Α’ ΕΠΣΚ: Εφτάψυχο το Βελβεντό

ΑΣ Βελβεντό – Μακεδονικός Σιάτιστας  2-2

Μετά από καλό κατά διαστήματα παιχνίδι, οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Οι γηπεδούχοι του Θωμά Παπαδόπουλου βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 μισή περίπου ώρα πριν το τέλος, όμως ισοφάρισαν.
Στο 13΄ σέντρα του Μπαλάνη, πλασέ του Τρίχα απέκρουσαν αμυντικοί και το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 40΄ κόρνερ του Παπαρίζου απέκρουσε με γροθιές ο Κωστόπουλος και ο Νασιόπουλος πλάσαρε στη συμβολή των δοκών. Ο Μακεδονικός σκόραρε με πανομοιότυπο τρόπο και τα δύο γκολ, στο 37΄ και 58΄ (σέντρα Παπαρίζου, πλασέ στην κίνηση του Σάκη Τσικόπουλου).
 Στο 66΄ γύρισμα του Μπαλάνη κι ο Τσασρσιταλίδης από καλή θέση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 68΄ «βαθιά» μπαλιά του Ευαγγέλου, ο Βασίλης Ελευθεριάδης ξεπέρασε στο σπριντ τον Β. Ντέρο και με διαγώνιο πλασέ, μείωσε.
Στο 70΄ σέντρα του Ελευθεριάδη, ο Νασιόπουλος έπιασε την μπάλα με το χέρι και στο πέναλτι ευστόχησε ο Γιώργος Ευαγγέλου.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ζούγρα (Θ. Τζουβάρας, Χ. Παπαδόπουλος).

ΑΣ Βελβεντό (Παπαδόπουλος Θωμάς): Κωστόπουλος, ΤΑΪΡΗΣ (85΄ Καλτσούνης), Ευαγγέλου, Τσέλα (60΄ Χ. Πιτσιάβας), Μπαλάνης, ΤΥΡΟΛΟΓΟΣ, Κοριτάρι (48΄ Ελευθεριάδης), ΤΡΙΧΑΣ, Τσαρσιταλίδης, Διβηκέλης, Ζ. ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ.


Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς Γιάννης): ΒΗΤΤΑΣ, Μυλωνάς, Β. Ντέρος, Κατσαντώνης, ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, Χρ. Τσούκρας, Τσακνάκης (86΄ Γ. Τσούκρας), Π. Μπούρτζος, Θ. Στεργίου (71΄ Μ. Μπούρτζος), ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ (90΄ Τ. Ντέρος), ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ. 

φωτο: Τσιαρτσιανίδης Χρήστος 

Σχόλια