ΣΕΑ Κοζάνης: Γεμάτο Σαββατοκύριακο για τους «απροπόνητους» Χάλκινος ο Σιώπης Χ. στη Θεσσαλονίκη (φωτο)


Και στη Δύση (Γιάννενα) και στην Ανατολή (Θεσ/νικη), ταξίδεψαν οι ανεξάρτητοι αθλητές της ομάδας των ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα η 2η αγωνιστική συνάντηση του πρωταθλήματος της Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. με τη συμμετοχή των ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΤΡΙΤΩΝΩΝ ΚΟΝΙΤΣΑΣ, ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και φυσικά των ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ. Η ομάδα μας κέρδισε άνετα την ομάδα της Κόνιτσας με 8-1 αλλά έχασαν στο ντέρμπι από την ομάδα των Ιωαννίνων με 3-6. Όσον αφορά τους "Φλωρινιώτες" «έχουν πια ξεφύγει και δεν παίζονται».


Οι αθλητές μας Πανουκίδης Γ., Στεφανίδης Γ., Σιώπης Χ. και Λαγαρός Χ. την Κυριακή πήγαν και στη Θεσ/νικη για να συμμετάσχουν στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος της Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. χωρίς να είναι υποχρεωμένοι, αφού μπορούσαν να πάρουν μέρος στην τελική φάση της Αθήνας. 

Θέλησαν όμως να αποδείξουν και το απέδειξαν ότι πήραν την πρόκριση παλικαρίσια. Έτσι και οι τέσσερεις μπήκαν στους οχτώ καλύτερους αθλητές της κατηγορίας τους που έπαιρναν την πρόκριση, ενώ ο Σιώπης Χ. κατάφερε να κατακτήσει και το χάλκινο μετάλλιο.    






Σχόλια