαϊκός πέρασε και το εμπόδιο της Ελίμειας επικρατώντας με σκορ 0-3
Ο Εορδαικός «χτύπησε» σε καίρια σημεία της αναμέτρησης, και πήρε το σημαντικό διπλό που τον κρατάει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Α’ κατηγορίας.

Το «συγκρότημα» του Δημήτρη Σιαπανίδη  ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού φτάνοντας δίκαια στη νίκη. Από την άλλη οι παίκτες του Κουτσώνα πάλεψαν το παιχνίδι αλλά λύγισαν στην ανωτερότητα των ανθρακωρύχων 

Φάσεις και γκολ
Στο 7΄σέντρα σουτ του Σερσέμη διώχνει σε κόρνερ ο Γρηγοριάδης
Στο 12΄Σερσέμης στο Σακαλή μέσα στην περιοχή , κοντινό πλασέ , διώχνει με τα πόδια ο Γεωργιάδης
Στο 20΄ο Περπερίδης θα γεμίσει στην αντίπαλη περιοχή ,σύγχυση και ο Σερσέμης με δυνατό πλασέ θα ανοίξει το σκορ 0-1
Στο 24΄ φάουλ Συμεωνίδη , κεφαλιά Τζουβάρα, διώχνουν οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή
Στο 26΄Ο Σακαλής σπάει τη μπάλα στον Σικαλόπουλο σουτ από κοντά , άουτ
Στο 41΄φάουλ Σικαλόπουλου διώχνει ο Γρηγοριάδης 
Στο 51΄Σακαλής ωραία στον Σερσέμη , σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ ο Σικαλόπουλος γράφει το 0-2
Στο 52΄μόνος ο Σικαλόπουλος πλασάρει αποκρούει ο Γρηγοριάδης
Στο 57΄σουτ Παπαδόπουλου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι
Στο 69΄ νέο σουτ του Παπαδόπουλου λίγο έξω
Στο 73΄διαγώνιο σουτ Κωστικίδη διώχνει και πάλι ο Γρηγοριάδης 
Στο 80΄σέντρα του Σερσέμη , και ο Κωστικίδης από κοντά σημειώνει το τελικό 0-3
Στο 89΄σέντρα του Σερσέμη βγάζει τετ α τετ τον Συμεωνίδη που θα πλασάρει για να αποκρούσει ο πολύ καλός Γρηγοριάδης 

ΑΕ Ελίμεια (Ζαφειρίου -Κουτσώνας ) Γρηγοριάδης , Ζιάγκας, Μανιάκας, Γιαπράκας, Μανώλας Μελισσινός, Παπαδόπουλος, Δαλαμάνος (70΄Κολέτσος), Παρτάλης, Καρανάνος(53΄Τσιρέκας),Κοντοδήμος (65΄Ρούσης)

Εορδαϊκός (Σιαπανίδης) Περπερίδης, Τακίδης (66΄Κωστικίδης), Χαραλαμπίδης, Λιάμης, Τζουβάρας, Αμαραντίδης, Σερσέμης, Βοριαζίδης, Συμεωνίδης, Σικαλόπουλος (86΄Πουρλουκάκης), Σακαλής (81΄Τσαγκαλίδης)


Άριστη η διαιτησία του κ. Πελετίδη και των βοηθών του Τσιαμπάζη και Παπαδόπουλου Χρ.

Σχόλια

  1. neapolara mono esy mporeses kai apeklhses ton erdoaiko ..... ferte mas thn koypa oeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ανεκδοτο της ημερας...Ο σιαπανιδης εχει φιλοδοξιες και αυτες ειναι απο αητητο τον εορδαικο να τον κανει με ηττες...ΕΕ ρε κακομοιρη παντα στην σκια του αλλου θα εισαι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιου αλλου μωρε????που κατηγοραει αλλους οτι βαζουν τα παιδια τους...ενω αυτος τι εκανε...και οι 2 επαιζαν οι παιχταραδες....για τις ακαδημιες καλος ειναι...συνεχισε ρε σιαπανιδη μη μασας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re sigkentrothite.....h omada den einai kanenos....den anhkei se kanenan...etsi tha paei mprosta an kathgorate o enas ton allon?ti einai ayta re?ti nomize o tsagalidis oti tha einai gia panta ston eor kai tha kanei oti goustarei?opoioi paizoun na paizoun me thn axia tous re oxi me to zori..kai o siapanidis oso prepei tha katsei kai tha krithei gia tis epiloges tou...xalarwste kai elate konta sthn omada kai ftanei na kathgorate akomh kai panw stis kerkides tous idious tous paiktes....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι ρε σιαπανιδη μην μασας οπως λεει ο φιλος μας, εκτελεσε τις εντολες του προεδρου και ασε τον γιο του να παιζει βασικος... εσυ φιλε θες να μου πεις οτι ο τσαγκαλιδης το στοπερ που εφυγε ηταν χειροτερος απο τον λιαμη....συγκεντρωσου αδερφεεε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παλικαρια εγω δεν μιλησα ουτε για τα παιδια του τσαγκαλιδη ουτε για το ποιανου ειναι ο εορδαικος εγω μιλησα βαση της πραγματικοτητας και εκανα κριτικη για τους 2 προπονητες τωρα οσο αναφορα τα υπολοιπα οι αξιες φαινονται...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ ανωνυμε 12:21.Θελεις να πεις οτι εισαι ανωνυμος και οχι..... πρώην κοουτς??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ ο ανώνυμος 2:04 λέω παιδιά οτι όλοι καταλαβαμε ποιος είναι ο ανώνυμος 10:07 ας τον αφήσουμε λοιπον να ασχοληθεί με την ομάδα και όχι να βλέπει φαντάσματα αλλων κόουτς στο ίντερνετ...! Έχει πιο σοβαρή δουλεια να κανει νομιζω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσο ηταν ο κωστας ο τσαγκαλιδης στην ομαδα η τα παιδια του ηταν για μεταγραφη στην ντορτμουντ τοσο παιχταραδεσ που τα εκανε ολη τα ξερουμε.... ελατε στην ομαδα και αφηστε της χαζομαρε σασ σιαπαν γερα μην μασασ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για την Ντόρτμουντ δεν ηταν το παραδεχομαι... Αλλά για να πάρουν πρωτάθλημα με τον ΕΟΡ άξιζαν παιδιά... Και δεν κατηγορώ κανέναν αλλά όσο ηταν ο τσαγκαλιδης ο ΕΟΡ ηταν κορυφη τώρα ο σιαπαν ακόμα δεν βρήκε το μυστικο της ομάδας... Είμαι μικρος φίλαθλος του ΕΟΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιαυτο πρεπει να στιριξουμε τον σιαπαν .... το ειδαμε και περσυ μικρε μου πωσ βγηκαμε.αφηστε να κανει την δουλεια του ο σιαπαν ειναι φοβεροσ και στηνη ωραια την ομαδα απλοσ δεν τον βγηκαν τα αποτελεσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι δίκιο εχεις θα στηρίξουμε γενικά όλη την ομάδα αλλά όχι περισυ τα παιδιά του τσαγκαλ τα χτυπουσαμε την πλάτη και επειδή δεν βγήκε η ομάδα τώρα να τα χαντακωσουμε... Επίσης και τον λιαμη θα τον εμψυχωσουνε γιατί και αυτός παίχτης είναι...γερά ΕΟΡ η γ είναι κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.