Ο Γυμναστικός μαθαίνει βόλεϊ ΔΩΡΕΑΝ στα παιδιά της Κοζάνης

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία φαίνεται ότι έχει πάρει η Διοίκηση του Γυμναστικού για την περίοδο των διακοπών των φετινών εορτών. Μια πρωτοβουλία που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δ. Παφίλης και που σίγουρα θα συζητηθεί. Κι αυτό γιατί προσφέρεται η δυνατότητα σε όλα τα κορίτσια της Κοζάνης από 6 μέχρι 15 ετών να συμμετάσχουν στα διάφορα τμήματα του Συλλόγου και να έρθουν σε επαφή με το πιο όμορφο και ενδιαφέρον άθλημα για κορίτσια το βόλεϊ χωρίς να πληρώσουν ούτε δεκάρα τσακιστή για το 15ήμερο των εορτών των Χριστουγέννων.


Όπως είναι γνωστό τα  αγωνιστικά τμήματα  του Γυμναστικού λειτουργούν από το 1982  με πολύ σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες και ανάδειξη πολλών αθλητριών που αρκετές έχουν αγωνιστεί και στην Εθνική ομάδα. Οι Ακαδημίες του συλλόγου αλλά και όλα τα υπόλοιπα τμήματα λειτουργούν με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας από έξι ετών και μεγαλύτερα να γνωρίσουν και να μυηθούν στη μαγεία του βόλεϊ, με ομαδικό πνεύμα και εφαρμογή των κανόνων του ευ αγωνίζεσθαι.

Την ωραία αυτή πρωτοβουλία για τις ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεις στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε ο κ. Παφίλης στον κ Τιτέλη και στον κ. Ντέρο πριν από τον αγώνα των Νεανίδων στα Γρεβενά.

Με τη ΔΩΡΕΑΝ παρουσία όσων κοριτσιών το αποφασίσουν θα δοθεί η ευκαιρία και σε πολλά κορίτσια της πόλης μας να ασχοληθούν με κάτι που θα τους ωφελήσει και στο σώμα και στην ψυχή.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης, ή στα γήπεδα που κάνει προπονήσεις ο Γυμναστικός.


Η διάρκεια των ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεων θα είναι από 22/12/2014 έως 2/1/2015.

Τμήμα  δημοσίων σχέσεων  Γυμναστικού συλλόγου Κοζάνης 

Σχόλια