Ο Κεραυνός Πετρανών θα συνεχίσει να υπάρχει ... Θα συνεχίσει να αγωνίζεται

Μετά την συνεδρίαση της ΕΠΣ Κοζάνης αι την παρέμβαση μας για το θέμα που τόσο πολύ απασχολεί την ομάδα μας , τους παίκτες μας , αλλά και κατ επέκταση όλο τον ερασιτεχνικό κόσμο του ποδοσφαίρου , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα σωματεία και την ΕΠΣ Κοζάνης που με την στάση τους βοήθησαν και θα βοηθήσουν όπως ανέφεραν και στην συνέχεια , την ομάδα μας για να πληρώσει το ( απαράδεκτο ) πρόστιμο της ΕΠΟ κατά των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών μας.

Έδειξαν σήμερα πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει παράγοντες οι οποίοι πάνω απ όλα είναι άνθρωποι και στηρίζουν τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή ..

Τους ευχαριστούμε θερμά για την στάση τους και τους θέλουμε στο πλευρό μας γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά αυτό για το οποίο όλοι μας αγωνιζόμαστε , αγαπάμε και προσφέρουμε καθημερινά ο καθένας με τον τρόπο του .!!!

Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη αλλά γίνεται και λογοκρισία πλέον σε αυτή τη σελίδα;Ο διαχειριστής αποφασίζει ποια σχόλια θα δημοσιοποιηθούν και ποια όχι;Με πιο κριτήριο εφόσον δεν υπάρψουν υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το κριτηριο που δημοσιοποιεί ανώνυμα σχόλια . Εμεις το "λαμογιες "(που γράφεις )από ανωνυμο δε το βαζουμε γραψε το όνομα σου και θα το βαλουμε. Νομιζω η λεξη λαμογιο ειναι προσβλητική η κανω λάθος?

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή υπάρχουν σύλλογοι που θα πληρώσουν το πρόστιμο το δικό σας;Το πρόστιμο για πλαστογραφία (κερδίζοντας παράνομα πρωτάθλημα και στερώντας την άνοδο από κάποια άλλη ομάδα).Θα πληρώσουν άλλοι τις δικές σας παρανομίες (σύμφωνα με την Ε.Π.Ο.).Χα χα!Ας ελπίσουμε ότι η Ε.Π.Σ. δε θα κάνει το λάθος να ανακατευτεί οικονομικά γιατί θα έχει πρόβλημα με τους άλλους συλλόγους!!! Καλύτερα τώρα κύριε διαχειριστά...;

      Διαγραφή
  3. ego den akousa kanenan paragonta pou vriskotane stin eps kozanis exthes na eipe oti tha pilrosi i tha voithisi na plirothi to prostimo ton petranon.. kano lathos??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ,άρα κάτι βρωμάει.Λέγανε ότι δε θέλουν λεφτά και τώρα ξαφνικά οι ομάδες τους βοηθάνε;Κάτι δεν πάει καλά...και ανακατεύουν και την Ε.Π.Σ....

      Διαγραφή
  4. Συγνώμη,επειδή μπερδεύτηκα, τα ερασιτεχνικά σωματεία της Ε.Π.Σ. θα πληρώσουν ένα πρόστιμο για το οποίο κάποιοι τιμωρήθηκαν για πλαστές μεταγραφές;Ποιος το αποφάσισε αυτό;Η Ε.Π.Σ. χωρίς να ρωτήσει τους συλλόγους;Εάν αληθεύει τότε ντροπή τους!Επιβραβεύουν την παρανομία και μετά θέλουν να μιλάνε για ήθος και ανθρωπιά..;Έλεος...βρωμιά παντού εάν ισχύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δε δημοσιεύονται τα σχόλια μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποσο πιο χαμηλα θα πεσεις ακομα?καθεσαι και απαντας ο ιδιος στον εαυτο σου σε ολα τα σχολια που ειναι δικα σου,παριστανοντας καθε φορα οτι εισαι και καποιος αλλος.Η κατασταση σου χρηζει ιατρικης παρακολουθησης!και ολα αυτα για να δημιουργησεις κλιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα τα λες φιλε μου ετσι ειναι ρωταει και απανταει στον εαυτο του.
    αλλα ξερεις τον τσουζει τωρα που βρεθηκε λυση για τους ποδοσφαιριστες,γιατι αυτος ηθελε να τους κοψει το ποδοσφαιρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.