Α’ ΕΠΣΚ: Νίκησε παρά τις απουσίες της η ΑΕΠ χάνοντας σωρεία ευκαιριών (φωτο - βίντεο)

"το γκολ για το Λιάμη..."
ΑΕΠ  Καραγιαννίων – ΑΕ Περδίκκα 1-0
Επηρεασμένη από τις απουσίες της (Λιάμης, Μετικάνος, Ίττης, Τραπεζανλίδης) η γηπεδούχος είχε την απόλυτη κατοχή και μεγάλες ευκαιρίες αλλά οι επιθετικοί της ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να αγχώσουν τους φίλους της ομάδας. Παίζοντας σαν τη γάτα με το ποντίκι τον αντίπαλό της τον οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και ο οποίος αμύνονταν σε όλο το παιχνίδι, είχε δύο δοκάρια και ένα γκολ με τον Κωνσταντινίδη που σκόραρε κατά την πρώην ομάδας του. 


Το φιλμ του αγώνα
8΄ πρώτη και μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους όταν ο Φίλκας θα γίνει κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή της ΑΕΠ το σουτ όμως που θα επιχειρήσει θα περάσει λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Ζηνόβιου.
15΄ κόρνερ εκτελεστής ο Σαββούδης στο πρώτο δοκάρι τακουνάκι του Χουϊλίδη σε ετοιμότητα ο Κυριακίδης θα αποκρούσει.
20΄ο Βρόικος από αριστερά θα κάνει σέντρα σουτ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.



21΄ πρεσάρισμα ψηλά από τον Σαββούδη θα κλέψει την μπάλα θα πασάρει στον Κωνσταντινίδη σουτ ψηλά άουτ.
23΄ επέλαση του Δημόπουλου δυνατό σουτ λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
25΄ ο Βρόικος σουτ δύσκολα με τις γροθιές ο Κυριακίδης θα απομακρύνει.
30΄ ωραία το ένα δύο ο Δημόπουλος με το Χουϊλίδη ο τελευταίος κάθετη πάσα στον Κωνσταντινίδη ο οποίος με συρτό σουτ θα κάνει το 1-0.
44΄ στην επίθεση οι γηπεδούχοι ο Σαββούδης από δεξιά θα βγάλει παράλληλα σέντρα σουτ στην κίνηση απ’ το Χουϊλίδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
55΄ ο Θεοδωρίδης από δεξιά σέντρα πριν ο Σαββούδης σκοράρει πάνω στη γραμμή θα διώξει ο Βαρνασίδης.
63΄ ο Θεοδωρίδης θα δώσει μέσα στην περιοχή στον Σαββούδη σουτ η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη.
65΄ ο Κωνσταντινίδης κάτοχος της μπάλας δυνατό σουτ απόκρουση απ’ τον Κυριακίδη.
77΄ ο Σαββούδης θα πασάρει στον Κωνσταντινίδη σουτ η μπάλα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Κουτσώνα με βοηθούς τους κ. κ. Δραγώγια και Παπαδόπουλου Θ.  


ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς Γιάννης) Ζηνόβιος Τσίλης Δημόπουλος Αλεξανδρής Ζερβανταρίδης Χουιλίδης Βρόικος (78΄ Παπακωνσταντίνου)  Κωνσταντινίδης Σαββούδης Θεοδωρίδης (76΄ Αποστόλου) Γκέτσιος (88΄ Πιστόλας)



ΑΕ Περδίκκα (Αρσενίδης) Κυριακίδης Αρσενίδης Αλ. Παρτάλης Βαρνασίδης Βλάχος Ν. Βλάχος Θ. (70΄ Σιώκλης) Λόφτσαλης Φίλκας Ζαχαριάδης Βλαδίκας (74΄ Δαλάκας) Μπουράκης (78΄ Μυλωνάς).




Σχόλια

  1. Είναι άξιο απορίας ποιοί είναι οι επιλεγμένοι από το site σας να καλύπτουν τα ρεπορτάζ των αγώνων,πραγματικά δε ξέρω αν υπάρχει σεβασμός στις λεγόμενες 'μικρές (πιό αδύναμες λόγω ρόστερ) ομάδες' της κατηγορίας. Χωρίς να περιαυτολογώ και να γίνομαι γραφικός θέλω να επισημάνω το εξής : 'Το ποντίκι όπως αποκαλείται την ομάδα της ΑΕ Περδίκκα έχει παράπονα από την διατησία του κ.Κουτσώνα και του βοηθού Παπαδόπουλου Θ. βλ(γκόλ οφσαιντ και πολλά μαρκαρίσματα για κάρτες τις οποίες δεν είδαμε ποτέ όπως και πολλά ανύπαρκτα σφυρίγματα φάουλ στην περιοχή μας) ομώς ποτέ δεν βγάζει ανακοινώσεις για διατησίες γιατί σεβόμενοι το νεαρό τις ηλικίας το οποίο αποτελείται το ρόστερ και μαζί με 6,7 έμπειρους ποδοσφαιριστές έχει μάθει να αγωνίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι έξω από αυτόν και έτσι θα συνεχίσει να κάνει ,θα παλέψει για την σωτηρία μέχρι τέλος αγνοώντας διατησίες και προβοκάτσια από ανθρώπους τηλεκατευθηνόμενους ή άσχετους από ποδόσφαιρο!
    Υ.Γ.1 Για την ιστορία δε θέλω σε καμία περίπτωση να μην παραδεχθώ την ανωτερότητα της ΑΕΠ Καραγγιανίων, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και για την αγωνιστική τους ταυτότητα και για την φιλοξενία , θα ανταποδώσουμε όπως πάντοτε κάνουμε στον 2ο γύρο.
    Υ.Γ.2 Δεν είδα ούτε φωτογραφία ούτε κάποιο σχόλιο για αθλητική παιδεία που έδειξε η ομάδα μας πρίν την έναρξη της αναμέτρησης όπου ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατευθήνθηκαν προς την κερκίδα για να ευχηθούν τα περαστικά τους στον άτυχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΠ Καραγγιανίων Λιάμη που τραυματίστηκε σοβαρά στο προηγούμενο παιχνίδι,εκτός και αν υπάρχει ρητή εντολή να μην αναφέρονται τέτοια συμβάντα στο ρεπορτάζ.
    Υ.Γ.3 Έυχομαστε και πάλι στον ποδοσφαιριστή Λιάμη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.
    Λόφτσαλης Ε. Ποδοσφαιριστής ΑΕ Περδίκκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαγγελη το γκολ δεν ηταν offside. Ο Κωνσταντινιδης καλυπτεται. Μην προσπαθουμε να δημιουργησουμε λανθασμενες εντυπωσεις.

      Διαγραφή
  2. οχι και παραπονα απο την διαιτησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομίζω σε καμιά περίπτωση ο συντάκτης με την λέξη ποντίκι να είχε Βαγγέλη την πρόθεση να μειώσει τον Περδίκα.
    Θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά ένας τίτλος ρεπορτάζ - ίσως ατυχής για πολλούς αναγνώστες - όμως εγώ που ήμουν στο γήπεδο είδα έναν περδίκα μαχητικό που μπορεί να μην έκανε τις μεγάλες φάσεις αλλά δεν παρέδωσε και τα όπλα!!
    Μου άρεσαν πολύ οι πιτσιρικάδες του που έδωσαν αυτό που μπορούσαν!
    Κακώς δεν έγινε αναφορά για τους ποδοσφαιριστές που πήγαν στον συνάδελφό τους τον Λιάμη, έχεις δίκιο.
    Πάνος φίλαθλος ΑΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.