Χρήστος Σάββας: «Προέχει η ασφάλεια όλων!»

Μετά τον καταιγισμό τηλεφωνημάτων που δέχτηκε η σελίδα μας από ομάδες  που ζητούσαν να μάθουν γιατί αναβλήθηκαν αναίτια, κατά την γνώμη τους, τα παιχνίδια που ορίστηκαν για σήμερα Τετάρτη18/2, αφού στην περιοχή Εορδαίας και στο Βόιο δεν έχει χιόνι, εμείς επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Χρήστο Σάββα και μας εξήγησε το σκεπτικό της ΕΠΣ Κοζάνης για την νέα αναβολή.
Για να αναβληθούν κάποιοι αγώνες λαμβάνουμε υπόψη πολλές παραμέτρους , την ασφάλεια των αθλητών μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και κατά τη μετακίνηση τους σε αυτό  σαν πρώτο μέλημα,   αλλά και την ασφάλεια των φιλάθλων που παρακολουθούν τους αγώνες και τέλος τους αγωνιστικούς χώρους.

Λόγω της χθεσινής χιονόπτωσης αλλά και του ψύχους δεν διαφυλάσσονται τα προαναφερόμενα, οπότε καταλήξαμε σε νέα αναβολή των παιχνιδιών.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως άλλος ένας σημαντικός λόγος για να μην διεξαχθούν τα παιχνίδια είναι να μην δημιουργηθεί  μεγαλύτερο αγωνιστικό χάσμα μεταξύ των ομάδων λόγω της κρισιμότητας των παιχνιδιών στην Α΄ κατηγορία.



Σχόλια

  1. Nα που στο τέλος ομολογεί η ΕΠΣ τον πραγματικό λόγο αναβολής..... Κάποιους δεν τους βόλευε να παίξουν σήμερα και τα υπόλοιπα περί ακαταλληλότητας γηπέδων είναι μπαρούφες!!! Ας μας δείξουν-πρόκληση-παράκληση- εικόνες από τα χιονισμένα και ακατάλληλα γήπεδα!! (Σημερινές παρακαλώ....) Αλλιώς ας μας πούνε ευθέως ποιον βόλευε η αναβολή, γιατί........κάπου πάει το μυαλό μου. Αν δεν είναι έτσι.........τσάμπα το.....ΘΑΨΙΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AEK πολυ απλα 2 αναβληθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΗΠ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ,ΑΡΓΙΛΟΥ & ΚΡΟΚΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΓΩΝΕΣ. ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.