Α’ ΕΠΣΚ: Αστραπή Κλείτου – ΑΣ Βελβεντό 2-4

Δύο γκολ πέτυχε
ο Θόδωρος Τσαρσιταλίδης
Την πρώτη της εντός έδρας ήττα έμελλε να γνωρίσει στο εξ αναβολής παιχνίδι η Αστραπή, που λύγισε από τις πολλές απουσίες (μόλις με 14 παίκτες στην αποστολή), αλλά και τις αναγκαστικές αλλαγές στη διάρκεια της αναμέτρησης. Σπουδαίο «διπλό» για το Βελβεντό, που βλέπει αισιόδοξα τη συνέχεια.

Δύο γκολ πέτυχε ο Θόδωρος Τσαρσιταλίδης, στο 10΄ (από μπαλιά του Πιτσιάβα) και 72΄ (από μεταβίβαση του Γκίκα), ένα γκολ ο Ζήνων Πιτσιάβας στο 45΄ (από μπαλιά του Τρίχας, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι στην αρχή της φάσης έγινε φάουλ στον Κουλουκίδη), ένα αυτογκόλ ο Ηλίας Παπαδημητρίου (65΄, σε σέντρα του Τρίχα).

Στο 43΄ ο Κώστας Νάνος (από μπαλιά του Σπυριδόπουλου) ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1, στο 75΄ με ωραία επέλαση και σουτ ο Χρήστος Βοριαζίδης το 2-4.

 Καλή η διαιτησία του Σωτηριάδη (Ν. Ιωαννίδης, Φραντζοπούλου).

Αστραπή Κλείτου (Παπαδόπουλος Θ.): Αθανασιάδης (42΄ λ.τ. Μουζάκης), Κουλουκίδης, Παπαδημητρίου, Σαββίδης, Χωλόπουλος (25΄ λ.τ. Γκοντοβάς), Σπυριδόπουλος, ΝΑΝΟΣ, Παπαδόπουλος, ΒΟΡΙΑΖΙΔΗΣ, Ελευθεριάδης, Τσεκάνι (60΄ Χριστοφορίδης).


ΑΣ Βελβεντό (Παπανικόπουλος): Καραλίγκας, Τυρολόγος (80΄ Σαμαράς), Ευαγγέλου, ΓΚΙΚΑΣ, Μπαλάνης, Ρωμνόζογλου, Κοριτάρι (60΄ Πιστόλας), ΤΡΙΧΑΣ (70΄ Τζοϊτης), ΤΣΑΡΣΙΤΑΛΙΔΗΣ, Διβηκέλης, ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ.

ΑΣ Βελβεντό: "Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία!"
Η διοίκηση του ΑΣ Βελβεντό με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την Αστραπή Κλείτου.

"Ευχαριστούμε την Διοίκηση της ομάδας της Αστραπής Κλείτου για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στο μεταξύ μας εκτός έδρας παιχνίδι.¨

Σχόλια