Β’ ΕΠΣΚ: Αγγλικό διπλό του Ανθότοπου .. .. Παιχνίδι άγριας ομορφιάς - Παράπονα των Πετρανών για την διαιτησία του κ. Καρατέρπου. Συγχαρητήρια σε φιλάθλους και ποδοσφαιριστές (βίντεο)

Άγρια ομορφιά παρουσίασε το παιχνίδι μεταξύ του Κεραυνού Πετρανών και της ομάδας του Ανθότοπου. Μια ομορφιά που μόνο κόσμο μπορεί να φέρει στα γήπεδα 
Το Αγγλικό σκορ 3-5 τα λέει από μόνο του όλα!!!
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι και δυνατά  στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν τον πλήρη αιφνιδιασμό αφού πριν καλά - καλά συμπληρωθεί το 35λεπτο προηγούνταν με το εμφατικό 0-5 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξανδρίδη που σημείωσε  4 γκολ και ένα γκολ  που πέτυχε  ο Τριανταφυλλίδης.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αφού συνήλθαν από το αρχικό σοκ και με όσα ψυχικά αποθέματα τους απέμειναν προσπάθησαν να πετύχουν το θαύμα της ανατροπής με τη συμπαράσταση των 150 περίπου φιλάθλων τους Ξεκίνησαν την αντεπίθεση μείωσαν λίγο πριν τη λήξη του Α΄ μέρους σε 2-5 κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν ακόμα περισσότερο. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση από τους γηπεδούχους συνεχίστηκε αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-5 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα μιλούσαμε για την ανατροπή του αιώνα αν ήταν εύστοχοι στα δύο πέναλτι που κέρδισαν και δεν τα εκμεταλλεύτηκαν.

Στο τέλος του αγώνα οι άνθρωποι των Πετρανών εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία του κ. Καρατέρπου

Φάσεις και γκολ
Στο 2΄διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι επάνω στον Κυριαζή
Στο 5 νέες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για ανακοπή επίθεσης   ως οφσάιτ
Στο 6΄ο Αλεξανδρίδης θα ανοίξει το χορό των γκολ για τους φιλοξενούμενους 0-1
Στο 9 το 0-2 με κοντινή προβολή του Τριανταφυλίδη
Στο 12΄ο Ψαλίδας Β στον Κυριαζή , πλασέ αποκρούει ο Ζιώγας
Στο 17΄ο Αλεξανδρίδης με κεφαλιά θα κάνει το 0-3
Στο 27΄βολέ από τον Ζιώγα λάθος της άμυνας εκμεταλεύεται ο Αλεξανδρίδης και κάνει το 0-4 ..
Στο 35΄πλάγιο για τον Ανθότοπο , γυριστή λανθασμένη κεφαλιά Χάτσιου , η μπάλα θα φτάσει στον Αλεξανδρίδη που θα πετύχει το 0-5
Στο 38΄φάουλ με τον Σαρβανίδη , η μπάλα θα φτάσει στον Ψαλίδα Β  που θα μειώσει σε 1-5
Στο 42΄δυνατό σουτ του Χαραλαμπίδη 2-5
Στο 44 μεγάλη ευκαιρία με τον Κυριαζή να μειώσει κι ΄άλλο το σκορ
Στο 61΄σέντρα Ψαλίδα Β  κεφαλιά Ψαλίδα Τζ λίγο έξω
Στο 68΄σουτ του Αλεξανδρίδη λίγο έξω
Στο 70΄ωραία μπαλιά στον Ψαλίδα Τζ που μόνος του σουτάρει ψηλά ..
Στο 77΄μπαλιά του Χαραλαμπίδη στον Ψαλίδα Τζ που ανατρέπεται από τον Ζιώγα και πέναλτι (υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα.) Το πέναλτι εκτελεί ο Πουταχίδης , αποκρούει ο Ζιώγας , δεύτερο σουτ Πουταχίδη , άουτ
Στο 80΄μόνος ο Ψαλίδας Τζ πλασάρει για να διώξει και πάλι ο Ζιώγας
Στο 85΄Ο Ψαλίδας Τζ δε θα αστοχήσει κι από κοντά θα κάνει το 3-5
Στο 87΄χάνεται μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το παιχνίδι φωτιά ..Νέο πέναλτι για τους γηπεδούχους το εκτελεί ο Ψαλίδας Β  για να μπλοκάρει και πάλι ο Ζιώγας.


Κεραυνός Πετρανών (Ευαγγελιστής Π.): Δάρρας, Τριανταφύλλου, Καφαλάς (46’ Χατζησάββας), Καχαόγλου, Χαραλαμπίδης, Σαρβανίδης, Κυριαζής, Καλιακάτσος (76’ Τσενεκλίδης), Ψαλλίδης Β., Ψαλλίδας Ε., Χάτσιος (56’ Πουταχίδης).

ΕΑΣ Ανθότοπου (Βήττας Λ.): Ζιώγας, Φίσκας (80’ Παπαγερίδης), Μαρασλίδης, Ευκολίδης, Βρόικος, Λαζαρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μπόντσας, Kugja (46’ Κουρκούτας), Γοτουχίδης, Αλεξανδρίδης (90’ Σεΐσογλου.

Διαιτητής:  Καρατέρπος

Βοηθοί: Συμεωνίδης, Εμμανουήλ  


Παράπονα των Πετρανών για την διαιτησία του κ. Καρατέρπου. Συγχαρητήρια σε φιλάθλους και ποδοσφαιριστές

Οι άνθρωποι των Πετρανών στο τέλος του αγώνα εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία αλλά και για τη συμπεριφορά του διαιτητή κ Καρατέρπου

Αναλυτικά :
Χωρίς να θέλουμε να φανούμε γραφικοί αφού το αρχικό 0-5 αλλά και τα δύο χαμένα πέναλτι δε αφήνουν πολλά περιθώρια διαμαρτυρίας , εμείς αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης της ήττας που έχουμε , αλλά είμαστε αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να διαμαρτυρηθούμε για να προστατέψουμε πάνω απ ολα τους ποδοσφαιριστές μας . Διαμαρτυρόμαστε αρχικά για το μη καταλογισμό πέναλτι στο 2΄καθώς και για δύο περιπτώσεις οφσάιντ που στη μία την πήρε επάνω του ο κ. Καρατέρπος. 
Αλλά η διαμαρτυρία μας και το παράπονό μας είναι η συμπεριφορά του ρέφερι με τα συνεχή ειρωνικά σχόλια προς τους ποδοσφαιριστές μας . Το να μη καταλογίσει ένας διαιτητής ένα πέναλτι υπέρ μας η το αντίθετο μπορούμε με όση πικρία και να έχουμε να το παραβλέψουμε. Δε θα επιτρέψουμε όμως σε κανέναν να μιλάει ειρωνικά και με έπαρση στους ποδοσφαιριστές μας.
Υπενθυμίζουμε ότι είμαστε  όλοι ερασιτέχνες και με μεράκι για το ποδόσφαιρο . Καλό θα ήταν για αυτούς που βγάζουν ένα  έστω μικρό εισόδημα από την διαιτησία να μας δείχνουν τον στοιχειώδη σεβασμό.
Τέλος η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τους φιλάθλους για την βοήθεια τους , αλλά και τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια τους να γυρίσουν το παιχνίδι .
Συγχαρητήρια και στον Ανθότοπο για την νίκη του και την αγωνιστικότητα που έδειξαν





Σχόλια

  1. Ζητήστε εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ. Όταν χάνεις με 0-5 (!!!) στο 35' και σου δίνει και 2 (!!) πέναλτυ ο ρέφερι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για ειρωνικά σχόλια!! 2 πέναλτυ υπέρ της γηπεδούχου έναντι 0 της αντίπαλης ομάδας και έχετε παράπονα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha mporoyse na itan kai 3-7 me dio klasikes efkeries poy exase o anthotopos poy fovaste na tis grapsete kai dio penalti aniparkta poy piran ta petrana sto telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ φιλε μου δεν πρεπει να ησουν καν στο γηπεδο για να λες τετοια πραγματα! ανυαρκτα τα πεναλτυ? Ο ανθοτοπος εκανε 5 φασης εβαλε 5 γκολ στο 2 ημιχρονο ουτε την σεντραδεν περασε!!

      Διαγραφή
  3. Τα Πετρανά να είναι με τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν πλαστά δελτία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα...Καλάφατιδη εσυ εισαι?? χαχαχαχαχ

      Διαγραφή
  4. Καταρχήν όσοι γράφουν ανώνυμα , τα σχόλια τους μας αφήνουν αδιάφορους . Δεύτερον καλα θα κανετε να γράφετε με
    Ελληνικά αφου μιλάμε για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ τοπικο ποδόσφαιρο . Όσο για το ματς δεν θα πω τιποτα αλλα θα παραθέσω στην διάθεση σας οποίος το θελει το βιντεο του αγώνα για να ξέρετε τι ακριβως έγινε και τι δεν έγινε. Τα πέναλτι δεν μας χαριστικαν αλλα ήτανε πέναλτι .. Να ευχηθώ καλη συνέχεια στην ομαδα του Ανθοτοπου και σε όλους τους ποδοσφαιριστές παντα με υγεια και καλές γιορτές . Το τοπικο ποδόσφαιρο ειναι η Αγαπη μας και πρέπει να την προστατεύσουμε απο όποιο πόστο κι αν καλούμαστε να το κανουμε για να υπάρχει έπιτελους εξέλιξη τους συγκεκριμένου αθλήματος στην Ελλάδα . Τις καλημερες μου .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα Πετρανά έχουν παίξει πέρσι με πέντε (5) παράνομους ποδοσφαιριστές και συνεχίζουν το ίδιο και φέτος.Ήδη ένας εξ αυτών έχει τιμωρηθεί με 3 έτη αποκλεισμό από τα γήπεδα και ακολουθεί και η τιμωρία των άλλων τεσσάρων. Κοντός ψαλμός και για την ίδια την ομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παράνομος ειναι κάποιος όταν βγαινει και μιλάει χωρις όνομα και αναφέρει για πλαστα δελτία .. Επειδη η υπόθεση εχει πάρει το δρόμο της δικαίωσινης όπως ειπες κοντός ψαλμός αλλα να ξέρεις πως ήδη εχει πάρει και το δρόμο του το συγκεκριμένο δημοσίευμα και σιγουρα αυτοι που ασχολούνται με την διαφθορά του ιντερνετικου κόσμου θα μάθουν απο που προέρχονται τέτοιου είδους παράνομες καταγγελίες . Μην νομίζεις πως θα κρύβεσε πίσω απο το ( ανώνυμους ) ετσι απλα . Το να δημοσιεύσεις αναλήθειες και ψέματα ειναι αδίκημα και να κατηγορεις δημόσια επίσεις ειναι αδίκημα και σύντομα θα πάρουν ολα το δρόμο τους . Το γεγονός οτι δεν μπαίνουμε στην διαδικασία του ξεκατινιασματος όπως μερικοί δεν παει να πει πως δεν ξέρουμε τι γίνετε .. Τα Καλυτερα ερχονται .!!! ΚΕΡΑΥΝΑΡΑΑΑΑΑ .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό θα είναι ο 10:54 & 11:47 να μη γράφουν ανακρίβιες και ψεύδη. Κοσμά χαλάρωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που δεν είναι ανακρίβειες και ψεύδη. Όποιος θέλει την αλήθεια απλά μπορεί να πάει να ρωτήσει την Ε.Π.Σ. ...! Να μάθει τα ονόματα και να διεκδικήσει αυτά που έχασε!

      Διαγραφή
    2. ela na pame mazi re megale stin eps

      Διαγραφή
  8. i filathli ton petranon gelagan meta penalti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά σας παρακαλώ ...... έτοιμη φασαρία........ μην την αφήνετε!!!!!!
    Για σοβαρευτείτε λίγο!!!!
    Σας παρακολουθώ όλους σε όλες τις κατηγορίες του τοπικού και εσείς εκεί στα Πετρανά μη μιλάτε για Διαιτησία μόνο όταν χάνετε αλλά και όταν κερδίζετε!!
    Τάδε έφη ΠΟΝΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικά μένω άφωνος με το τι ακούω .. Λοιπόν επειδη το καραγκιοζιλικη τελειωμό δεν εχει . Κύριε Κατσικα θα παρακαλούσα να μην περνάνε τα ανώνυμα σχόλια και θα ήθελα να πάρετε το βιντεο και να το δημοσιεύσετε μηπωσ και ηρεμήσουν κάποιοι . Αυτα εχει να πω . Δεν ασχολουμε άλλο με ΑΝΏΝΥΜΟΥΣ . Οποίος εχει παντελόνια ας βγει να μίλησει με όνομα . Το κοσμα χαλάρωσε κρατά το για σ ενα Ανωνυμε . Χαλαρος ειμαι και μιλάω επώνυμα οχι ανώνυμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειμαι ποδοσφαιριστης Β κατηγοριας του ερασιτεχνη ηρθα να δω ενα φιλο ποδοσφαιριστη που παιζει στον Ανθοτο δε θα αναφερθω στο ματσ γιατι πονεσανε τα ματια μου παρα μονο στην επικεφαλιδα << Παιχνίδι άγριας ομορφιάς >> που την ειδατε εσεις που γραφετε στο αρθρο;
    Αν λετε αγριας ομορφιας αυτο το πραγμα τι να πω...που δινετε συχαρητηρια στους οπαδους;;; που δε σταματησαν να βριζουν τους παγκους της φιλοξενουμενης ομαδας; που βριζαν την γιατρο αγωνως λεγοντας χυδαια πραγματα; που δεν αφησαν σε ησυχια τον εποπτη απο τα βεγκαλικα;η μηπως που γυρισε ο επιθετικος της ομαδας Κεραυνου πετρανων λεγοντας χαρακτηριστηκα στον προπονητη της ομαδας Ανθοτοπου ''ειστε για τον π.............. και ξεφτυλες'' που ακουστηκε σε ολο το γηπεδο και κακος ο Κ.Καρατέρπος δε του εβγαλε την κοκκινη καρτα ...σας δινω συχαρητηρια για τους οπαδους σας και την ομδας σας!! << Τέλος η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τους φιλάθλους για την βοήθεια τους , αλλά και τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια τους να γυρίσουν το παιχνίδι .>> Ντροπη!! Αν εχει τα απο αυτα.. ο Προεδρος των πετρανων ας βγαλει ολο το βιντεο στην φορα για να δουμε πουτ δινει συχαρητηρια!!Αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το βιντεο του αγώνα ειναι έτοιμο για όλους σας . Ανώνυμα δεν δείχνουμε και δεν μιλάμε με κανέναν . Βγες με όνομα και θα στο στείλω εγω προσωπικά σε DVD να το εχεις να το θυμάσαι .!! . Το αν εχει απο ( αυτα ο πρόεδρος ) το εχει αποδείξει μιλώντας ονομαστικά . Εσυ που γράφεις ανώνυμα δεν ξέρω τι μπορει να εχεις με τον πρόεδρο και την ομαδα τον ΠΕΤΡΑΝΩΝ .. Όταν θα βγεις με όνομα να μιλήσεις τοτε θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε .. !!! Αντε καλημερα σας ( ανώνυμα ) παιδάκια ..!!! Αλλα ποιο πολυ λυπάμαι με την κατάντια κάποιον οπαδών που κρύβονται πίσω Απ ολα αυτα με την Επικεφαλιδα ( ανώνυμους )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βίντεο που ανεβάσατε είναι τραβηγμένο από την πλευρά των πάγκων. Δεν έχει ήχο από κερκίδα (λογικό λόγω της κάμερας) και δε δείχνει καμία άλλη φάση του αγώνα πέραν των γκολ. Άρα δεν αποδεικνύεις τίποτα (επώνυμε), άρα ο (2 Δεκεμβρίου 2014 - 11:02 μ.μ.) μάλλον έχει δίκιο...

      Διαγραφή
  13. Όποιος θέλει να μάθει την αλήθεια για τα πλαστά των Πετρανών μπορεί να μπει στη σελίδα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που τα λες όλα αυτά γιατί δεν πας μπροστά του να τα κάνεις όλα αυτά; Ή ακόμη καλύτερα γιατί δεν αποδεικνύεις ότι λες. Τουλάχιστον αυτός ο άνθρωπος για ότι λέει έχει αποδείξεις και τις έχει δείξει δημόσια. Εσύ μόνο απειλείς και βρίζεις. Αν εσύ είσαι άντρας, βγες δημόσια όπως έκανε αυτός και απέδειξε τα λεγόμενα σου!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.