Απόφαση της Ε.Ι.Μ. / Ε.Π.Ο. στην καταγγελία του ΝΕΟΥ ΑΡΗ ΑΡΓΙΛΟΥ .

Μετά την καταγγελία του σωματείου ΝΕΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΓΙΛΟΥ στην επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. σχετικά με παράτυπες μεταγραφές των ποδοσφαιριστών του Βάιου Ψαλλίδα , Γεωργ. Χαραλαμπίδη, Κων. Κυριαζή , Γεωργ. Δάρρα και Ιωάννη Ντιαμπλόφ στο σύλλογο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ, η Ε.Ι.Μ. αποφάσισε:

1) Τιμωρεί τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Ντιαμπλόφ  που προχώρησε σε αλλαγή επωνύμου σε Λογδανίδης , με ποινή αποκλεισμού 3 ετών από κάθε αγώνα , ανακαλεί το δελτίο του από τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΕΤΡΑΝΩΝ και τον καταχωρεί με το νέο πλέον επώνυμο στη δύναμη του σωματείου ΝΕΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΓΙΛΟΥ .


2) Δηλώνει αναρμόδια για τις μεταγραφές των υπολοίπων 4 ποδοσφαιριστών και παραπέμπει την υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.

Σχόλια

  1. Γιατί δεν αναφέρει η Ε.Π.Σ. Κοζάνης ότι στην Πειθαρχική Επιτροπή η Ε.Π.Ο. παραπέμπει και την ομάδα των Πετρανών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς το σωματείο δεν είχε καμία ανάμειξη και όλα έγιναν εν αγνοία του....είναι κλασική περίπτωση αντιμετώπισης πειθαρχικών παραπτωμάτων(βλέπε ΧΑΡΑΥΓΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χαραυγή δεν είχε κατάσταση υγείας. Τα Πετρανά έχουν πλαστές μεταγραφές και μάλιστα για έναν συγκεκριμένα ποδοσφαιριστή η ίδια η ομάδα των Πετρανών δήλωσε στην Ε.Π.Ο. ότι γνώριζε ότι είναι παράνομος αλλά τις δύο τελευταίες χρονιές τον χρησιμοποιούσαν κανονικά. Άρα η ομάδα γνώριζε και φταίει, γι'αυτό και η Ε.Π.Ο. την παραπέμπει στην Πειθαρχική Επιτροπή. Η Ε.Π.Σ. τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια;Αφού γνώριζε...

      Διαγραφή
  3. Η Ε.Π.Ο. παραπέμπει την ομάδα αλλά η Ε.Π.Σ. δεν το αναφέρει... γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λογδανίδης είναι αυτός που έπαιζε τερματοφύλακας στον Άργιλο όταν ήταν με τον Χαραλαμπίδη τότε στην ομάδα; Εγώ σαν Λογδανίδη τον ξέρω όχι σαν Ντιαμπλόφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραιοι ειστε ρε σεις Τιμωρειται ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο για 3 χρόνια και κάποιοι χαίρεστε. Ήθελα να μάθω πιο είναι το όφελος σας ... η ειρωνία είναι που η απόφαση λέει να γυρίσει σε μια ομάδα φάντασμα που το μόνο που έχει είναι "ενα καταστατικό" ... αφήστε τους ερασιτέχνες να πάιξουν μπαλα όπου θέλουν !
    ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν συμβαδίζουν με το νόμο και τιμωρούνται γι' αυτό .... και υπάρχουν και άλλοι μικρόψυχοι και κακόψυχοι που χαίρονται με την δυστυχία των άλλων ... όποιος κατάλαβε - κατάλαβε ... λυπάμαι ειλικρινά τον εν λόγω κύριο που νομίζει πως έχοντας στην κατοχή του ένα καταστατικό ... έχει ομάδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έγινε; γιατί όλα αυτά δεν αφήνατε τα παιδιά να πάνε σε άλλη ομάδα διαλυθήκατε και είπατε να κάνετε ρουφιανιά; νέα παιδιά πανε να ξεσκάσουν λίγο να παίξουν μπάλα και τους το κόβετε με το έτσι θέλω; σα δε ντρέπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι σας έχετε απόλυτο δίκιο! Γιατί δεν αφήνουν αυτά τα παιδιά να παίξουν παράνομα όπου θέλουν... Γιατί δεν αφήνουν τα παιδιά αυτά και τους παράγοντες των Πετρανών να τρομοκρατούν και να εξαπατούν κόσμο και ομάδες... Αφήστε τους να κάνουν ότι θέλουν, να καταπατούν κανονισμούς, να προσβάλουν προσωπικότητες, να πλαστογραφούν, να απειλούν.... Αφήστε τους ατιμώρητους, άλλωστε τι κάνανε... απλά θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο με τους δικούς τους όρους!!! Όλοι οι υπόλοιποι είναι κορόιδα που ακολουθούν τους κανονισμούς! Τα Πετρανά και αυτοί οι ποδοσφαιριστές απλά είναι οι έξυπνοι... (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για αυτόν τον λόγω οι ποδοσφαιριστές αυτοί μαζί με παράγοντες των Πετρανών επιτέθηκαν στον Πρόεδρο του Νέου Άρη Αργίλου. Απείλησαν την οικογένεια του. Πλαστογράφησαν σφραγίδες και υπογραφές. Αλλά έχεις δίκιο, άλλοι είναι οι τραμπούκοι και οι εκβιαστές... "Αλεπού"

      Διαγραφή
  9. Μιλαμε για ερασιτεχνικο πρωταθλημα .... και για να παρουμε τα πραγματα με τη σειρα ΓΙΑΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΓΙΛΟΥ ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΎΘΗΚΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ? ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ??? ΡΩΤΩ ΕΓΩ ? ΑΝ Β΄ΚΑΙ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΜΠΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΙΑ Ε? ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η Γ΄ (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ )ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ? ΡΩΤΩ ΠΑΛΙ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι κρίμα για όλους. Τό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει την μιζέρια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.