Α’ ΕΠΣΚ: Νίκησε και κρατάει τη διαφορά ο πρώτος Εορδαϊκός

Εορδαϊκός-ΑΜΣ Γαλατινή 4-1
Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος, ο Εορδαϊκός προχώρησε με νέα νίκη. Μέτριοι ήταν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκαν στο 10΄ (σε προσπάθεια του Μαυροματίδη, παρενεβλήθη ο Βασίλης Γκαραγκούνης και πέτυχε αυτογκόλ).


 Στο 35΄ τετ-α-τετ του Σεσέμη απέκρουσε ο Μακρής, στο 53΄ συνδυάστηκαν Μαυροματίδης, Συμεωνίδης, τελικός αποδέκτης ο Γιώργος Σικαλόπουλος που έκανε το 2-0.

Στο 67΄ κόρνερ του Σικαλόπουλου, σύγχυση στην περιοχή και με γυριστό σουτ ο Χρήστος Σερσέμης το 3-0, στο 70΄ ο Ανέστης Ρούσσης με πολύ ωραίο σουτ, μείωσε.

Στο 78΄ συνδυάστηκαν Σερσέμης, Συμεωνίδης, σέντρα του τελευταίου και με προβολή ο Γιώργος Μαυροματίδης «έκλεισε» το σκορ.
Καλή η διαιτησία του Δεληζήση (Λαμπριανίδης, Μπακατάρη).
Εορδαϊκός (Σιαπανίδης): Περπερίδης, Τακίδης, Κωστάκογλου (80΄ Κωστικίδης), Τζουβάρας, Λιάμης, Αμαραντίδης, Σερσέμης, Συμεωνίδης, Σακαλής (55΄ Βοριαζίδης), Σικαλόπουλος (82΄ Λυκόπουλος), Μαυροματίδης.


ΑΜΣ Γαλατινής (Αλιατίδης): Μακρής, Πλάνος (72΄ Παπαθανασίου), Ν. Γκαραγκούνης, Καρανάσιος, Β. Γκαραγκούνης, Ρούσσης, Τσιάρας, Κουτζιακουτζίδης, Ζαγκουντίνος, Τσαφής (80΄ Πανάκης), Κουτσομήτρος (72΄ Ηλίας). 

Σχόλια