Α’ ΕΠΣΚ: ΑΕ Κοζάνης – ΑΕ Ελίμεια 3-1

 Νίκη-«ανάσα» πέτυχε η ΑΕΚ, ανατρέποντας το σκορ κόντρα στην Ελίμεια. Οι γηπεδούχοι βρήκαν την ψυχραιμία να ξεπεράσουν το μέτριο πρώτο μέρος και να φθάσουν στην επιτυχία. Καταλυτική ήταν η διπλή αλλαγή στην ανάπαυλα, με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου να σημειώνει δύο γκολ και τον Κλόντι Ντούκα να κάνει πολλές επιθετικές προσπάθειες από δεξιά.
Στο 40΄ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής ο Πασχαλίδης πέτυχε το 0-1, στο 49΄ και 56΄ ο Δημήτρης Παπαϊωάννου έκανε το 2-1, στο 79΄ ο Χρήστος Καραγεώργος με αριστερό βολέ εκτός περιοχής, το 3-1. 

Διαιτητής: Γ. Διαμαντής, Θ. Παπαδόπουλος, Χατζής, στο 57΄ και 75΄ αποβλήθηκε με 2 κίτρινες ο Πασχαλίδης.

ΑΕ Κοζάνης (Φουρκιώτης): Α. Ιωαννίδης, Ακριτίδης, Παναγιωτίδης (46′ Ντούκα), Μαντζώλας, Καραγιαννάκης, Πουλατσόγλου, Μαλούτας, Τσαμπούρης, Ποζίδης, Καραγεώργος (87′ Βασιλίου) , Κ. Ιωαννίδης (46′ Παπαϊωάννου).


ΑΕ Ελίμεια (Παπαζήσης): Γρηγοριάδης, Ζιάγκας, Ξανθόπουλος, Γιαπράκας, Μανώλας (46′ λ.τ. Καλύβας), Τσιώγκας (70′ Πήττας), Καρανάνος (85′ Μαράζης), Αναγνώστου, Πασχαλίδης, Μελισσινός, Κοντοδήμος.

Σχόλια

  1. karagiozilikia entos kai ektos ghpedoy.o allos o asxetos mpike mesa sto gipedo na diamartirihi,,kai o pio asxetos parakalage ton diatiti na paixei dikaia...tora sas ftene oi diatites eiste gia lipisi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mhtsara apo th skoyrka den hse ti perimenhs to mats koitoyses h ston oyrano gia kana tsiaparkoy

      Διαγραφή
    2. mhtsara an hse apo th skoyrka sigoyra kanan tsiapari evlepes kai oxi ton agwna

      Διαγραφή
  2. Απαραδεκτη συμπεριφορα παικτων και παραγοντων του Κροκου. Ολα ξεκινησαν επειδη ενας πιτσιρικας εποπτης εδωσε ενα φαουλ υπερ της ΑΕΚ διπλα στη γραμμη του πλαγιου!!! Τον βριζανε και τον τρομοκρατουσανε στο υπολοιπο ματς και μετα την ληξη τον κανανε τσαμπουκαδες. Εναν μικρο 18-20 ετων. Μετα πως να ασχοληθουν νεα παιδια με τη διαιτησια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ενα τετοιο ματς δεν πας με 2 17χρονους λαιντσμαν κρινετε η χρονια και για της δυο ομαδες

      Διαγραφή
    2. σε ενα παιχνιδι που παιζετε η χρονια των δυο ομαδων δεν βαζουν 17χρονα λαιτσμαν

      Διαγραφή
  3. poli omada o krokos..........poli kali doylia..ainti stin v tora giaki isti..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.