Συνάντηση με γονείς αθλητριών από την Ακαδημία του Γυμναστικού

Σήμερα το απόγευμα στις 7 μ.μ. στο Γραφείο του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ θα γίνει συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου με γονείς αθλητριών από τα τμήματα των Ακαδημιών.
Σκοπός της συνάντησης είναι να γίνει μια συζήτηση με τους γονείς των μικρών ταλέντων που ετοιμάζονται μέσα από προπονήσεις από τη γυμνάστρια των τμημάτων.


Προφανώς αφού το Δ.Σ. έχει αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά με όλα τα θέματα θα ενημερωθούν οι γονείς για τον τρόπο σκέψης του Συλλόγου αλλά και για τις υποχρεώσεις τους, τα δικαιώματα τους καθώς και για  τις υποχρεώσεις των παιδιών τους  – αθλητριών της Ακαδημίας.

Μέσα από την ανταλλαγή απόψεων θα λυθούν σίγουρα προβληματισμοί και απορίες αφού μάλιστα η Διοίκηση πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των  γονέων, των προπονητών και  των ανθρώπων του Δ.Σ. ,  για το καλό των παιδιών και της Ακαδημίας.
Στη συνάντηση εκτός από τους γονείς που έχουν προσκληθεί από τον έφορο κ. Γ.Βασιλειάδη, θα είναι ακόμα ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Γενικός Αρχηγός κ. Γ.Ντέρος και προσκλήθηκε και ο Γ.Γ. κ. Π.Γυμνόπουλος.


Σχόλια