Α’ ΕΠΣΚ: Επιθετικό «κρεσέντο» της Αιανής

ΑΣ Βελβεντό – Αλιάκμων Αιανής 1-4

Πιο εύστοχη και πιο αποτελεσματική η Αιανή πήρε μεγάλη νίκη, μάλιστα σε δεύτερο συνεχόμενο ματς σημειώνει 4 γκολ! Το Βελβεντό είχε την υπεροχή σε όλο το ματς, όμως στάθηκε άτυχο, «πλήρωσε» κάποια λάθη στην άμυνα, ενώ έπαιξε χωρίς 5 βασικά στελέχη (Γκίκας, Πετσιάβας, Ελευθεριάδης, Ταϊρης, Παπαστέργιος δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους). 


Στο 3΄ από λάθος της άμυνας ο Κοριτάρι βρέθηκε τετ-α-τετ, όμως απέκρουσε με τα πόδια ο Λαζαρίδης, στο 21΄ σέντρα του Τυρολόγου και μόνος ο Μπαλάνης έπιασε μονοκόμματο σουτ ψηλά άουτ. 

Στο 35΄ ο Θόδωρος Χαραλαμπίδης με «φωτοβολίδα» άφησε άναυδο τον Καραλίγκα (0-1), στο 37΄ φάουλ του Ευαγγέλου, εξ επαφής κεφαλιά του Σαμαρά απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Λαζαρίδης.

Στο 63΄ πλασέ του Τσαρσιταλίδη στο κάθετο δοκάρι, στο 73΄ φάουλ του Κυριακίδη, λάθος της άμυνας, η μπάλα βρήκε στον Ανδρέα Πιστόλα, που πέτυχε αυτογκόλ (0-2). Δύο λεπτά αργότερα, ο Κοκκώνας «έκλεψε» την μπάλα από τον Σαμαρά, απέφυγε και τον Καραλίγκα, γύρισε στον Μανώλη Μπούλη, που σε κενή εστία πέτυχε το 0-3.

 Στο 78΄ αντεπίθεση του Αλιάκμονα και ο Διαμαντής Κοκκώνας με διαγώνιο σουτ το 0-4, στο 90΄ κάθετη μπαλιά του Τζοϊτη στον Τσαρσιταλίδη, που από καλό σημείο σούταρε άουτ, ενώ στο 93΄ ο Παναγιώτης Τρίχας με πλασέ εντός περιοχής, πέτυχε «το γκολ της τιμής».

Καλή η διαιτησία του Καρατέρπου (Μπισούκης, Μ. Παπαδόπουλος).

ΑΣ Βελβεντό (Παπαδόπουλος Θ.): Καραλίγκας, Πιστόλας, Ευαγγέλου, Σαμαράς (73΄ Τσέλα), Μπαλάνης, ΤΥΡΟΛΟΓΟΣ, Καλτσούνης (55΄ Τρίχας), Ρωμνόζογλου, Τσαρσιταλίδης, ΔΙΒΗΚΕΛΗΣ (87΄ Τζοϊτης), ΚΟΡΙΤΑΡΙ.


Αλιάκμων Αιανής (Παπαδόπουλος Β.): ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, Παπακωνσταντίνου, Μαρούδης, Σταθόπουλος, Κυριακίδης, Μπούκος (19΄ λ.τ. Στ. Βαβλιάρας), ΚΟΚΚΩΝΑΣ (83΄ Μανώλας), Σκουτέλας, ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, Ράπτης (71΄ Μπούλης). 

Σχόλια