Δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις για τον ΟΑΠΝ Κοζάνης, εντός του Απριλίου


Στις 15-19/4/2015 θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη η Τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Νεανίδων. Ο ΟΑΠΝ του δήμου Κοζάνης, κατόπιν επικοινωνίας με την Ομοσπονδία, εξέφρασε την επιθυμία για την ανάληψη της παραπάνω διοργάνωσης, όπως είχε ενημερώσει σε προηγούμενη συνεδρίαση το Δ.Σ. του Οργανισμού.
Η Ε.Ο.Κ. ανέθεσε την φιλοξενία των τελικών αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων στην πόλη της Κοζάνης, για το χρονικό διάστημα 15-19/4/2015, ζητώντας τη σχετική παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου για τις προπονήσεις και τους αγώνες των ομάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, εγκρίθηκε από τον ΟΑΠΝ  δαπάνη έως του ποσού των 5.000€.

Νωρίτερα, στις 4/4/2015, θα διεξαχθεί στην Κοζάνη η Τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων Ελληνορωμαϊκής & Ελευθέρας Ολυμπιακής Πάλης, στο πλαίσιο της συν-διοργάνωσης της ΕΟΦΠ και της ΔΕΗ Α.Ε.. 

Με έγγραφό της η Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Πάλης, ζήτησε από το Δήμο Κοζάνης να θέσει τους αγώνες υπό την αιγίδα του και να στηρίξει  τη διοργάνωση με την παραχώρηση και τη διευθέτηση του κλειστού γυμναστηρίου και την κατάλληλη προετοιμασία του από την Παρασκευή 3-4-2015 (ημέρα ιατρικών εξετάσεων και ζύγισης αθλητών) αλλά και το Σάββατο 4-4-2015 (προκριματικοί –τελικοί αγώνες), καθώς επίσης στο πλαίσιο δυνατοτήτων του να καλύψει και να αναλάβει κάποιες από τις παρακάτω δαπάνες του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα :

 1) Διαμονή, διατροφή 250 αθλητών, συνοδών, διαιτητών, οργανωτικής επιτροπής, μελών Δ.Σ 
2) Μετακίνηση αθλητών, συνοδών με τρία λεωφορεία (δύο για τη διαδρομή Αθήνα- Κοζάνη-Αθήνα και ένα διαδρομής Κομοτηνή –Κοζάνη-Κομοτηνή) με αναχώρηση Παρασκευή και επιστροφή Σάββατο μετά το πέρας των αγώνων.
 3) Μεταφορά και εγκατάσταση αθλητικού υλικού 
4) Προμήθεια για (120) μετάλλια, (15) κύπελλα (15) αναμνηστικές πλακέτες 
5) Διαφημιστικό υλικό (500 αφίσες, 2.000 φυλλάδια- flyers, banner 4×4).

 Λόγω της  ψήφισης της δαπάνης των 5.000,00€ για την Τελική φάση του Παν/νιου Πρωτ/τος Καλαθόσφαιρας Νεανίδων 15- 19/4/2015, ο ΟΑΠΝ δήλωσε αδυναμία να στηρίξει οικονομικά την Πανελλήνια διοργάνωση της πάλης, όμως θα προετοιμάσει το κλειστό γυμναστήριο όπου θα διοργανωθούν οι αγώνες, θα διαθέσει τη μεγαφωνική και το προσωπικό που απασχολείται στο χώρο του ΔΑΚ Κοζάνης, ενώ μέλη του Δ.Σ του Οργανισμού θα συμμετέχουν στην Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων.

kozan.gr

Σχόλια