Α’ ΕΠΣΚ: Η πιο άδικη φετινή ήττα για τον Μακεδονικό Φούφα (βίντεο)

Ακαδημία Βοΐου - Μακεδονικός Φούφα 2-1  
Την πιο άδικη φετινή ήττα γνώρισε στη Νεάπολη ο Μακεδονικός Φούφα από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου με 2-1.
Σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να έρθει 2-4, 2-5 τελικά έληξε με 2-1 με τον Φούφα να πληρώνει την αστοχία του αλλά και να δείχνει και σημάδια κούρασης απόρροια του τελικού της Τετάρτης (ο Φούφας ζήτησε να «πάει» το παιχνίδι τη Κυριακή αλλά οι γηπεδούχοι χωρίς καμιά σοβαρή δικαιολογία το αρνήθηκαν!!!!!).


Απέναντι λοιπόν σε μια ομάδα που έπαιξε με απίστευτο (ανεξήγητο) πάθος ο Φούφας ήταν καλύτερος σε όλο το πρώτο ημίχρονο και έχασε πολλές ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να έχουν ήρωα τον Αποστολίδη που «έπιανε» τα άπιαστα.

Στο 14ο αρχικά μπλόκαρε το σουτ του Μαργιορίδη, ενώ στο 17ο τη σέντρα σουτ του Χάϊτα. Στο 18ο δεν συνεννοήθηκε καλά με τον αμυντικό του αλλά το πλασέ του Βελλίδη από πλάγια πέρασε άουτ ενώ στο 25ο μπλόκαρε τη κεφαλιά του Χάϊτα.

Στο 29ο ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Αποστολίδης είπε και πάλι όχι. Ο Φούφας συνέχιζε να πιέζει και στο 43ο ο Τοπάλης εκτέλεσε και πάλι φάουλ ο Χάϊτας έπιασε τη κεφαλιά, ο Αποστολίδης απέκρουσε και ο Σιδηρόπουλος δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα.
Στις καθυστερήσεις σουτ του Τοπάλη εκπληκτική απέκρουσε του Αποστολίδη σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Βελλίδης ο Χάϊτας πήρε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο στο 33ο όταν η κεφαλιά του Μαργιορίδη προς τα πίσω βρήκε σε ετοιμότητα τον Σακαρίδη που έδιωξε σε κόρνερ.
Στην επανάληψη ο Φούφας συνέχισε να έχει τον έλεγχο με την Ακαδημία να είναι όλη πίσω και να ψάχνει αντεπιθέσεις. Έτσι σε μια από αυτές στο 63ο ο Δονούλης έφυγε μόνος από δεξιά μπήκε στη περιοχή από πλάγια, παρά τη πίεση του Μαργιορίδη σέντραρε ο Σακαρίδης απέκρουσε αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Αποστολίδη που σε κενή εστία έκανε το 1-0 κόντρα στη ροή του αγώνα. Το γκολ αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και έτσι οι γηπεδούχοι είδαν τον Καραγιάννη να μη μπορεί να νικήσει το Σακαρίδη από πλεονεκτική θέση στο 73ο αλλά 2 λεπτά μετά ο Παπανώτας θα εκτελέσει κόρνερ η μπάλα κάπου θα βρει και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φιλάθλους του Βοΐου.

Ο Φούφας μην έχοντας άλλη επιλογή βγήκε μπροστά και στο 76ο ο Βελλίδης ανατράπηκε μέσα στη περιοχή και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Κοτζαφίλιος.
Αμέσως μετά ο Βελλίδης προσπάθησε να τιμωρήσει τη λάθος συνεννόηση Αποστολίδη- Λαδά αλλά σούταρε άουτ και στο 80ο ο Χατζηρούμπης βρήκε ολομόναχο το Κεσκιλίδη στη μικρή περιοχή που προσπάθησε όμως να κρεμάσει το τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 81ο βολίδα του Κοτζαφίλιου πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 85ο ο Κεσκιλίδης προσπάθησε μέσα στη περιοχή να περάσει τον Πουλιόπουλο που βρήκε καθαρά τη μπάλα με το χέρι με το διαιτητή να μη δίνει το πέναλτι.
Στο 93ο τέλος εκτέλεση φάουλ του Βελλίδη απέκρουσε δύσκολα ο Αποστολίδης.

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Σ.Δ. Γρεβενών με βοηθούς τους Στεργιόπουλο και Φαλτάκα του ίδιου συνδέσμου).

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου: Αποστολίδης, Στεργιόπουλος, Ζιώγας (46ο Δονούλης), Αλεξίου, Λαδάς, Τουλιόπουλος, Παπαπανώτας, Paturri, Σούλας (66ο Καραγιάννης), Χάλος, Αποστολίδης (93ο Φασούλας).

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Δούφας, Πολυχρονίδης (77ο Μίμης), Ίτσκος (20ο λ.τ. Τσαγκαλίδης), Κοτζαφίλιος, Μαργιορίδης, Σιδηρόπουλος (77ο Χ΄΄ Ρούμπης), Βελλίδης, Χάϊτας, Τοπάλης, Κεσκιλίδης.


Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα
Βίντεο: Νίκος Αμπατζίδης 



Σχόλια

  1. Και για πιο λόγο να μην παίξουν με πάθος??τι έπρεπε να κατσουν να χάσουν επειδή ο φουφας ηθελε το ματς?ειστε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ πραγματικα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. opoios eide to mats ayta poy leei parapano einai mpoyrdes toys ponese h hta kai as mas poyn an htan penalti ayto poy phran .neapolara aytonomh G1 ........ emas eprepe na eixan sto teliko kypelloy na blepame pos tha to pairnan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαλλον αλλο παιχνιδι βλεπαμε εμεις ρε παιδια... Εχετε πολυ καλυτερη ομαδα απο τον εορδαικο αλλα ετσι ειναι η μπαλα... Τιμωρεί... Οσο για το παθος σε ολους τουςαγωνες ετσι παιζει το βοιο... Απλα ειναι ατυχο φετος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. diafono re aderfe gia auto pou les oti exoun klhteri omada apo ton eordaiko.. o foyfas exei sersemh mayrromatidi simeonidi amarantidi boriazidi sikalopoulo perperidi????pigame mesa sto xorio kai toys kaname kidia o foufas einai omada pareistiki parteto xampari

      Διαγραφή
    2. ο φουφας αν ηταν απο πτολεμαιδα θα εβλεπες ποσο περαστικη ειναι. δεν θελω να προσβαλω αλλα ποιος συμεωνιδης? αυτος που καθε 2 λεπτα βουταει και κλαιει στους διατητες? ποιος βοριαζιδης? ποιος σικαλοπουλος? με αυτους αν πας γ εθνικη ουτε 10 βαθμους δεν θα βγαλεις συνολο.. δεν ειμαι φουφας απο πτολεμαιδα ειμαι αλλα ο φουφας και μονο που κοντραρει τοσο ενα χωριο τοσο μικρο απο 0 κερδη πουθενα κατι σημαινει ε..

      Διαγραφή
    3. ναι επειδη ειναι περαστικη ομαδα ο φουφας πρωταγωνιστει τοσα χρονια στο ποδοσφαιρο της κοζανης...τοσα ξερετε τοσα λετε

      Διαγραφή
    4. Ζηλιάρηδεςςςςςςς υποκριτές......προκατελημένοι...........κραζετε τους κορυφαιους παικτες του νομου....ειστε πολυ μικροιιιι....

      Διαγραφή
  4. Δεν πειραζει καλα ειναι!!!!καθε εβδομαδα να ριχνετε τις ευθηνες στον αντιπαλο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ρε βαλαμε κ το λεωφορείο μέσα στο τέρμα ρε δεν είστε καλά αυτό έχω να πω ωραίο άρθρο αντικειμενικό... Τη δεύτερα ας πάρουμε την εφημερίδα να διαβάσουμε γιατι εσεις εδώ οτι σας κατέβει γράφεται... Εμεις παίζουμε έτσι γιατί θέλουμε να λέμε οτι κοψαμε το κύπελο στον εορδαικο κ πρωτάθλημα στον φουφα...και δ μας νοιάζει κανεις απο τους δυο τι στόχους έχει... Τα φιλια μας απο την όμορφη Νεάπολη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΦΟΥΦΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΓΚΕΛΑΡΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ[ΒΛΕΠΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ]ΕΒΓΑΛΕ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ.ΑΥΤΗ Η ΗΤΟΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο τροχός γυριζει... αλλά θα είναι αργά.. να το θυμαστε.. κερδίσατε και κανατε λες και πήρατε το πρωταθλημα.. (η μηπως κανα πριμ από αυτόν π κραζατε) και δείχνατε τον θεο.. τα φιλιά κ από μενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχα μετά από τα ρεπορτάζ με την κατάρα των καθυστερήσεων ήρθαν και τα ρεπορτάζ με την αδικία. Ρε άντε για γατάκια. Βάλτε κάναν να γράφει και κανένα σωστό ρεπορτάζ. Πρωτάθλημα του χρόνου πάλι και παρηγορηθείτε με το κύπελλο που πήρατε από την ανύπαρκτη Αιανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ηταν να κατσουμε για Ρον Εορδαϊκό κανεις πολύ μεγαλο λάθος εμείς εσάς θέλαμε πρωταθλητες άλλα η μπάλα τιμωρεί όπως είδαμε κ σήμερα αν δ τα βαζεις στα βάζουν... Κ μάλλον δεν ειδες τι έγινε με Ρον Εορδαϊκό εκεί μέσα γι αυτό τα λέτε αυτά μονο ξύλο δ φαγαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάντως το διασκεδάζω αφάνταστα με τα ρεπορτάζ του Τύπου του Φούφα ............. έχω όμως την λύση για να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια !!!
    1ον Μόνιμη Διαιτησία την Τριάδα: Τσιγγένη Καρατέρπο Μπαιραμίδη!!!
    2ον Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ευχέλαιο στο τελευταίο πεντάλεπτο!!! Φτου Φτου η κατάρα των καθυστερήσεων ....
    3ον Όταν χάνουν τρεις ευκαιρίες να δικαιούνται ένα πέναλτυ!!!
    4ον Όποτε η ομάδα είναι κουρασμένη να αναβάλλεται το παιχνίδι!!!!
    5ον Όποια ομάδα τον κερδίζει να της αφαιρούνται αυτόματα 3 βαθμοί!!!!
    6ον Αν δεν δεχθεί η ΕΠΣ όλα τα παραπάνω να παραιτηθεί όλο το Δ.Σ.
    Καμία μομφή προς την ομάδα του Φούφα και τους παίκτες, απλά απευθύνομαι σε αυτόν που γράφει τα ρεπορτάζ..... τον αμερόληπτο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μην λες οτι σε βολεύει!!ο ΚΑΡΑΤΕΡΠΟΣ μας έχει παίξει 2 ματς φέτος στο πρωτάθλημα.Κ ο ΜΠΑΙΡΑΜΙΔΗΣ ΚΑΝΕΝΑ.ο ΤΣΙΓΓΕΝΗΣ 3-4.Εξαλου τις μεγάλες ομάδες τις παίζουνε αξιολογιμενοι διαιτητές.

      Διαγραφή
    2. Διευκρίνηση: Δεν λέω ότι βολεύει εμένα η την ομάδα του Φούφα, λέω ότι βολεύει το Γραφείο Τύπου του Φούφα.
      Σταματήστε τον επιτέλους!

      Διαγραφή
    3. δυστυχως ομως δεν φαινεται το ονομα αυτου που γραφει τα ρεπορταζ αλλα το ονομα της ομαδας και εξαιτιας αυτου του καποιου ξεφτυλιζεται η ομαδα με κατι τετοια...κριμα γιατι βγαινει προς τα εξω λανθασμενη εικονα για την ομαδα και δεν το αξιζει αυτο...καμια σχεση το κλιμα της ομαδας με αυτο που θελουν να βγαζουν καποιοι προς τα εξω...κριμα πραγματικα

      Διαγραφή
  11. Ντροπη σας εκει στον φουφα εχετε ξεφτιλισει τν ομαδα μας μ αυτα που γραφετε..φτανουν οι δικαιολογιες..πρεπει καθε φορα που χανει η ομαδα βγαζετε αυτα τ ρεπορταζ?ειχαμε μια υπεριφανεια τ προηγουμενα χρονια τν εχετε αφησει στν ακρη..σοβαρευτητε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EGO XERO TON EORDAIKO THA ERTHETE NA BLEPETE STA MPARAZ SIXARITIRIA STIN OMADA TIS AKADIMIAS GIA TO MEGALO DORO POY MAS KANANE...ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ 2007 Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΦΑΣ Α ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταρχην μαθε να γραφεις ελληνικα.
      στα μπαραζ θα τον βλεπουμε οπως περσυ αλλα απο σεπτεμβριο παλι εδω στα χωρια της κοζανης θα ειναι χαχαχα.
      ειστε υπερηφανοι που 40.000 κοσμο και παιζεται στο τοπικο?
      αν ναι μπραβο. οσο και να σε σπρωχνει η επς ομως δεν θα ανεβεις φιλαρακι μ καλο. φιλικα και με ονατεπωνυμο
      σαββας παναγιωτιδης.

      Διαγραφή
    2. ego etsi grafo k an se aresi esi exeis tin miga... k mas les k to onomateponimo sou ego xero oti tha einai h omada tis polis mas g ethnikh k esi k i omada sou i opia k an ipostirizeis topikooooooo k tha to dis k tis eps astin ekei pou einai exo paixtarades k kalo proponiti k tha bgo aeraaaaaaaa ...

      Διαγραφή
    3. καλα κοιτα να πληρωσεις κατι πρωην παιχτες πριν 3-4 χρονια που ακομα κλαινε που ηρθαν στην `ομαδαρα` και η ομαδα μου παιζει γ (κοζανη) χαχαχαχα! με το καλο να ανεβεις να ξαναγινουν κηδειες οπως παλια.

      Διαγραφή
  13. Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα ,

    μετά απο καθε ηττα φταιει:
    ο διαιτητης (αν δε παιζει ο Τσιγγενης που σπρωχνει)
    οι αντιπαλοι ποδοσφαιριστες γιατι εβαλαν γκολ ενω ο φουφας ειχε τις ευκαιριες
    η αντιπαλη ομαδα για το αντιποδοσφαιρο
    και γενικα οποιος δεν εκατσε να χασει γιατι ο φουφας θελει πρωταθλημα!!!
    μας φταινε ολα οταν δεν κερδιζουμε.

    Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφήστε τις λόγομαχιες. στα σχόλια. . .δεν τιμάει κανέναν. Ο εορδαικος ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι προσπαθεί αλλά πλέον εχει χάσει προς καιρού την στήριξη του κόσμου. . . Και να βγει δεν θα μπορεί να συνεχίσει. . . Το Βοιο κάνει τον δικό του αγώνα και επειδή ειναι ομάδα με αξιοπρέπεια καλά θα κάνει μερικούς παίχτες να τους συνετίσει να έχουν μια πιο αξιοπρεπή συμπεριφορά. . .ο φουφας κάνει και αυτός τον αγώνα του και ειναι στο προσκήνιο ποδοσφαιρικά πολλά χρόνια. Για όλες τις ομάδες λοιπόν και για τα παιδιά που αγωνίζονται καλά ειναι να μπορείτε να φέρεστε ανάλογα σαν σωστοί οπαδοί φίλαθλοι. Φίλαθλος που παρακολουθεί ολα τα ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν δεχομαστε ευχαριστηρια ουτε απο τον εορδαικο ουτε απο καμια ομαδα. Η ακαδ. Βοιου θέλουμε να προσφερει καλο ποδόσφαιρο κ να παλεύει ολα τα ματς. Δν εχουμε αναγκη κανεναν Τσιγγενη οπως εχουν οι δυο πρωτοποροι του πρωταθληματος για να μας κερδισουν, γτ κ στα δυο εκτος εδρας για εμας ματς όλως τυχαίως διαιτητης ηταν οΤσιγγενης κ όλως τυχαίως κ οι δυο προηγηθηκαν με πέναλτι. Οπότε οποιος κ να παει στα μπαραζ για εμας ειναι αδιάφορο. Κ να θυμαστε οτι θα υπαρχει παντα ενας Φιλωτας....... Τελος, καμαρώνουμε για την ομαδα μας, γτ έχουμε ομαδα κ οχι Σκορποχωρια οπως οι αλλοι.... κ χαιρόμαστε γτ ολη η Νεαπολη στηριζει αυτην την προσπάθεια ολων μας κ εχουμε σε καθε παιχνιδι 200 ατομα στο γήπεδο κ οχι 20.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οποιος δεν ηταν στο γηπεδο δεν δικαιουται να γραψει τιποτα!!! το βοιο ειχε μονο 14χρονα στην κερκιδα που σκαγανε κροτιδες για το χαβαλε τους κ μονο! το ματς ηταν μονοπλευρο και το βοιο πηρε ενα αποτελεσμα που ουτε το φανταζοταν... οσο για τον εορδαικο εχει πεσει πολυ χαμηλα και στηριζεται μονο στις απειλες, παρα τους παιχταραδες που αναφερθηκαν!!! στον φουφα αυτα δεν εχουν γινει ποτε και ουτε προκειται!!! πολλα συγχαρητηρια στους παιχτες του βοιου κ ιδιαιτερα στον τερματοφυλακα για την ματσαρα που εκανε... οσο για τα υπολοιπα ροδα ειναι και γυριζει και καποια στιγμη το βοιο θα χρειαστει βαθμους αλλα οταν κοβει ενα πρωταθλημα αυτο δεν ξεχνιεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ούτε τα ρεπορτάζ ούτε τα σχόλια κερδίζουν τους αγώνες!!!!
    Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο!!!!!
    Πρέπει να αποδεχτούμε όλοι ότι υπάρχουν και ήττες, αλλιώς το πρωτάθλημα δεν θα είχε ενδιαφέρον!
    Πρέπει να χαιρόμαστε που υπάρχουν περισσότερες από μία ομάδα που διεκδικούν τον τίτλο, κάποιες άλλες που είναι ρυθμιστές, ακόμα και αυτές που παλεύουν για την σωτηρία τους.
    Σταματήστε να μειώνεται τον αντίπαλο!
    Όσο για αυτούς που γράφουν ρεπορτάζ θα πρέπει να αναφέρονται αποκλειστικά και μόνο στην δράση του αγώνα χωρίς υπονοούμενα π.χ. απίστευτο πάθος (ανεξήγητο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά εντάξει αυτό το θέμα με το γραφείο τύπου έχει ξεφύγει! Έλεος! Ξεφτυλίζετε την ομάδα έτσι. Δίνετε αφορμή να μας σχολιάζουν. Δε γίνεται πάντα να φταίει η διαιτησία ή το ένα ή το άλλο. Μπάλα είναι σοβαρευτείτε, αν δεν την βάλεις εσύ στο πλεχτό στη βάζει ο άλλος. Και οκ μπορεί για τον α ή β λόγο να μην κερδίσαμε, είναι και λογικό οι παίκτες να είχαν κάποια κούραση από τον τελικό, ότι και να έχει γίνει όμως δε γίνεται πάντα να βρίσκουμε δικαιολογίες και να ρίχνουμε το φταίξιμο σε άλλους. Δηλαδή κακό είναι να πείς δεν έπαιξα καλά και δεν κέρδισα; Ποδόσφαιρο είναι, θα έχεις τις νίκες σου, θα έχεις και τις ήττες σου. Στην προκειμένη περίπτωση μας τιμώρισε η αστοχία μας και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε και καλά έκανε, τι έπρεπε να κάνει δηλαδή να κάτσει να χάσει με το ζόρι επειδή είμαστε ο Φούφας; Και δε νομίζω κανένας άλλος της ομάδας να κλαίγεται γι'αυτήν την ήττα πέρα από το "γραφέιο τύπου" (ο Θεός να το κάνει). Σοβαρευτείτε!!! Έχουμε παίκτες που μεγάλωσαν μέσα σε αυτή την ομάδα, έχουμε 17,18 χρονών παιδιά που θέλουν να παίξουν μπάλα πάνω απ'όλα και να βοηθήσουν την ομάδα. Μη ξεφτυλίζετε έτσι την προσπάθεια τους ρε! Μη ξεφτυλίζετε την ομάδα! Δίνετε τροφή για να βγάλουν οι άλλοι μια εικόνα που δεν ισχύει. Δεν είναι αυτό το κλίμα της ομάδας! Δεν είναι αυτός ο Μακεδονικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. RE BOIO TI NA MAS PEIS KAI SY APO TI ZOH SOY SE SKERH KANENAS TA TELEYTEA 2 XRONIA AKOYSTIKES LIGO POLI LIGO MIA ZOH BOLODERNHS STHN G KAI STHN B KATHGORIA EBGALES KAI GLOSA SE 2 XRONIA PALI STHN AFANIA 8A EISE GIA AYTO ZHSE THS LHGESOY XARES POY EXEIS KAI MHN MHLAS META THN KOZANH KAI TON EORDAIKO EINE O FOYFAS BASH TA KYPELA KAI TA PROTA8LIMATA STHN A KATHGORIA DEN MHLAME GIA THN GAMA MHN MPERDEBESE ANTE GEIA

      Διαγραφή
  19. ta perissotera kypela sto nomo, ta exei,O ΑΡΗΣ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. neapolara h kalyterh omada ..................... me polly kosmo sto pleyro ths kai sto ghpedo ... esys posoi eistai oloi mazi re xwriates apo tn foyfa kai thelete na ginete kai stois treis kalyeres omades ths eps ... otan h neapolh epaize d kathgoria esys mallon den yphrxate.............xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.