Β’ ΕΠΣΚ: Επιτέλους νίκη για το Βέρμιο (φωτο - βίντεο)

Βέρμιο Καρυοχωρίου – ΑΣ Ποντοκώμης 1-0 Επιτέλους νίκη και τρεις βαθμούς για την ομάδα του Βερμίου που κέρδισε στο εντός έδρας παιχνίδι την Ποντοκώμης με 1-0. Η ομάδα του Βερμίου είχε να γευτεί την νίκη από την 7η αγωνιστική και στον έκτος έδρας αγώνα με την Ασβεστόπετρα (0-1), και να μετρά 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Το παιχνίδι ήταν μια λασπομαχία, με δυνατά μαρκαρίσματα, δυο δοκάρια ( από πλευράς Ποντοκώμης), και το μοναδικό γκολ για το Βέρμιο στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49΄. 
Φάσεις και γκολ. 5΄ Πρώτη καλή ευκαιρία είχαμε για την ομάδα του Βερμίου όταν ο Παπαδάκης βρέθηκε μόνος του έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό και βγήκε κόρνερ. 15΄ το πρώτο δοκάρι για την ομάδα της Ποντοκώμης όταν σε ανάποδο ψαλίδι του Αγιάντζη η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και κατέληξε στην πάνω μεριά των δοκών. 25΄ Έχουμε νέο δοκάρι για την ομάδα της Ποντοκώμης και πάλι με τον Αγιάντζη όταν μπήκε μόνος του , έκανε το σουτ αλλά κατέληξε στην κάθετη δοκό. 40΄ Ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρίτων απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Ποντοκώμης. 49΄ Έχουμε το 1-0 με σκόρερ των Χαρίτων, όταν σε συρτή πάσα του Παπαδάκη στον σκόρερ αυτός με πλασέ έκανε το 1-0. 51΄ ευκαιρία για το Βέρμιο με τον Γκιούρο όταν έπιασε το σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας . 66΄ Νέα ευκαιρία για το Βέρμιο όταν από πάσα του Χαρίτων στον Παπαδάκη, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. 68΄Κόρνερ του Χαρίτων, έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δεκάρι ο Πουλασικίδης, αλλά η μπάλα αποκρουστικέ από τους αμυντικούς. 73΄ Ευκαιρία για την Ποντοκώμη όταν βγήκε μόνος του ο Παλόγλου, έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Αβραμίδης. 76΄ Μεγάλη ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε τετ α τετ του Κοτταρίδη, αυτός αντί να πλασάρει ήθελε να σκοτώσει τον τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να αποκρούσει εντυπωσιακά. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Λαζαρίδης, με επόπτες τους κ.κ Τσούλης, Σιδηρόπουλος.  


Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου( Γεωργιάδης): Αβραμίδης, Ταιγανίδης, Γεωργιάδης, Πουλασικίδης, Χαραλαμπίδης Αμβ, Παπαθανασίου, Χαρίτων( 75΄Ρωσσίδης), Μητατσέλης(65΄Χαραλαμπίδης Δ),Σαραντζής(46΄Κοτταρίδης),Γκιούρος, Παπ-αδάκης.



Α.Σ Ποντοκώμης ( Παλόγλου): Μούσιος, Χότσα, Αντάρας, Παλόγλου, Αναστασιάδης, Κουλέτσος, Μιχαηλίδης(57΄Τσαλκιτσίδης), Κουιρικίδης, Γκάλιας, Σαμαράς, Αγιάντζης.
Γραφείο τύπου: Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου



Σχόλια