Νέος πρόεδρος στην Καστοριά

Μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην ομάδα της Καστοριάς  συγκλήθηκε έκτακτο Δ.Σ. Αλλαγή σκυτάλης στη θέση του προέδρου στην ομάδα της Καστοριάς, νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Δημήτρης Αφεντούλης, ενώ ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο.
 Η  θέση του Γενικού Αρχηγού έχει ανατεθεί στον μέχρι τώρα υπεύθυνο τύπου της ομάδας Ανδρέα Ηλιόπουλο, μετά την παραίτηση του από υπεύθυνος τύπου,  λόγω της ανακοίνωσης που εξέδωσε εν βρασμό ψυχής, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.


Απάντηση του Δ.Σ. στο Δελτίο Τύπου των ποδοσφαιριστών
Έπειτα από τα τεκταινόμενα και με πρωτοβουλία του κ. Ουσταμπασίδη Παναγιώτη συγκλήθηκε έκτακτο Δ.Σ. στο οποίο συζητήθηκε και η σημερινή ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών , η οποία ομόφωνα κρίθηκε επιεικώς απαράδεκτη , κατανοώντας βέβαια την οργή των παικτών σε πρόσωπα και καταστάσεις , δίκαια ή άδικα. Για τον λόγο αυτό στο Διοικητικό Συμβούλιο και για λόγους ευθιξίας ο κ. Ουσταμπασίδης έθεσε την παραίτηση του από Πρόεδρος , με κοινή αποδοχή από όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. , ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στις διεργασίες για την εκλογή νέου Προέδρου και με ομόφωνη απόφαση ο κ. Ουσταμπασίδης να παραμείνει ενεργό μέλος του Συλλόγου.

Παραίτηση και  του υπεύθυνου τύπου
Εν βρασμώ  ψυχής λόγω των γεγονότων που διαδραματίστηκαν το Σάββατο το μεσημέρι, πριν τη μετάβαση της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου , λανθασμένα βγήκε με ευθύνη του Υπεύθυνου Tύπου μία ανακοίνωση κατά του μέχρι σήμερα προέδρου της ομάδας, με την οποία η διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ δεν συμφωνεί και για αυτό το λόγο, με δικιά του πρωτοβουλία ο κ. Ηλιόπουλος Ανδρέας έθεσε την παραίτηση του από Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας του συλλόγου. Παραμένει στο Δ.Σ. του συλλόγου και αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού στην ομάδα.


Το νέο Δ.Σ. του Α.Γ.Σ.Κ. Καστοριάς
Μετά από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο και τις εσωτερικές διεργασίες,  η Διοίκηση που προέκυψε έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ: ΤΑΤΕΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΕΛΗ: ΤΣΑΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
              ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
              ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 


Σχόλια

  1. Πότε θα σταματήσετε επιτελους να ξεφτιλιζετε αυτην την ιστορικη ομαδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Φραπες εφυγε απο προεδρος και εγινε μελος του ΔΣ. Ποιον κοροϊδευετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.