Γ' Εθνική: Όλα έγιναν στο πρώτο μισάωρο

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Καστοριά 5-1 «Καταιγιστικοί» οι γηπεδούχοι που συνέτριψαν τους «γουναράδες» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής
Βγαλμένη από τα πιο αισιόδοξα όνειρα των φιλάθλων του ήταν η εμφάνιση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στο εντός έδρας ματς με την Καστοριά για την 12η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με… φόρα στο ματς και κατάφεραν με σκόρερ τον Μαρκόπουλο στο 1’, στο 5’ και στο 8’ να προηγηθούν με 3-0 με το «καλημέρα»! Η… καταιγίδα δεν κόπασε και στο 11’ ο Μεντής έκανε το 4-0, ενώ στο 15’ ο Μουρατίδης πέτυχε το 5ο γκολ των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το γκολ της τιμής στο 36’ με τον Ντάμζι να διαμορφώνει το τελικό 5-1. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως στο δεύτερο ημίχρονο το Βυζάντιο είχε και τρία δοκάρια με τους Μεταλλίδη, Σαουλίδη και Μαρκόπουλο.
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Δ. Μουτάκης): Σουμουλίδης (46’ Παπαδόπουλος Γ.), Μπατάκογλου, Φωτόπουλος, Γεωργαντέλης, Τριανταφυλλίδης, Κεφαλάς (46’ Σαουλίδης), Καρλόπουλος (46’ Μεταλίδης), Μουρατίδης, Ταχματζίδης, Μεντής, Μαρκόπουλος.
Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Γ. Σαββίδης):Τσοτουλίδης, Χριστοφορίδης (59’ Δημητριάδης), Σπανός, Παπαδόπουλος Δ., Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Σαββαϊδης, Αθανασιάδης, Γανώλης (29’ Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος Δ., Ντάμζι.

Σχόλια