Α’ ΕΠΣΚ: Η Αναγέννηση Πτολεμαΐδας πέτυχε τη νίκη της ημέρας - «Καμπανάκι» για την ΑΕ Κοζάνης

ΑΕ Κοζάνης – Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 2-3
 Τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει απειλητικά για την ΑΕ Κοζάνης, ύστερα από τη νέα ήττα, δεύτερη συνεχόμενη. Οι φιλοξενούμενοι με καλή ψυχολογία και ενισχυμένοι από τις μεταγραφές Ιανουαρίου, προηγήθηκαν 0-3, οι γηπεδούχοι μείωσαν, χωρίς όμως κάτι περισσότερο. Μεγάλη βοήθεια στην ομάδα της Πτολεμαΐδας προσφέρει η εμπειρία αλλά και η ποιότητα του Ηλία Σολάκη, που αν και στα 40 του είναι ένα επίπεδο και μια ταχύτητα πιο πάνω από τους υπόλοιπους παίκτες του Α’ Τοπικού.

Αυτός πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ (19΄ με κεφαλιά, σε αντεπίθεση, μετά από σέντρα του Ανδρονικίδη και 35΄ μετά από λάθος του Σαριόγλου), ενώ στο 65΄ ο Τσιντός σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Τάσος Ανδρονικίδης με κεφαλιά το 0-3.
Στο 70΄ και 72΄ φάουλ-σέντρες του Καραγεώργου και ο Άγγελος Πουλατσόγλου με κεφαλιές μείωσε (2-3), στο 77΄ κεφαλιά του Γκέκα στο δοκάρι, στο 83΄ κεφαλιά του Πουλατσόγλου απέκρουσε θεαματικά ο Κυριακίδης.

Διαιτητές: Ζούγρας, Κουτζιακουτζίδης, Κουντουράκης.

ΑΕ Κοζάνης: Καρανάνος, Ντούκα, Ακριτίδης, Μαντζώλας, Σαριόγλου, Πουλατσόγλου, Σαμαράς (33′ λ.τ. Μαλούτας), Μπαλίτσας, Ποζίδης, Καραγεώργος, Παπαϊωάννου (60′ Κ. Ιωαννίδης).


Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: Κυριακίδης, Φωτίου (61′ Αμπατζίδης), Κουτσομήτρος (89′ Κουρκουμάνος), Πακάλτσης, Νίκκου, Χ. Τσιντός, Τσόμπο, Ανδρονικίδης, Γκέκας, Σολάκης, Παρλάνης (70′ Αραμπατζής).

Σχόλια