Στους 8 η ομάδα ποδοσφαίρου του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας!

Ενώ στο 25΄ βρέθηκε να χάνει με 2 γκολ διαφορά, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να σκοράρει και να διατηρήσει το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Στο τέλος του παιχνιδιού (70′) έρχεται η δικαίωση για τους παίχτες και το σκορ διαμορφώνεται στο τελικό 2-2.
Στην διαδικασία των πέναλτι και μετά από πολύ αγωνία το τελικό αποτέλεσμα γράφει  5-6 υπέρ του 3 ΓΕΛ Φλώρινας.
Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά σχολική ομάδα του νομού Φλώρινας κατορθώνει να φτάσει στην συγκεκριμένη θέση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος λυκείων.

ΟΜΑΔΑ 3ου ΓΕΛ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΒΟΣΔΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΕΝΔΕΚΑΔΑ:
ΣΙΣΗΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ,ΤΣΙΓΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΜΠΑΣ,ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΛΑΨΗΣ,ΟΥΡΟΥΜΗΣ,ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ,
ΖΕΖΟΣ,ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΑΣΚΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:
ΤΡΑΪΤΣΗΣ,ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ,ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ,ΚΑΤΣΟΥΤΑΣ,ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΟΥΡΙΔΗΣ

 Η νικηφόρα πορεία του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας συνεχίζεται καθώς νίκησε σε πρώτη φάση τα τρία Λύκεια του νομού Φλώρινας, βγαίνοντας πρώτο στον νομό. Στην συνέχεια, σε αγώνες νοκ άουτ κέρδισε τα Γρεβενά, τις Σέρρες  και σήμερα 24 Φεβρουαρίου το ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας που εκπροσωπούσε
τον νομό Κοζάνης, φτάνοντας  έτσι στους 8 στο πανελλαδικό πρωτάθλημα σχολικών αγώνων ποδόσφαιρου. Ο  επόμενος αγώνας του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας είναι με την ομάδα του Αριστοτελείου Κολεγίου Θεσσαλονίκης.
Ευχόμαστε στην ομάδα του 3ου ΓΕΛ και στον προπονητή τους Λεωνίδα Βόσδου καλή νικηφόρα συνέχεια και γιατί όχι και την κούπα!

O επόμενος αντίπαλος είναι το Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης πιθανόν στην Μελίκη Ημαθίας την Πέμπτη 5 Μαρτίου.

anapodoi.blogspot.gr


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.