ΕΠΣ Κοζάνης :Τελευταία ενημέρωση .. κανονικά θα διεξαχθούν τα παιχνίδια ης Α΄κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 3-4/1/2015

Μετά από τηλεφωνική  επικοινωνία που είχαμε με την  ΕΠΣ Κοζάνης ,σας ενημερώνουμε πως τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου θα διεξαχθούν κανονικά.
Από την μία που  η θερμοκρασία από σήμερα το μεσημέρι ανεβαίνει και τα προβλήματα στα γήπεδα μειώνονται κι από την άλλη η πίεση χρόνου και η έλλειψη ημερομηνιών για τυχόν αναβληθέντα παιχνίδια οδηγούν την διοργανώτρια αρχή στην απόφαση της κανονικής διεξαγωγής των παιχνιδιών εκτός  απροόπτου (ένταση των καιρικών φαινομένων).

Σχόλια

  1. Μα καλά..........τόσο ανεγκέφαλοι εκεί στην ΕΠΣ?? Και η σωματική ακεραιότητα των αγωνιζομένων ποδοσφαιριστών?? Με παγωμένα γήπεδα θα γίνουν τα ματς και θερμοκρασίες υπό το μηδέν!! Ή μήπως περιμένουν στην ΕΠΣ .....καύσωνα?? Μόνο οι ημερομηνίες τους νοιάζει. ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως το παιχνιδι φουφας εορδαικος αποκλειεται να γινει το γηπεδο ειναι παγος απο κατω και χιονι απο πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -5 στις 3.30 σημερα.Μολις πεσει ο ηλιος και πιασει ακομα πιο πολυ η παγωνια παμε -8! Αυριο ποσο περιμενουν οι φωστηρες της ΕΠΣ να ειναι? Εμας τους ποδοσφαιριστες δεν μας υπολογιζει κανεις? Η δικη μας υγεια κινδυνευει. Ξυπνατε εκει στην ΕΠΣ ρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αστραπάρα θυμήσου..Οι φίλαθλοι μαζί σου!Και με -30 θα ρθουμε να σε στηρίξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί υπάρχει πίεση χρόνου δεν έχουμε καταλάβει....εφ όσον έχουμε γίνει επς (αγγλίας) ας γίνουν κάποιοι αγώνες τετάρτη...εκτός και αν οι κύριοι στην επς θέλουν και επιδιώκουν περισσότερους τραυματισμούς..άσχετοι με το αντικείμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.