Α’ ΕΠΣΚ: Ακόμα σκοράρει η Αιανή

Αλιάκμων Αιανής – ΑΕ Περδίκκα 8-2
Ξέσπασε ο Αλιάκμων πετυχαίνοντας το σκορ της ημέρας απέναντι στον Περδίκκα, που έπαιξε με πολλές απουσίες. Η διακύμανση του σκορ ήταν 2-0, 2-1, 3-1 (ημίχρονο), 3-2, 8-2. Για τους νικητές του Βασίλη Παπαδόπουλου τρία γκολ σημείωσε ο Άλκης Μπούκος (ένα με σουτ εκτός περιοχής και δύο με κεφαλιές, μετά από σέντρες του Λαγού), δύο γκολ ο Σάκης Κουτσογεωργόπουλος (με πλασέ), από ένα γκολ οι χάρης Βαβλιάρας (πλασέ), Στέλιος Βαβλιάρας (σουτ εκτός περιοχής) και Νίκος Λαγός (πλασέ).
Για τον Περδίκκα σκόραραν οι Φώτης Βαρνασίδης (με κεφαλιά, σε σέντρα του Μουλάκη), Θόδωρος Βλάχος (με πλασέ, μετά από κεφαλιά-πάσα του Βαρνασίδη).

Πολύ καλή η διαιτησία του Πελετίδη.

Αλιάκμων Αιανής (Παπαδόπουλος Βασίλης – Δουλγερίδης Πάρης): Ντούμπας, Χ. ΒΑΒΛΙΑΡΑΣ, Μαρούδης (75΄ Μπούλης), Στ. Βαβλιάρας, Κωστίκας, ΜΠΟΥΚΟΣ, Γαρσλιάν (50΄ Κοκκώνας), Σκουτέλας, ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΓΟΣ, Τσίγγανας (60΄ Σταθόπουλος).

ΑΕ Περδίκκα: Κυριακίδης (85΄ Γ. Αρσενίδης), Αλ. Αρσενίδης, Λόφτσαλης, Παρτάλης, Μουλάκης (46΄ Σπ. Βλάχος), Σιώκλης, Κωστάκογλου, Στογιάννης, Βαρνασίδης, Θ. Βλάχος, Παναγιώτου (50΄ Μυλωνάς).


«ΧΟΡΕΥΕΙ» Η ΑΙΑΝΗ: Τον ετήσιο χορό διοργανώνει ο Αλιάκμων Αιανής το προσεχές Σάββατο, στην «Υδρόγειο». Με τους ήχους του κλαρίνου του Τάσση από τα Γιάννινα και τη φωνή της Τασούλας Θέμελη, οι υπεύθυνοι υπόσχονται μια πολύ όμορφη βραδιά. Η πρόσκληση έχει συμβολική τιμή (5 ευρώ) και θα κληρωθούν πολλά δώρα, από τους χορηγούς που στηρίζουν τον σύλλογο.  

Σχόλια