Πολύ μεγάλη διάκριση για το Γιώργο Ζαχαριάδη (φωτο)

Την Δευτέρα 12/1/15 ο σύνδεσμος παλαίμαχων της ΑΕΚ , στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ, τίμησε τον ΣΠΑΡΤΑΘΛΗΤΗ Γιώργο Ζαχαριάδη. Η διάκριση αυτή έγινε τόσο για την προσφορά του στον αθλητισμό όσο και για το παγκόσμιο επίτευγμά του να αναβιώσει τον Φειδιππίδειο Άθλο!!!


Την Τιμητική πλακέτα την απένειμε ο παλαίμαχος μεγάλος βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κι άλλοι βετεράνοι, όπως οι Παπαϊωάννου, Νεστορίδης, Σεραφείδης, Καραγκιοζόπουλος, και άλλοι πολλοί, καθώς επίσης και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο τελευταίος μάλιστα δεσμεύτηκε να στηρίξει τον Γ. Ζαχαριάδη, στην προσπάθεια πραγματοποίησης ενός νέου του άθλου. Να τρέξει ως την Παναγία Σουμελά του Πόντου από την Παναγία Σουμελά Καστανιάς Βερμίου.


Ο ίδιος ανέφερε για τη διάκριση αυτή « έζησα μεγάλες στιγμές, μοναδικές και δεν μπορείς παρά να δακρύζεις όταν σε τιμούν πρόσωπα που έγραψαν ιστορία στην ΑΕΚ. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου»!!!
Θ. Ηλιάδης 
e-ptolemeos.gr





Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.