Α’ ΕΠΣΚ: Mακεδονικός Σιάτιστας - Ελίμεια 3-0 (φωτο - βίντεο)

Με καλό δεύτερο ημίχρονο ο  Μακεδονικός πέτυχε τρία γκολ με τους Γ. Τσιούκρα το πρώτο γκολ με τον Μακεδονικό φέτος, του Παπαρίζου με κεφαλιά και στο τέλος του αγώνα ένα όμορφο γκολ από τον Ντέρο Β.
Με τρία νέα πρόσωπα στην εντεκάδα ξεκίνησε ο Μακεδονικός Σιάτιστας στο σημερινό παιχνίδι, επιστροφή του Τσαρτσίδη ύστερα από δύο μήνες, επίσης ο Γ. Τσιούκρας, Τσακνάκης.

Το ξεκίνημα του Μακεδονικού Σιάτιστας ήταν καλό αφού σε δύο περιπτώσεις στο 2ο λεπτό με τον Τσικόπουλο δεν μπόρεσε να σκοράρει, και στο 10ο λεπτό με τον Παπαρίζο όταν έφυγε μόνος από δεξιά αλλά το τελείωμα δεν ήταν καλό, άουτ από καλή θέση.
Στο 16ο λεπτό ο Μπούρτζος έκανε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ωραία απόκρουση του τερματοφύλακα σε κόρνερ.
Πρώτη καλή φάση της Ελίμειας στο 28ο λεπτό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή , λίγο έξω από την εστία του Βήττα.
Στο 36ο λεπτό ο Παπαρίζος από δεξιά περνά δύο παίχτες το σουτ πάει πάνω στους αμυντικούς στη συνέχεια κάνει σουτ ο Μπούρτζος η μπάλα χτυπά στον αμυντικό και κόρνερ. (οι παίχτες του Μακεδονικού φωνάζουν για πέναλτι στην φάση)
Στο 39ο λεπτό ο Τσικόπουλος βρίσκεται τετ α τετ με το γκολ αλλά ο τερματοφύλακας του λέει όχι, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα πάει στον Μπούρτζο κάνει το σουτ και οι αμυντικοί της Ελίμεια διώχνουν την μπάλα σε κόρνερ.
40ο λεπτό μετά από κόρνερ η μπάλα χτυπά σε σώματα φτάνει στον Γ. Τσιούκρα και με ανάποδο ψαλίδι λίγο έλειψε να γίνει το 1-0

Στο  Β ημίχρονο  ο Μακεδονικός Σιάτιστας μπήκε δυνατά και απειλούσε την εστία της Ελίμειας με σουτ, το γκολ ήρθε γρήγορα στο 56ο λεπτό με τον Γ. Τσιούκρα να πετυχαίνει το πρώτο γκολ με την φανέλα του Μακεδονικού, όπου και το πανηγύρισε έξαλλα. 1-0
Στο 65ο και στο 71ο λεπτό ο Τσακνάκης χάνει ευκαιρίες που δεν χάνονται!
Στο 81ο ωραία σέντρα του Ντέρου Β. στο κεφάλι του Παπαρίζου εύκολα το 2-0
Στο 89ο χαμένη ευκαιρία από την Ελίμεια.
Στο 90+ ο Ντέρος Β. βάζει το κερασάκι στην τούρτα και πετυχαίνει ένα ωραίο γκολ 3-0 (λόγο τεχνικού προβλήματος το γκολ δεν υπάρχει)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ)
ΒΗΤΤΑΣ, ΜΠΟΥΡΤΖΟΣ, ΝΤΕΡΟΣ, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΟΥΚΡΑΣ Γ, ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ, ΤΣΑΡΤΣΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ, ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.
Έπαιξαν ακόμα - Μυλωνάς και Ντέρος Α.

ΕΛΙΜΕΙΑ: ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, Μελισσινός, Πασχαλίδης, ΓΙΑΠΡΑΚΑΣ, Μανώλας, Καρανάνος, Παρτάλης, Κοντοδήμος (80΄ Ζιάγκας), Μανιάκας (60΄ Δαλαμάνος), Κολέτσος (70΄ Ξανθόπουλος), Μαλούτας. 

Ρεπορτάζ για το www.siatista.info Γ.Γ



Σχόλια