Τζιώρας: «Είναι κρίμα αυτό που έγινε στη Νίκη»

Ο εκ των αρχηγών της Νίκης Βόλου, Χρήστος Τζιώρας, υποστήριξε πως θλίβεται ιδιαίτερα για την πορεία των πραγμάτων στη θεσσαλική ομάδα.

Ο Χρήστος Τζιώρας μίλησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» και στις δηλώσεις του υποστήριξε πως είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό στη Νίκη Βόλου, μια ομάδα με την οποία συνέδεσε το όνομά του και με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές.



«Είναι κρίμα που συμβαίνει αυτό στη Νίκη. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές εδώ και κανένας δεν περίμενε ότι θα βιώσει τέτοιο συναίσθημα μετά την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ. Τελικά μαζί με όλα τα άλλα το ζήσαμε κι αυτό. Είναι κάτι θλιβερό, κάτι απίστευτο, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Ήρθαν έτσι τα πράγματα για να βιώσουμε μια τέτοια κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Από τη Νίκη κρατώ πολλές αναμνήσεις. Η Νίκη ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Εδώ έζησα τα πάντα. Φεύγω γεμάτος με εμπειρίες. Εύχομαι η Νίκη να βρει ξανά το δρόμο της και να επανέλθει εκεί που της αξίζει, στη Σούπερ Λιγκ».

Τέλος, ανέφερε: «Με τον κόσμο έχω ζήσει πολλές συγκινήσεις, αμέτρητη χαρά. Ο κόσμος βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Είναι κρίμα γι' αυτούς τους φιλάθλους που συμβαίνουν όλα αυτά. Δυστυχώς κάποια πράγματα κακώς έγιναν, με συνέπεια να φτάσει η ομάδα σ' αυτό το σημείο».

Σχόλια