Στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής η Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης (φωτο - βίντεο)

Τα παιδιά από όλα τα τμήματα του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στην πισίνα του ΔΑΚ Κοζάνης για να κόψουν την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Τους κολυμβητές  καλωσόρισαν σύσσωμη η δίοικηση και οι προπονητές του συλλογου   που  τους ευχήθηκαν  χρόνια πολλά με υγεία και πολλές επιτυχίες . Ο πρόεδρος  κος  Χάρης Ευθυμιάδης  έκοψε τις τρεις Βασιλόπιτες  ενώ στους αθλητές μοιράστηκαν γλυκά.

Οι τρεις τυχεροί που έτυχαν το φλουρί ήταν ο αντιπρόεδρος της κολυμβητικής ένωσης κ. Παπουτσής Χρήστος η προπονήτρια Αγνή Τόλιου κι από τους γονείς ο κ. Παπαβασιλείου Χρήστος.
Η διοίκηση βράβευσε όλη την αγωνιστική ομάδα που μετείχε στους πανελλήνιους αγώνες με 21 αθλητέςκαθώς και τους παρακάτω αθλητές που διακρίθηκαν :
Τον Παπουτσή  Κωνσταντίνο  (χρυσό αργυρό και χάλκινο μετάλλιο )
Την Παπαγιάννη Γεωργία (χρυσό αργυρό και χάλκινο μετάλλιο )
Τον Καρανάτσιο Στέλιο (ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο)
 την Γουλιού Βάια (χάλκινο μετάλλιο )
και την Ζιώγα Θωμαή που είχε δύο τέταρτες και μία πέμπτη θέση .
Επίσης βραβεύτηκαν   οι ομάδες σκυταλοδρομίας 4χ100 στο ομαδικό (6η θέση στα κορίτσια 13 και 14 ετών  )και στα 4χ100 στο ελεύθερο 8η θέση στα κορίτσια.
Τέλος η διοίκηση της κολυμβητικής ένωσης τίμησε για την προσφορά του τον ακούραστο φύλακα της πισίνας αλλά και του κλειστού γυμναστηρίου  τον  παλαίμαχο  αθλητή του  χαντ μπωλ Ζήση Παγούνη.. Για την εκδήλωση αλλά και για τις δράσεις του συλλόγου  μίλησε στην κάμερα ο πρόεδρος κ. Ευθυμιάδης Χάρης

φωτορεπορτάζ




Σχόλια