Ετήσιος χορός Μακεδονικού Φούφα και Πολιτιστικού Συλλόγου Φούφα (φωτο - βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία (αν αναλογισθεί κανείς τους πολλούς χορούς αυτή την εποχή αλλά και την οικονομική κατάσταση) πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο ετήσιος χορός που διοργάνωσαν από κοινού ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Μακεδονικός Φούφα και ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού.
Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Παύλος Τσότσος, ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας σε θέματα αθλητισμού Δημήτρης Καρακασίδης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Εορδαίας Λάκης Καΐδης και Μάρκος Βύρλιος, ο πρόεδρος και σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Φούφα Νίκος Βόρσιας και Νίκος Τζουμάκας και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστος Σάββας.
Τους καλεσμένους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Γιάννης Παρλάνης ενώ ο πρόεδρος του Μακεδονικού Φούφα Σίμος Στράτζας αφού ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν το χορό τόνισε ότι μεγάλος στόχος της ομάδας φέτος είναι μόνο η άνοδος.

Οι χοροί κράτησαν μέχρι τις πρωινές ώρες με τους παρευρισκόμενους να έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινότητας.

φωτορεπορτάζ




Σχόλια