Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δ.Σ. του Γυμναστικού συναντήσεις με τους προπονητές


Ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις του Γυμναστικού για την ομάδα των Γυναικών που αρχικά  σύμφωνα με το σχεδιασμό και τη μεταγραφική ενίσχυση θα χτυπούσε την άνοδο σε συνδυασμό με κάποιες αιτιάσεις που ακούγονται στον ευρύτερο κύκλο της ομάδας αφύπνισαν τη Διοίκηση που αποφάσισε να αναλάβει δράση.


Έτσι ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης  πήρε την πρωτοβουλία και μαζί με τον έφορο Γυναικών κ. Γ.Ντέρο έκαναν στο Γραφείο του Συλλόγου, την πρώτη συνάντηση μετά το καλοκαίρι με τον προπονητή κ. Δ.Τιτέλη. Οι τρεις άνδρες, αφού συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το τι φταίει που η ομάδα έχει σε 6 αγώνες 2 ήττες, η μία στην έδρα της, επανατοποθέτησαν τον πήχη ψηλά και βρήκαν την κοινή περπατησιά που οφείλει να έχει ένας σύλλογος με ψηλές βλέψεις. Ο προπονητής κ. Τιτέλης από την πλευρά του, με μεγάλη πλέον εμπειρία στο πρωτάθλημα Γυναικών εκτίμησε ότι οι ήττες οφείλονται σε συγκυρίες που συχνά συμβαίνουν σε μια ομάδα.



Λίγες μέρες αργότερα ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης  μαζί με τον Γεν. Γραμματέα κ. Π.Γυμνόπουλο και τον έφορο  κ. Γ.Ντέρο είχαν προγραμματισμένη συνάντηση στο γραφείο της ομάδας με την γυμνάστρια των ακαδημιών κ. Τ.Καφετζή. Η κουβέντα περιστράφηκε σε μια αγωνία της Διοίκησης να βγάζει ο σύλλογος νέα ταλέντα, να γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες και να βρεθούν τρόποι προσέλκυσης και άλλων μικρών παιδιών ώστε να ενισχυθεί η εικόνα της ομάδας στις υποδομές της. Παράλληλα ζητήθηκε από την κ. Καφετζή να γίνει ακριβής καταγραφή των αθλητριών όλων των ανάλογα με τις ηλικίες αλλά και τις ικανότητές τους


Τέλος στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της η διοίκηση και συγκεκριμένα οι κ.κ. Δ.Παφίλης και Γ.Ντέρος - ο κ. Π.Γυμνόπουλος εκτάκτως απουσίασε-είχαν συνάντηση στο γραφείο της ομάδας με την προπονήτρια του τμήματος Παγκορασίδων κ. Μ.Ματσαρίδου, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς για τη μέτρια παρουσία της ομάδας που σε 7 αγώνες μετράει ήδη 5 ήττες και 2 νίκες. Ωστόσο σε αυτό το τμήμα η Διοίκηση δεν παρουσιάζεται πολύ προβληματισμένη αφού πιστεύουν τα στελέχη της ότι η δουλειά που γίνεται θα δώσει καρπούς σε βάθος χρόνου. Παρόλα αυτά δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να είχε περισσότερες νίκες το τμήμα αυτό.

Αυτά όλα έγιναν πριν από τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων, ως ένδειξη των προθέσεων της Διοίκησης που θέλει να δώσει το στίγμα των προθέσεων και των επιλογών της.

Το κοινό συμπέρασμα βγαίνει μέσα από τις απόψεις των 3 στελεχών του τεχνικού τιμ που έδωσαν διαβεβαιώσεις στη Διοίκηση πως θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για να τελεσφορήσουν και οι στόχοι που έχουν τεθεί και να φτάσει ο Γυμναστικός στην καθιέρωσή του σε όλα τα επίπεδα ως ομάδας πρότυπο για το βόλεϊ σε όλη την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Από την άλλη ο Πρόεδρος δεσμεύθηκε για την παροχή κάθε δυνατής στήριξης σε αθλήτριες και προπονητές  από την πλευρά της διοίκησης.

Τμήμα  δημοσίων σχέσεων Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης 


Σχόλια

  1. Αγαπητε συντακτη ειστε εμπαθης με τον Τιτελη και ασχετος.Δεν μπορεις να τον αγγιξεις με τιποτα.
    Ενας γνωστης του βολλευ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ομαδα που εχει 2 ηττες υπαρχει προβληματισμος ενω γι αυτη που εχει 5 αισιοδοξια.Ποση εμπαθεια Θεε μου.

      Διαγραφή
  2. Αυτή η εμπάθεια που βγαίνει από το άρθρο και είναι απο το γραφειο τυπου του συλλόγου ειναι και με την αδεια της διοίκησης κυριε Παφίλη κλπ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στη διοίκηση Συνεχίστε έτσι .Ο σύλλογος αρχίζει να οργανώνεται όλο και πιο πολύ και μερικοί δε το θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο σύλλογος ήταν οργανωμένος δεν περίμενε τον κύριο "γραφείο τύπου" για να οργανωθεί ... απλά ο εν λόγω κύριος είναι παρα του προέδρου και λανσάρει ότι εκείνος λέει ... εάν προσέξεις στο κείμενο όπως και στα άλλα που έχουν αναρτηθεί θα καταλάβεις τι εννοώ

      Διαγραφή
    2. Να οργανωνεται ολο και πιο πολυ λεωοχι οτι δεν ειναι οργανωμένος ...Και τι επρεπε ρε φιλε να λανσαρει δηλαδή το γραφειο τυπου της ομάδας ? οτι λεει ο καθε ασχετος? η αυτός που είναι στην απέξω? που το εχιες ξαναδει αυτό ?

      Διαγραφή
    3. Ποια οργανωση εχετε που δεν ειστε αξιοι ουτε φορμες να παρετε στα κοριτσια.Ηρθα να δω το παιχνιδι με τα Γιαννενα και ολες φορουσαν διαφορετικες φορμες.

      Διαγραφή
  4. ΤΙΣ ΣΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙ?ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ?
    ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ.
    ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.