Β’ ΕΠΣΚ Σε δεύτερη μοίρα η νίκη της Χαραυγής … σοβαρός τραυματισμός νεαρού ποδοσφαιριστή (φωτο - βίντεο οι πρώτες βοήθειες και η μεταφορά του στο νοσοκομείο ...)

Βέρμιο Καρυοχωρίου – Μ. Αλ. Χαραυγής  1-2  

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Βέρμιο Καρυοχωρίου και Μ. Αλεξ, Χαραυγής που έληξε με νίκη των φιλοξενουμένων με 2-1.
Χωρίς να μειώσουμε βέβαια την νίκη της ομάδας της Χαραυγής, σημασία πάντα έχει η υγεία του αθλητή.
Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του 16 χρόνου ποδοσφαιριστή του Βερμίου, Παπαθανασίου, που σε μια φάση στο 60΄ έπεσε άτσαλα  με το κεφάλι,στο έδαφος  με αποτέλεσμα να χάσει προσωρινά τις αισθήσεις του.
Αμέσως έτρεξαν  ο γιατρός του αγώνα, και μέλη της διοίκησης του Βερμίου. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι  πρώτες βοήθειες,του τοποθετήθηκε ειδικό κολάρο, και εν συνεχεία μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με την βοήθεια του γιατρού και των μελών της γηπεδούχου ομάδας, καθώς και του προπονητή της ομάδας της Χαραυγής, και  ειδοποιήθηκε το 166.




Άμεσα έφτασε το ασθενοφόρο, και με την βοήθεια από τους διασώστες  μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, όπου του έγιναν εξετάσεις (ακτινογραφίες, κ.τ.λ).
Οι  εξετάσεις ευτυχώς  βγήκαν  καθαρές αλλά για διάστημα περίπου 10 ημερών ο αθλητής  θα φοράει ειδικό κολάρο. Ο Παπαθανσίου μετά τις εξετάσεις  πήρε εξιτήριο.
Η  διοίκηση του Βερμίου θέλει να ευχαριστήσει την Ε.Π.Σ Κοζάνης που και φέτος έχει γιατρούς στα γήπεδα,  και σε αυτήν την περίπτωση η συμβολή του ήταν άμεση.
Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τον γιατρό του αγώνα ορθοπεδικό Μπαρμπάκη Γεώργιο για την άμεση βοήθεια  στον παίκτη της ομάδας μας.
Εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας και γρήγορα να γυρίσει σιδερένιος στο γήπεδο. 

Φάσεις και γκολ
12΄ Η πρώτη καλή ευκαιρία για το Βερμίο με τον Χαραλαμπίδη Δ όταν έπιασε το σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

 Έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έπιασε το ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
21΄Εχουμε το 0-1 όταν σε εκτέλεση φάουλ, μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά ο Κατίδης, η μπάλα πήγε στον Μελίδη που με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
40΄ωραία εκτέλεση φάουλ του Χριστοφορίδη απέκρουσε με γροθιές ο τερματοφύλακας της Χαραυγής.

60΄ για 10΄είχαμε την διακοπή όπως σας αναφέρουμε και πιο πάνω.
83΄ ισοφάριση για το Βέρμιο όταν σε μπροστινή μπαλιά στον Παπαδάκη αυτός μπήκε μόνος έπιασε το σουτ και έτσι έκανε το 1-1.
90΄το 1-2 για την Χαραυγή όταν σε συρτή σέντρα του Χατζαβερίδη η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς, έφτασε στον Γουρζουλίδη που έκανε το σουτ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
97΄(καθυστερήσεις  λόγο του τραυματισμού), είχαμε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πανάκη, απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας.


Διαιτητής του αγώνα κ Σωτηριάδης με επόπτες τους κ.κ Εμμανουήλ, Μιχαηλίδη.

ΑΣ Βέρμιο Καρυοχωρίου( Νίκος Γεωργιάδης): Βαρβαρούσης, Ταιγανίδης, Γεωργιάδης, Χαραλαμπίδης Αμβ, Ρωσσίδης, Μητατσέλης( 98΄Σεμερτζίδης), Χαραλαμπιίδης Δ, Γκιούρος, Κοτταρίδης, Χριστοφορίδης( 65΄Παπαδάκης), Παπαθανασίου(63΄λ.τρ, Πανάκης)

Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής (Κασικτσόπουλος): Τακίδης, Παπαδόπουλος, Μπουρμπούλας, Ραφαηλίδης, Σαββίδης, Αδαμίδης, Κατίδης, Αποστολίδης, Ναθαναηλίδης(70΄Μητσόπουλος), Μελίδης,(75΄Γουρζουλίδης), Χατζαβερίδης Ν (50΄Χατζαβερίδης Ε).

Ανακοίνωση  της ομάδας του Βερμίου
Η διοίκηση του Βερμίου, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή της Παπαθανασίου Χαράλαμπο, καλή ανάρρωση από τον τραυματισμό του που είχε στον αγώνα με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής. Η διοίκηση του Βερμίου είναι συνεχώς σε επικοινωνία με τον παίκτη όπως επίσης και με την οικογένεια του, για την πορεία της υγείας του και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα του ότι χρειαστεί. Εύχεται ταχεία ανάρρωση.










Γραφείο τύπου: Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου 

Σχόλια