Α.Ε.Καισαρειάς-Κ.Σ.: Απάντηση στην παρέμβαση του κ. Γ. Κωνσταντινίδη, στην εκπομπή "ματιες στα σπορ".

Σε συνέχεια της παρέμβασης του κ. Κωνσταντινίδη, στην εκπομπή "ματιες στα σπορ", όσον αφορά τα παράπονα που έχουμε, από την διαιτησία του γιου του, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:

- επικαλείται πρόσωπα για την πολύ καλή διαιτησία του γιου του. π.χ. τον κ. Πολύμερο, τον κ. Βαρυτιμίδη,(προπονητή και πρόεδρο αντίστοιχα, της αντίπαλης ομάδας).
Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
(Σημειώνουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα τα δύο παραπάνω πρόσωπα).


- αναφέρει τις βαριές ήττες που υπέστη η ομάδα μας, στα παιχνίδια της περυσινής σαιζόν με διαιτητή τον γιο του. Αυτό τι σημαίνει, ότι θα έπρεπε και στο συγκεκριμένο ματς, να είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα;;;. Συγνώμη που σας το χαλάσαμε.!!
Επίσης θα θέλαμε να τον συγχαρούμε, για το πως αντιλαμβάνεται το ευ αγωνίζεστε και την προσπάθεια που κάνουμε εδώ και ένα χρόνο ως ομάδα.

- δεν δέχεται τη συγνώμη που ζητήσαμε, για την βίαιη απώθηση του γιου του από ποδοσφαιριστή μας, με συνέπεια την δικαιολογημένη κόκκινη κάρτα.
Έχουμε την ποιότητα ως Α.Ε.Καισαρειάς να αναγνωρίζουμε και να καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές.

Τέλος θα θέλαμε να αναφέρουμε πως η Α.Ε.Καισαρειάς, από τον καιρό της ιδρύσεώς της το 1976, κρατούσε ψηλά το ήθος ως ομάδα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αποδεχόμαστε τα πάντα χωρίς καμία διαμαρτυρία. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε μέχρι τέλους ότι μας ανήκει.

με τιμή το Δ.Σ. Α.Ε.Καισαρειάς-Κ.Σ.


Σχόλια