Νέος Άρης Αργίλου: Απόφαση της Ε.Ε. Ε.Π.Ο. και ανακοίνωση του Σωματείου μας

Δικαίωση και ικανοποίηση αισθανόμαστε με την οριστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Μπορεί κάποιοι να έχουν κουραστεί ή ακόμη και να έχουν ενοχληθεί από αυτήν την ιστορία, όμως δεν θα πρέπει να μένει κανένας ατιμώρητος για παράνομες πράξεις που έχει κάνει.
Ύστερα από σχεδόν τρία χρόνια επιτέλους τιμωρούνται αυτοί που σε βάρος τρίτων πραγματοποίησαν βαριές πειθαρχικές παραβάσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο και πρόσβαλαν ανθρώπους,συλλόγους αλλά και ολόκληρα χωριά...!

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, με τις δόλιες πράξεις τους, κατάφεραν να εκθέσουν και να προσβάλουν το ήθος και την εικόνα του χωριό τους και του σωματείου Κεραυνός Πετρανών που εκπροσωπούν.
Φυσικά η υπόθεση αυτή δεν έχει τελειώσει εδώ!!!
Ο σύλλογος μας εδώ και δύο χρόνια έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον των συγκεκριμένων ανθρώπων για όλες τις αξιόποινες πράξεις τους, για τις οποίες υπάρχουν αποδείξεις πάνω στις οποίες βασίστηκαν και όλες οι αποφάσεις της Ε.Π.Ο.
Ο σύλλογος μας μέσα από αυτήν την ιστορία έχει ζημιωθεί με πολλούς τρόπους, αλλά αυτοί που ευθύνονται για όλες αυτές τις πράξεις έχουν βλάψει πολύ περισσότερο την ομάδα τους και το χωριό τους.
Το αξιολύπητο της υπόθεσης είναι πως κανένας μέχρι και σήμερα δεν είχε το θάρρος και την τόλμη να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του(είτε είναι μέλος της διοίκησης του σωματείου Κεραυνός Πετρανών, είτε ποδοσφαιριστής της ίδιας ομάδας).


Ελπίζουμε κάποια στιγμή να υπάρξει κάθαρση και τέτοιοι άνθρωποι να απομακρυνθούν από τον χώρο του ποδοσφαίρου.



Σχόλια

  1. Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής16 Ιανουαρίου 2015 στις 4:34 μ.μ.

    Μας έχετε κουράσει πάρα πολύ...απορώ για ποιο λόγο γράψατε αυτό το άρθρο...για να διαπομπέψετε αυτούς που τιμωρήθηκαν...??? Η τιμωρία από μόνη της φτάνει...δίκαιη είναι...αλλά φτάνει αυτή και μόνο αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε μου οι άνθρωποι αυτοί ανήκουν στην κατηγορία των ΒΑΜΠΙΡ τρέφονται για να επιβιώνουν από ανάλογες πράξεις .. τους αρέσει να κάνουν κακό έτσι κι αλλιώς ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.