Α’ ΕΠΣΚ Εξάσφαιρη ΑΕΠ (φωτο)

ΑΕΠ Καραγιαννίων –  Γαλατινή 6-1

Όταν σοβαρεύτηκαν έκαναν τα πράματα απλά. Οι παίκτες της ΑΕΠ μπήκαν χαλαρά στο πρώτο μισό του αγώνα σημείωσαν δύο γκολ αλλά όταν δέχθηκαν το γκολ και την μείωση του σκορ, πάτησαν γκάζι και σημείωσαν μέσα σε 15 λεπτά τέσσερα τέρματα. 


Το φιλμ του αγώνα
1΄ πρώτη καλή στιγμή με το Θεοδωρίδη για τους γηπεδούχους ο οποίος θα δεχθεί την πάσα από το Σαββούδη το σουτ που θα κάνει από πλάγια θα περάσει άουτ.
5΄ νέα πάσα του Σαββούδη στο Θεοδωρίδη αυτός μέσα στην περιοχή θα ανατραπεί από τον Γκαραγκούνη το πέναλτι θα μετατρέψει σε γκολ ο Σαββούδης 1-0.
9΄ ο Θεοδωρίδης κάτοχος της μπάλας μόνος απέναντι από το Μακρή σουτ άουτ.
10΄ στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι ασυνεννοησία Αλεξανδρή Παπαγερίδη θα επωφεληθεί ο Τσαφής αλλά δεν θα μπορέσει να σκοράρει.
11΄νέο λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων θα χάσει την μπάλα ο Ζερβανταρίδης από την πίεση του Τσαφή σουτ θα μπλοκάρει ο Παπαγερίδης.
12΄ ο ο Σαββούδης θα δώσει στο Τραπεζανλίδη κοντρόλ σουτ η μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ.
30΄ ο Ίττης έξυπνα θα βγάλει πάσα στον Θεοδωρίδη στην πλάτη των φιλοξενούμενων νέα μεγάλη ευκαιρία για τον επιθετικό της ΑΕΠ.
46΄ πανέμορφη φάση και γκολ για τους γηπεδούχους όταν ο Γκέτσιος θα εκτελέσει φάουλ από τα 30 μέτρα η μπάλα θα χτυπήσει στη συμβολή των δοκών θα γυρίσει στον Ίττη έξω απ’ την μεγάλη περιοχή μπαλιά στα αριστερά στον Δημόπουλο παράλληλη σέντρα στην πορεία της μπάλας ο Αλεξανδρής πλασέ και 2-0.
55΄ ο Τραπεζανλίδης θα δώσει στον Θεοδωρίδη  - μάλλον δεν είναι η μέρα του - σουτ η μπάλα εκ νέου άουτ.
60΄ λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων η μπάλα θα φτάσει στον Γιαννή σουτ και 2-1.
70΄ ο Χουιλίδης θα πασάρει αριστερά στο Δημόπουλο σέντρα κεφαλιά από τον Σαββούδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
72΄ νέα μπαλιά του Χουιλίδη στο Σαββούδη σουτ από τα 20 μέτρα γκολ και 3-1.
75΄ σουτ του Τραπεζανλίδη σε ετοιμότητα ο Μακρής θα διώξει με τις γροθιές.
76΄ κόρνερ με τον Αναστασίου άσχημο διώξιμο των αμυντικών η μπάλα στον Δημόπουλο σουτ στην πορεία της μπάλας ο Χουιλίδης που με νέο σουτ θα κάνει το 4-1.
82΄ επέλαση του Δημόπουλου από αριστερά την κατάλληλη στιγμή σπάσιμο της μπάλας στον Τραπεζανλίδη που με σουτ θα κάνει το 5-1.
86΄ η παράσταση θα λάβει τέλος όταν ο Τραπεζανλίδης θα βγάλει παράλληλα και ο Αποστόλου με σουτ θα κάνει το τελικό 6-1.


   
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Σουλίδη Ε. με βοηθούς τους κ. κ. Δραγώγια και Χατζή.  


ΑΕΠ  Καραγιαννίων (Σαμαράς Γιάννης) Παπαγερίδης Παπακωνσταντίνου Δημόπουλος Ζερβανταρίδης Αλεξανδρής Ίττης Χουιλίδης Σαββούδης (78΄ Βρόικος) Γκέτσιος (73΄ Αναστασίου) Τραπεζανλίδης Θεοδωρίδης (73΄ Αποστόλου)



Γαλατινή (Αλιατίδης) Μακρής Τσότσος Πλάνος Γκαραγκούνης Γιαννής Μεντζιάρης Ρούσης (84΄ Καρακώστας) Τσαφής (77΄ Μούσιος) Κοτρώτσιος Γεώρ. Τιολάκης Τσιάρτας (62΄Κοτρώτσιος Ιωάν)







Σχόλια