Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Σιάτιστας - Εορδαϊκός 0-3 (βίντεο)

Σχεδόν αμαχητί «έπεσε» 0  Μακεδονικός Σιάτιστας στη Σιάτιστα απέναντι στον Εορδαϊκό, από τον οποίο ηττήθηκε με 0-3.

Συγκεκριμένα, 0 Μακεδονικός Σιάτιστας σε τρείς περιπτώσεις βρέθηκε να χάνει με 0-3 και χωρίς να γίνει άλλη ευκαιρία!


Μάλιστα ο Μακεδονικός Σιάτιστας κατάφερε να φτάσει στην εστία του Εορδαϊκου μετά από 63 λεπτά αγώνα και μέχρι το 70ο λεπτό να έχει καλές ευκαιρίες να σκοράρει!

Η ομάδα του Γ. Παρασκευά  βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ στο 9ο λεπτό με γκολ του Φίλκα 0-1 και μετά από ασθενή απόκρουση του Βήττα.

Το 0-2 έγινε 35ο και μετά από λάθος έξοδο του Βήττα απέκρουσε και έστρωσε την μπάλα στον Φίλκα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, συνέπεια ήταν στη συνέχεια του αγώνα να μην μπορεί να ακολουθήσει ο Μακεδονικός τον ρυθμό του αντιπάλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και σε ένα πολύ καλό δεκάλεπτο του Μακεδονικού Σιάτιστας από το 63ο λεπτό μέχρι το 73ο λεπτό όπου σε δύο περιπτώσεις ο Μακεδονικός Σιάτιστας έπρεπε να σκοράρει!

Με τον Τσικόπουλο δύο φορές (64 και 69) όταν σε σέντρα του Παπαρίζου δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά μαζί με τον Τσιούκρα Χ. έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί, και μετά από κόρνερ ο Τσικόπουλος πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Περπερίδη.

Και όταν δεν βάζεις γκολ η μπάλα τιμωρεί... στην επόμενη φάση (70) ο Μαυροματίδης περνά όποιον βρει μπροστά με ωραίο τρόπο περνά την μπάλα πάνω από τον Βήττα και γράφει το τελικό σκορ σε 0-3

Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς): Βήττας, Μυλωνάς, Τσαρτίδης, Π. Μπούρτζος, Νασιόπουλος, Κατσαντώνης, Κ. Στεργίου Τσακνάκης, Χρ. Τσιούκρας, Παπαρίζος, Τσικόπουλος.
Έπαιξαν ακόμα, Μπούρτζος, Μ.Στεργίου Θ. Τσιούκρας Γ.

Εορδαϊκός (Σιαπανίδης):  Περπερίδης, Τακίδης, Χαραλαμπίδης, Λιάμης , Τζουβάρας, Σερσέμης, Συμεωνίδης, Μαυροματίδης, Φίλκας, Σικαλόπουλος  Σακαλής



Γ.Γ. για το www.siatista.info




Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.