Επιτραπέζια Αντισφαίριση - Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων: Στην 8άδα ο Παναγιωτίδης στην 6άδα η Κασνάκη του ΣΕΑ Κοζάνης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Θεσ/νικη η προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος της κατηγορίας εφήβων και νεανίδων στο ατομικό.

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετείχε με εφτά αθλητές και μία αθλήτρια.

Στους εφήβους την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Παναγιωτίδης Α. ο οποίος ανάμεσα σε 112 συμμετέχοντες μπήκε στην οχτάδα αφού τερμάτισε 1ος στον όμιλό του με τρεις νίκες και συνέχισε στους νοκ-άουτ αγώνες πετυχαίνοντας άλλες δύο. Εκεί πάλεψε αλλά έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στην τελική φάση στην Αθήνα.

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου πετυχαίνοντας σημαντικές νίκες αλλά δεν μπόρεσαν να προκριθούν από τους ομίλους.


 Αγωνίστηκαν οι Κούτσιανος Ε., Γκουλιάφας Α., Παυλίτσας Θ., Γεωργούλας Δ. , Μήτσιος Φ. και Καραγιαννίδης Π.. Στις νεάνιδες αγωνίστηκε η Κασνάκη Ε. η οποία προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της με τρεις νίκες μπήκε στην εξάδα όπου δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της φορμαρισμένης Κούλικα από τη ΧΑΝΘ και να διεκδικήσει την πρόκριση στους τελικούς. Την αποστολή συνόδευσαν ο πρόεδρος του ΣΕΑΚ κ. Χριστοδούλου Σ. , ο αντιπρόεδρος κ. Γεωργούλας Ε. και τα μέλη κ. Γκουλιάφας Δ. και Κασνάκης Σ.  

Σχόλια