ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Το ταξίδι για την κορυφή του 1ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας συνεχίζεται….

Στις 12 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, προκρίθηκε η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας που κέρδισε με το ευρύ σκορ 5-0 την ομάδα του ΕΠΑΛ Νάουσας, μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/2/2015 στο Δημοτικό Στάδιο της Πτολεμαΐδας, παρουσία χιλίων και πλέον μαθητών.


Στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, στους 6 αγώνες που έχει αγωνιστεί η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας έχει πετύχει 22 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 2!
Παρά το σφοδρό κρύο και τον αέρα που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών, η ομάδα της πόλης μας δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα της Νάουσας να αμφσβητήσει την ανωτερότητά της και επικράτησε άνετα και δίκαια με το ευρύ αυτό σκορ.
Για την ιστορία, οι σκόρερ της ομάδας είναι οι Χαραλαμπίδης Εμ. (Πεν), Χαραλαμπίδης Εμ., Αρβανίτης (Πεν.), Βλαδίκας Δ., Βλαδίκας Ευαγ.

Η σύνθεσή της ομάδας: Ψαρράς, Μουλάκης (Χαραλαμπίδης Δ.), Λιάμης, Ιωακειμίδης, Μπαλτζής, Σάκκος, Βλαδίκας Δ., Βλαδίκας Ευαγ., Αμπατζίδης, Χαραλαμπίδης Εμ. (Καλογιαννίδης), Παναγιώτου (Αρβανίτης)

Λοιποί παίκτες: Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Αλιατίδης, Ξανθόπουλος

Προπονητές: Γαληνός Δημήτρης - Τακίδης Γιώργος

Γενικοί Αρχηγοί: Δήμου Αναστάσιος, Κιβρεκίδης Νικόλαος

Φροντιστής: Νόττας Κωνσταντίνος

Στην επόμενη φάση του θεσμού, η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ πρόκειται να αντιμετωπίσει την νικήτρια μεταξύ των ομάδων Φλώρινας - Σερρών.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης για την άριστη διοργάνωση των αγώνων του σχολικού πρωταθλήματος μέχρι σήμερα.


Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ

Λαζαρίδης Αχιλλέας


Σχόλια